node ezek a cseles légitársaságok dec. 15-től, jan. nemtudommeddig drágábban adják a jegyeket, az ünnepek miatt...már , ha nem sztrájkolnak!
sajna holnap után már csak 8 fok lesz áll.
de a digók annyira fázósak, hogy már +15fok körül téli kabátot (nagy pufidzseki-bokáig érő hálózsák)vesznek magukra, nagyon mókás
ja éééén, meg csak úgy tanulgatok erre-felé, na meg otthon is ám! most vizsgáztam , szerdán eredmény
tegnap néztem, az akku-gyárat szépen eltakarították. oda is lakóparkot (lakótelep) építenek?
Ja, és ezen kívül diplomamunkát kell(ene) írnom, nyelvvizsgára készülök, megkezdődött a vizsgaidőszak, na meg dolgozom is, szóval unatkozni nem szoktam - már alig várom, hogy vége legyen a főiskolának :-)
Mi költözés előtt állunk az exkollégáddal, szóval nagy az izgalom és a tervezgetés :-)) Bár csak február elején lesz Az Nagy Esemény, de van intéznivaló.
Szvsz háború előtti a kép.
Az én emlékeimben, a Pozsonyi út, kimegy a Dráva utcáig, hiszen ott fordult be a 15-ös villamos.
Viszont, a Kárpát utca biztos, hogy egy sokkal jelentéktelenebb kis utcácska volt.
itt található (1.3MByte) képen én úgy láttam...
lehet, hogy rosszul láttam, igazából gyönyörű a kép és részben a kerület is rajta van, azért linkeltem be. köszönöm mégegyszer a Budapest anno... topiknak!
SzPA
üdv,
mi volt régen a Danubius hotel Helia helyén? (Dráva utca X Újpesti rakpart)
a Budapest anno... c. topikban kaptam egy gyönyörű képet, de nekem annál újabb kellene... vagy ott mindig is park volt?
SzPA