Keresés

Részletes keresés

klood Creative Commons License 2007.03.19 0 0 2529

koszi a linket, megneztuk a videokat.

ez megerositett, hogy amit elozo este lattam, az valoban parzas volt.

szoval nagyon koszi nektek, hogy meggyoztetek, hogy tegyem vissza a fiut, nagyon szepen megvannak a parzas ota:)

tapasztalat szerint minden parzas sikeres? igazabol nem tudunk foglalkozni a keltetessel, bebinevelessel, szoval ha lesz tojas, kicsit gazban leszek.

Előzmény: Góómmmbba (2518)
Góómmmbba Creative Commons License 2007.03.19 0 0 2528

Nekem tetszik ahogy van,de a tiéd is szép.............. csak másmilyen ..:)

Nem jobb vagy rosszabb az enyémnél..........csak eltérő :)

Előzmény: Nemozoli (2521)
Góómmmbba Creative Commons License 2007.03.19 0 0 2527

Én busz légszűrőjét használtam elég masszív és rozsda mentes

Megpróbálok ötlettel dolgozni szerezni innen onnan cuccokat me csóró vagyok :)........de tele ötlettel :)))))))

Amúgy vannak egész frankó szunyog hálók........műanyag ,és egy fa vagy fém kerettel tökéletes szellőző lehet szerintem............csak feszesre kell csinálni

Gazdaboltba,mezőgazdasági boltba,háztartási boltba ,praktiker, baumax ,tesco

Kössz a grat-ot :)))

Előzmény: synaps (2520)
Góómmmbba Creative Commons License 2007.03.18 0 0 2526

Domborzatot nem adja vissza a fényképezőgépem pedig elég terepes :)

Közelebbről mást mutat de ez sem a valóság de már közelít :)

Szar a gépem :(

Amúgy raktambele csak darabokat

Kis félköríveket vágtam,felragasztottam és arra kenetem a ragasztót

A terszok az más tészta :)

A képeken látszik hogy kikandikál a hungarocell ...:)

Góómmmbba Creative Commons License 2007.03.18 0 0 2525

A szobában.............teljes felszereléssel(vagyis majdnem)hősugárzó hiányzik :(

Nemozoli Creative Commons License 2007.03.18 0 0 2523
Szia!

Attól függ, milyen "szemnagyságú" háló kell. Régebben tudtam venni OBI-ban külön nagyobb szemű alu-hálót, de egy jó ideje nem látok... emiatt vettem ugyanott egy nagy tekercs alu szúnyoghálót, az tökéletes a kis újszülött gekkóknak készített terkóhoz is (a táplálékul beszórt röpképtelen muslicák sem tudnak kimászni).
A legalsó képen látszó tető-ablak is ilyen szúnyghálóval van borítva.
Előzmény: synaps (2520)
Nemozoli Creative Commons License 2007.03.18 0 0 2522
Ez az "erősen harapta a bőrét" meg hasonlók a madagaszkáriaknál is megvan párzás előtti időszakban! Egyszer még majdnem csontig le is harapta a fejbőrét a hím a nősténynek, de úgy látszik, ők meg erre izgulnak be... :-) jól nézett ki szegény nőstény, véres sebbel a fején :-O de a bőre visszanőtt idővel.
Előzmény: klood (2506)
Nemozoli Creative Commons License 2007.03.18 0 0 2521
Szia!

Azért nyomattam ezt a "több hungarocell kellene bele" dolgot, mert akkor így készülne és nézne ki a végén:

Előzmény: Góómmmbba (2499)
synaps Creative Commons License 2007.03.18 0 0 2520
Szia Góómmmbba!

Látom szépen alakul a terkó. Grat hozzá ;)
Azt akarom kérdezni, hogy ilyen fém hálót vagy rácsot azt milyen fajta boltba érdemes megnézni, vagy hol lehet kapni? Előre is köszi a választ!
Előzmény: Góómmmbba (2516)
Góómmmbba Creative Commons License 2007.03.18 0 0 2519

Bocsi

A bal oldalon találtok video feliratot(klikk)és utána a két alsó :)

Góómmmbba Creative Commons License 2007.03.17 0 0 2518

Megtaláltam a videókat

http://www.leopardgeckos-online.net/main.php

A két alsó a videó az egyik a párzásról szól :)

Remélem segít

Góómmmbba Creative Commons License 2007.03.17 0 0 2517

Animal sex mi?

Perverz nőszemély :)))

Az emailomat nem tudom megcsinálni mert béna vagyok hozzá :)

A gekkók tudnak festeni?Mert a következő lakosztályt ők csinálják!!!!

Bebújva festettem úgyhogy mondhatni laktam benne pár órát...............hát mondhatom hogy hely szűkében nem lesznek mert én is egész jól elfértem :)

Kicsivel vagyok csak nagyobb mint a gekkók :) 

Előzmény: alpha111 (2510)
Góómmmbba Creative Commons License 2007.03.17 0 0 2516

A terkóm falai rétegelt lemez csak az eleje üveg :)

A videót msn-en tudom küldeni mert az emailom rossz :(

msn címem: a48888@t-online.hu

Amúgy van több videóm is azt hiszem balázstól is ha minden igaz(nem tudom)de ha így van remélem nem gond ha terjesztem

Mai termés

alpha111 Creative Commons License 2007.03.17 0 0 2515
Igen, Balázst illeti a kör! Mi már csak továbbragoztuk. :-)
Előzmény: balazs35 (2514)
balazs35 Creative Commons License 2007.03.17 0 0 2514

Szia Klood!

De szerintem annak fizess aki nem a másik után volt okos!!

Előzmény: klood (2513)
klood Creative Commons License 2007.03.17 0 0 2513
drukkoljatok, visszatettem a himet a ket csajhoz.
ha igazatok lesz, fizetek egy kort:)
klood Creative Commons License 2007.03.17 0 0 2512
nagyon erdekelne a vid, koszi!
mekkora merete? emilben kuldheto? esetleg ftp-re valahova feltoltod?

a terkodnak, amit csinalsz most, a fala uveg?
van egy kiszuperalt vitrinem, ami laminalt fa, ezen gondolkozom, hogy megbarkacsolom terrariumnak. csakhat uveget nem probaltam meg felragasztani, lehet, finom racs lesz?:)
alpha111 Creative Commons License 2007.03.17 0 0 2511

Szerintem a nőstény (sárgácska) már hagyni is akarta csak ti leszedtétek róla  a hapsit. :-)

Tanácsot meg segítséget a további teendőkben kapsz itt is a többiektől, meg Balázstól is. Keresd meg a honlapján. Amúgy meg szűz kéz....

alpha111 Creative Commons License 2007.03.17 0 0 2510

A gekkó szex videó engem is érdekelne. :-) Ha digitális jöhet e-mail címre, ha nem írok.

Tavaly látogatóban voltunk egy kedves gekkó tartónál, ahová magunkkal vittük Garfieldet is. Nagyon meglepődtek mekkora bazi nagy leónk van. Mi meg megnézegettük az övéit és hogy ne fázzon a miénk bettük őkelmét a terráriumukba. Ott persze már volt 1 hím és 2 nőstény. Én 1 picit féltem, nem lesz-e gond a betolakodásból a 2 hím között. De vendéglátónk csak nyugtatgatott, semmi baj nem lesz hiszen a miénk is nőstény!

Hát... 15 perc után úgy kellett leválsztani az egyik nőstény nyakáról, ami csak hideg víz rájuk zuttyintása után volt lehetséges, és a művelet közben meg is harpta a saját gekkónk a fiam kezét. Gondolhatjátok mindenki teljesen be volt parázva. Pedig szegény csak párosodni akart. :-) Ami mostmár tuti biztos, mert már látszodnak a farka tövében a dudorok. Csak akkor nagyon-nagyon kövér volt. :-D

Előzmény: Góómmmbba (2509)
Góómmmbba Creative Commons License 2007.03.16 0 0 2509

Van egy videóm a párosodásról,persze nem túl hosszú de talán segíthet beazonosítani a gekkód szándékát

Ha szeretnéd írd hogyan küldjem el , szívesen segítek :)persze csak ha szeretnéd

Góómmmbba Creative Commons License 2007.03.16 0 0 2508

Kössz a dícséretet és az elismerést

Nagyon jól esik :)

Segítek ha tudok.

Előzmény: alpha111 (2504)
klood Creative Commons License 2007.03.16 0 0 2507
nagyon szep a terko!
Előzmény: alpha111 (2505)
klood Creative Commons License 2007.03.16 0 0 2506

meg atgondoljuk, de mivel abszolut kezdok vagyunk gekko-temaban, igy sok a kerdojel.

Nem tudjuk 100%, hogy milyen nemuek.

Nem tudjuk, tenyleg parosodni akar-e a kis agresszor.

Nem valoszinu, hgy ki tudnank-e keltetni a tojasokat, semmi eszkozunk nincs hozza.

Jo lenne, ha igazad lenne, es tenyleg jol meglennenek a tovabbiakban, de nem tudjuk, megeri-e a kockazatot.

szoval eleg bizonytalanok vagyunk. vagy nem?:)

leirom reszletesebben, mitol ijedtunk meg, hatha konkretabban tobbet jelent neked.

kajazas es villanyoltas utan (elotte nem) a him odarohant a sargahoz, es erosen harapta a boret. megfogtam, hogy levegyem, de nem engedte el, mint egy pitbull.

mikor sikrult, odebbraktam, azonnal ujra a sargahoz rohant es harapta fejet.

megint odebbraktam, akkor megint utanament, es beleharapott a farkaba a sarganak. ekkor lattuk jobbnak szetrakni oket.

mindekozben a sarga semmit nem vedekezett, vagy probalt elfutni.

koszi a segitseget, lehet, megprobaljuk oket ujra osszetenni.

Előzmény: alpha111 (2503)
alpha111 Creative Commons License 2007.03.16 0 0 2505

Végre, megtört a jég! December óta most elősször Smiagol önszántából a kezemre mászott!

Túl sok nem látszik a képen, de a lényeg talán.

S hogy teljes legyen a boldogságunk,ma estétől újra elviselik egymás közelségét:

alpha111 Creative Commons License 2007.03.16 0 0 2504
Te aztán tudsz robotolni! De szerintem megértem az a sok meló, nekem nagyon tetszik! Majd megkereslek, ha a nyáron szükségünk lesz egy új, hatalmas terkóra egy másfajta állatkánknak!
Előzmény: Góómmmbba (2499)
alpha111 Creative Commons License 2007.03.16 0 0 2503

Klood, ne add el egyiket se! Hiszen éppen gekkó család készülődik nálatok, a leírásod alapján. A hím csak párosodni szeretett volna, csak a csajszi még nem készült fel rá. Egy szó mint száz, rakd őket újra össze és keltheted a tojásokat. :-) Nagyon irigyellek érte.:->

(Kicsit harciasnak tűnik a nász, de ha belegondolsz az embereké is kívülről nézve.)

Előzmény: klood (2502)
klood Creative Commons License 2007.03.16 0 0 2502

Szia balazs35,

Hát erre nem is gondoltam. A sárga gyíkot megtartjuk, mert nagyon megszerettük, nagyon jófej kis állatka. Inkább a hímet adjuk el.

Előzmény: balazs35 (2501)
balazs35 Creative Commons License 2007.03.16 0 0 2501

Szia Klood!

Ebből az írásodból arra tudnék következtetni, hogy párososdni akart a hím mert álltalába akkor rázza a farkát meg akkor ha vadászik! Namost olyankor előfordul a "harc" ha a csaj nem akarja a fiú meg erőszakos! Ha a sárgát akarod eladni arra én vevő lennék ha megtudunk eggyezni!Amúgy nagyon sokféle szinváltozat van, ez közülük az egyik!

Előzmény: klood (2498)
klood Creative Commons License 2007.03.16 0 0 2500

Szia Nemozoli,

biztos igazad van, de eléggé rémisztő volt látni, hogy az újonnan szerzett kiskedvencek épp gyilkolják egymást :(.

Sajnos azt már sosem tudjuk meg, hogy az előző gazdájuk kamuzott-e, mindenesetre azt hinné az ember, hogy aki állatokat tart, az talán nem akar rosszat nekik...

Előzmény: Nemozoli (2496)
Góómmmbba Creative Commons License 2007.03.16 0 0 2499

Mai munka erdeménye a képeken

Ha bárkit zavarna esetleg hogy a készülő terráriumom képeit amik tulajdonképpen leo gekkóknak készül, felrakom a fórumra ,kérlek írjátok meg nyíltan ,bátran.

Amúgy szerintem az állat tartás része az állat élőhelye és mint hogy a terrárium ilyen építmény, szorosan kapcsolódik az állat tartásához.

Szerinem ebből sem árt tapasztalatot gyűjteni!!!

Hiszen egy-egy jó tanáccsal súlyos ezreket spórolhatunk meg,egymásnak és természetesen önmagunknak is!!! 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!