Pontosan nem vagyok tisztába, hogy a legonak ezek melyik változatai. A Tescoba, Coraba, Auchanba szokott kilós vásár lenni, s az kb. 2000 ft körül van.
Megértem, hogy sajnálod, mert ennél biztosan drágábban vetted, azonban annyira nem rossz ár ére. Szerintem.
Feléd is áll az ajánlatom, hogy ha bármi hiányzik,a készletünkből keresek. Egy hatalmas láda lego van nekünk. Egyelőre a kölyköket nem engedem hozzá, ők mégcsak duplóznak...(meg a fabuland).
krisi, én csak dobozos leírásokat találtam, ld lentebb a linket. használt legó meg asszem hasznaltlego.hu, kockánként, de sztem nem éri meg, nagyon drágák. én csak akkor vennék, ha valamelyik készletből hiányozna 1-1 pótolhatatlan darab.
Hát, egészen őszinte leszek, a harmincadik darab után meguntam, fogtam az egészet, beleöntöttem egy kispárnahuzatba, bevarfrtam varrógéppel, huzatostul bedobtam egy vödör mosószeres-clorox-os vízbe és 2 nap ázás után kimostam mosógépben :-))) Szép lett!! :-)
kezdő legosok vagyunk 3,5 éves fiammal. Egyelőre vettem egy dobozzal a Lego creator 4+ -ból. Találok valahol a neten alaprajzokat esetleg? Ha tudtok ilyen oldalról irjátok be please. :-) Elég szegényes a fantáziám egyelőre, főleg azokat épitettük meg gyerekkel ami a dobozon volt kép. Ház, egy autó, hid, emberke. :-)
És hol érdemes venni elemeket még? Pl kerekek autókhoz vagy bármi kiegészitő. Használtan is jó.
Fogkefével ízlés szerint florasept vagy sima mosószeres víz. Nekem még volt chicco csírátlanító én azzal.
Ana! Ez fantasztikus, ha bármi kiegészítő kellhet, akkor szólj, mert nekem is pont kb akkori készlet van, ráadásul nemcsak az enyém, de a férjeméké is megmaradt. nagy kincs tényleg. Hátha tudunk csereberélni.
wow, az király hogy csinálod a sikálást??? én reménykedem benne, hogy a mi gyűjteményünk megvan, fent volt ugyanis anyámnál a padláson, és semmi zár, szóval ki tudja, mi van még a padláson. nade, ha meglesz, akkor rám is vár valami takarítás.
Úristen, a fiam hogy odalenne egy ilyen pályaudvarért... Eddig Duplo-ból nyomta, most majd a Jézuska hoz neki Lego City készletet, ami már a nagyoknak való, de nagyon soká lesz még, mire ilyeneket épít :-))
amit én most keresek: leírásokat. van pl a 2005-ös adventi naptár, és elkutyultuk a kis képes leírásokat. és már nem tudjuk újra összerakni ezeket a kis kincseket...
úgy érzem, teljesen feleslegesen írok...de optimista típus vagyok.
Lego-t szeretnék vásárolni. első sorban a régebbi szettek érdekelnének 1980 elejétől egészen a 90-es évek közepéig. Nem minden érdekel, de jó eséllyel vevőre találsz, bármid is legyen.
Szívesen vásárolnék külön darabokat is, nem csak szetteket.
Én is új vagyok itt, és szintén érdeklődnék fölös duplok után. Elsősorban elemes vonat, és kiegészítői érdekelnek, de ezen kívül is jöhet szinte bármi. Nem ragaszkodom a szettekhez, darabonként is jó.
Természetesen mindezt megfelelő ellenérték fejében.
Jaaaj istenkém... Régi jó legók!! Emlékszem, még fenyőfa meg virág is volt hozzá.... Asszem el is kezdem megint gyűjteni (vén ló létemre). Nekem is küldhet mindenki, akinek felesleges darabjai vannak :-))