Helló, nem megy valaki autóval 2014. szeptember 12-i indulással? Sartin a Spanosba foglaltunk szeptember 13-tól. Mi már voltunk 2010-ben, jól éreztük magunkat, így visszamegyünk.
https://secure.booking.com/myreservations.sr.html?aid=376391;label=bookings-name-UuVX*VJie5CAQ0zkS303WAS47900658495%3Apl%3Ata%3Ap1%3Ap2%3Aac%3Aap1t1%3Aneg;sid=380a73040848224f59a1e1945972ee9b;dcid=2;bn=987336412;do=self_change1;pincode=4155 Mi szeptember 14-én indulunk Sarti-ra de Nis-ben alszunk egy éjszakát 23 euró 2 fő.
Helló, nem megy valaki autóval 2014. szeptember 12-i indulással? Sartin a Spanosba foglaltunk szeptember 13-tól 21-ig. Mi már voltunk 2010-ben, jól éreztük magunkat, így visszamegyünk.
Szia nincsenek még konkrét jelenkezök ha gondojátok mehetnénk együtt csak megkéne beszélni egy konkrét időpontot mikor indulnánk szerintunk jó lene többen meni,ha valami gond lenne tudunk egymásnak segiteni.Szerintűnk jobb lenne ha 5-6 között indulnunk kényelmesen,ha nektek nem gond.
Tisztelt Olvtársak megtudja valaki mondani, hogy mennyibe kerül manapság egy gyros pitában az ó faluban?? Az utolsó emlékem 2010-böl származik és akkor 1,35€ volt.
Július közepén készítettem Sartiban. Szemben a hatalmas Athos hegyel. Én ettől 15 km-re délebbre nyaraltam.Érdemes elmenni egy kirándulásra az Orange-beach - hoz. Smaragzöld a tenger! Érezzétek jól magatokat!
Pontosan Budakalászról indulunk. A fiaink 9 és 11 évesek. Az Avra apartmanban kaptunk szállást, nem nagyon válogathattunk mert a legtöbb már foglalt volt. Ez közel van a nagy parkolóhoz Sarti közepén. Mi 10 éve is az ófaluban szálltunk meg, kényelmes volt, hogy minden bolt és étterem 2-3 perc alatt elérhető onnan, nem kellett hegyet mászni meg lépcsőzni minden fürdésnél. A robogók búgását már a második napon megszoktam, nem zavart. Ti melyik apartmanban lesztek?
Szia! Mi is akkor indulunk 22-én valamikor este 7-8 körül kb. Pestről. Először megyünk kocsival arrafelé. Busszal voltunk egyszer Sartin, de akkor 20 óra volt az út 10 éve. Remélem ez kocsival rövidebb lesz, legalábbis a többiek azt írták. Ti voltatok már Sartin?
Szia....mi nem vagyunk tapasztaltak most megyünk először... itt foglaltam szállást Skopjébe http://www.booking.com 14-én indulunk és 15-re egy napos városnézést terveztem 16-án megyünk tovább.
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem olyan emberektől, akik mostanában voltak Görögországban autóval. Úti célunk Sarti, aug. 15.-én délelőtt indulnánk és este feltehetőleg Szerbiában....Nis, vagy Macedónia elején szeretnénk megszállni 1 éjszakára. Ha valaki tud errefelé megbízható és kulturált szálláshelyet, nagyon megköszönném, ha adna róla valami információt, elérhetőséget.
Régebben találtam egy listát (mit vigyek magammal) a sartisarti.com weboldalon, de nem találom. Egy ismerősömnek küldeném át gyorsba. Kérlek benneteket akinek van küldje el. Köszönöm! Kellemes nyarat!
ja, majd elfelejtettem..Van úgy, hogy napokig nincs pénz az automatában, ha sok a turista és letámadják az ATM gépet...Nem árt, ha ezt tudod és felkészülsz