Szerk.: Megtaláltam az OR activity editor-ját viszont nem tudom, hogy a beállításoknál milyen "path" okat kell megadni, mert akármit tallóztam be oda, nem volt jó neki.
Sziasztok! Szeretném tőletek megkérdezni, hogy hogyan lehet MSTS (OR) alá activityt készíteni? Nagyon nehéz őket megcsinálni, vagy lehet velük kísérletezni?
Sziasztok akit érdekel készül a Dunántúl pálya elsőnek a 42-es vonal fog meg éepülni elsönek de béta meg alpha is lesz és itt lesz meg osztva LINK:https://www.facebook.com/groups/914998015182999/
Sziasztok hol találok MÁV állomások helyszínrajzokat AMIN fel van tüntetve a váltók meg minden mert már befejezem a 42a vasútvonalat és kellene róla rajzok (Valaki fikázna hogy szarul írok helyesen nézzen utána diszgráfia)
Nekem általában töltött 5-6 percet is,ugyhogy várj vele. Annyit ajánlottak hogy amit nem használok pályát azt kapcsoljam ki,ugy valamivel gyorsabban betölt.Nem kevés adatot kell olvasnia.
A Szilik kellettek nagyon, de azok most már meglesznek így, köszönöm! Amúgy az msts marci fórumon melyik topikba tudok írni az act-hibával kapcsolatban?
Sziliket elérhetővé tettem így azok mind elérhetőek. Az előszokott fordulni,hogy bugos az új OR akkor mérges is szoktam lenni mikor tesztelek és kivág bug miatt. Kell még amit elérhetővé tegyek? Dízelekből mert abból csak herkules elérhető. Gigant is újra elérhető. Írd le és meg csinálom gyorsan. Oldalunkon eddig is fent volt csak ki voltak offolva.
Én a 2378-ast tettem vissza, ezzel úgy tűnik működik, lehet, hogy valami bug van az újabban, vagy nálam van valami gubanc. Mindenesetre egyelőre kevésbé számítok a mentésekre, hogy ne legyen váratlan hiba. Amúgy az mstshungaryn fenn van már az összes jármű? Mert pl 431-es ből alig van fent gép, és ahogy végignézem a consist fájlokat (tudom, van járműlista is), elég sokféle V43-as kellene még. Bár az igazság az, hogy olyan sokmindent kéne letölteni a járműlistából...:D Átírni sem tudnám őket, mert letöltöttem egy Miskolc-Tiszai-Bp. Nyugati IC-t, aztán annyi consist fájl volt, hogy fél délután lett volna átnézni-átírni őket. Jó tudom, ez itt most a nyavalygás helye volt :D
Én most a X2377 OR buildet tolom. Ebben jó az alföld mentés mert épp actot tesztelek ilyenkor nem szoktam frissíteni a mentések miatt. Akkor frissítek amikor nem készítek actot.
Azóta az Alföldön sem működnek már a mentések. Egy régebbi verziójú OR-t letöltve az eddigi pályákon ebben a verzióban mentést készítve betöltötte. Neked a legújabb verziójú OR van? Működnek benne a mentések?
Sajnos ennyit ír, hogy a mentés nem kompatibilis az OR jelenlegi verziójával, de a mentés verziójánál egy 0 van, nem az OR nek egy előző verziója. De nem is különböző a verziószám, elindítom az act-ot, elmentem, kilépek, indítanám el a mentésről, és nem indul.
Msts marci fórumot merre találom meg? Köszönöm a segítséget!
act hibát jelezd a készítőnek msts marci fórumon. Abban sajnos nem tudok segíteni főleg,hogy a hibát sem írod le. Nekem jók mindig a mentések a Dél Balaton pályán. Akkor nem jó a mentés ha fel frissíted az OR-t,mert akkor az csak az előző verzióban lesz jó a mentés.