Sziasztok!
Tényleg, mintha mostanában csendesebb lenne a fórum! Az elmúlt hetekben én is csak szereltem, de végre összeált az autóm (mondjuk még be kell állítgatni), nekem nagyon tetszik, remélem nem azért, mert én terveztem-csináltam. Féltem, hogy a külső csövezés csúnya lesz, főleg, hogy csőhajlítót még képen sem láttam azelőtt, de szerintem korrekt lett a lökhárítóval egyetenben. ( ma már egy fát megfogott a kaszni helyett).
Ma kimentem a bükkbe, de egy vékonyka úton indultam az erdőben, úgyhogy a csőrlőt is kipróbáltam, hogy ne csusszak rá a fákra, és meredeken is felmenjek. Nem ültem seggre a puma gumijaimtól, de erre számította, városba a méteres összetolton is átmegy lendületből, de igazi havas (jeges)emelkedőkhhöz kell majd a hólánc. Tényleg a hólánc.hu-n láttam "military" láncot, a srác akivel beszéltem nagyon ajánlotta, nem próbálta még valaki, megéri-e a dupla pénzt????
Az új autóm
atompyka:
Nem is elsősorban a terep miatt mennék, hanem inkább egy kis nézelődésre-beszélgetésre...Bár ehhez lehetne egy kicsit jobb idő, minusz helyett plusz 20 fok kellemesebb!
Sj
Végre ismét gépközelben!
A hétvégén kipróbálhattam a Marangoni Puma gumikat, mind hóban, sárban, homokban és nagyon jól elégedett vagyok vele!
Szupa-dupa!
Még a féket kellene légteleníteni és akkor minden nagyon jó lenne a következő törésig:-)
SJ
Ez ok, de ha mondjuk verseny közbe akad ki...
Inkább valami olyasmire gondoltam, hogy újra esztergáltatni a kar kúpos végét vagy valami ilyesmi. Ha esetleg ilyet csinált már valaki az megosthatná velünk a tapasztalatait.
joeeye .
tuti megoldás, hogy felezőt nem kell menetközben (főleg terhelés alatt ) váltani. Egyébként mondtam, hogy a kar ki (felulről elforgatni a biztosítóját), és bentről belenézve egy nagy és erős csavarhúzóval összeállítani a három kapcsolovilla tengelyt (van rajta horony, annak kell egymás mellett álnia) De ha van valami ilyesmi , hívhatsz is!
Sziasztok,
Kérdés: A problémámmal SJ is találkozott. Az osztómű váltókarja kiakad, és olyankor se előre, se hátra. Üres... Nem tud rá valaki tuti megoldást?
Előre is köfe
Ja, és azt akartam kérdezni, hogy nem lenne esetleg jobb nektek, ha a kereshető verziót magyar szerverre raknám fel a gyorsabb letölthetőség kedvéért. + nekem is könyebb lenne felrakni pl. az extrára.
Sj: Ha vársz egy-két napot, akkor már a kereshető verziót töltheted le. Az első rész kész van, de még nem raktam fel. A második most készül. Még szüttyög vele a pdf felismerő....
ez full Samurai szerviz Manual (szerintem a 88.5 modellé, ahogy belenéztem).
Király, részletes, képekkel, rajzokkal, táblázatokkal, valóban közel 500 oldal.
Szal nem biztos, hogy érdemes letöltened, ha csak nem az érdekesség kedvéért..
Jó lesz!
Már jön a harmadik is (amit én 2-esnek gondoltam:).
Jó a számozás is.
Ez szép karácsonyi ajándék, már szénné kerestem a netet érte. Hát még ha kereshető lesz ...
Kösz joeeye!
Hali,
Igen. Ez ftp szerver. A Windows Commander-t tudom ajánlani vagy a CuteFTP-t. Ha nem megy megírom nektek CD-re is, ha za úgy ok. Most csinálom belőle a DOC-ot, mert ebben így nem lehet keresni. A kartás aki csinálta a pdf-et, csak a képeket volt hajlandó beszkennelni. Most egy szövegfelismerővel csinálgatom, úgy tűnik ok lesz. Már az első kész van. Lehet, hogy a végén megint pdf lesz (mivel doc-ba 235 MB az első 150 oldal :-( ), de abba már lehet majd keresni is.