Keresés

Részletes keresés

Emilio bácsi Creative Commons License 2001.07.12 0 0 836
Hülye!! :))) Ez nem csak a pupillája volt? Ismerem ezt a fajtát! Faterom is ilyeneket szokott fogni csak minidg visszaengedi sajnálatból. Legalábbis ezt mondja. Csak azt nem értem, az a sok balfék kis keszeg meg hasonlók miért kerülnek a levesbe. Na mindegy. Ezek a pecások egytől egyig hülyék! :))))))))
Előzmény: padre666 (835)
padre666 Creative Commons License 2001.07.12 0 0 835
Ja tényleg....szoval 50 cm és 3,5 kg volt csak a szeme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))))))))))))))))))))))))))
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.07.11 0 0 834
Akkora hal nincsen is! :))
a mondtammá helyére azt kellene írnod hogy mondhatnám :)))
Előzmény: padre666 (833)
padre666 Creative Commons License 2001.07.11 0 0 833
hmmmmm mondtammá hogy vasárnap fogtam egy 50 cm 3,5 kilos pontyot?????
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.07.11 0 0 832
Mi a szösz? Kérdezd meg Endit, vagy a különleges tudakozót! Mindkét helyen nagyon fognak neked örülni% :))) Az új kérdés azonban már az, hogy Mi a szöszi? :)))
Előzmény: KrapulaX (831)
KrapulaX Creative Commons License 2001.07.10 0 0 831
Lio: Mi a szösz. És miért is nem küldtétek fel hozzám :))) Bár igaz kissé leamortizálódott volna mire felhajt :))
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.07.10 0 0 830
Krapulax: Tegnap a Gina volt nálunk. Nem fogod elhinni, de görkorival jött :)) Na porold le a tiedet és irány gyakorolni! :))
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.07.09 0 0 829
Má ilyen drágáé akarol venni? Bakker értem egy kanyit sem kapsz szerintem... Vén vagyok, meg fogatlan :))) Az öcsémet még eladhatnád kilóra :))

Melyik nagyvárosi nem tud robogózni? Ja már sejtem. A fő baja az hogy nincs rajta visszapillantótükör, amiben sminkelhetne mi? :))) (A mobilozásról meg még nem is beszéltünk :)))

Előzmény: KrapulaX (828)
KrapulaX Creative Commons License 2001.07.09 0 0 828
A kis kretén cégem miatt sürgőssen robogót keresek, ha tudtok 60-80-90 ezer körül akkor szóljatok. Igazából a régi fajta simson robogó lenne az ideális mert az már robogó de nem automataváltós.(én tudom kezelni nem úgy mint egy nagyvárosi ismerősöm :DDD ja és mivel régi talán nem is kell beadnom a liót a zaciba, hogy legyen elég pénzem rá :))
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.07.09 0 0 827
Van pár HB söröm a hűtőben :) Csak úgy mondom! :))
Előzmény: KrapulaX (826)
KrapulaX Creative Commons License 2001.07.09 0 0 826
Rita: asszem rájöttünk a Lióval :))) A kulcsszó Jáksó és érthető minden :)))
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.07.09 0 0 825
Hiya!

Lia: Mi a baj a technikával? Szólj hozzá a vibrátoroddal kapcsolatban :)) Segítek! Góliátelem kell bele :)) ja és nem ittam Long Island-et, csak tequilát. Most nagy baj? :)) Büntess! :))

Krapulax: jól van na megfutamodtam, mert bazi fáradt voltam. Nem pihentem ki az előző napot még.

KrapulaX Creative Commons License 2001.07.09 0 0 824
Rita: úgy látszik még nagyon reggel van nálam mert ebből az egy sorból amit írtál nem sokat értek. Ki tört el mit? És ki dolgozik?
Rta Creative Commons License 2001.07.09 0 0 823
Hogy torte el? Meg nem tudom, hogy veszek-e. Lehet, hogy egy minihifit is otthonra, es akkor hallgathatom naphosszat. Mar amikor dolgozik.
Előzmény: KrapulaX (822)
KrapulaX Creative Commons License 2001.07.08 0 0 822
Kigyalogoltam a belemet is :))
Megittunk a Robival 11 üveg Tuborgot. Ott volt a Ricsi Bandika Gina Anita Meg a Kriss. A Lió is ott volt de 1 sör után megfutamodott. Mert papírkutya:))
A Gina is jó nő de az Anita valami tuti. Rövid szöszi nagyon szép arccal jó testtel egész használlható felfogással. (egy apró hibával, hogy épp a krissért bomlik, de ez múlandó :)) Ja és el ne felejtsem hogy méretben is tuti. :)))

Lia: a leértékelt naciban már nem is mersz esküvőre menni? :)))
OneDa: Na szép Én hívlak és nem veszed fel? :(
Rita: nálad lényeges a rádió. Elvégre az ujra törött kezü Jáksó műsorát hogy hallhatnád? :)))

Emilia néni Creative Commons License 2001.07.06 0 0 821
Hu de technikai jellegű lett a topic.
Rta, nekem is vegyél egyet, meghivlak nyaraláskor egy italra cserébe. :-)))))))

Voltam Endiközelben, de nem sétált egyszer sem szembe velem az utcán. :-))))

Vanda, menjünk bulizni, mert vettem pár szép új ruhát! :-)))))) Te tudtad, hogy a Terranovában min. féláron van minden? Az egyik nadrág 1390 Ft volt, röhej. :-))))

Lio, lio! Remélem a második sms-m már hatni fog, és megiszol végre egy Long Islandet! :-)))))))

Rta Creative Commons License 2001.07.06 0 0 820
Jokor irtal, pont ma mentem be egy boltba erdeklodni. Szal lattam egyet, nem nagy marka, de azt mondtak, hogy jo. 32 mb-os, de lehet benne a kartyat cserelni. No radio, de van usb. Amugy eleg alapnak tunik. Csak erdeklodtem. Ja, majd megadom a pontos cimem, kuldjetek ki az otthoni telefon aksijat, lehet, hogy ki lehet cserelni. Ha nem, akkor veszek masik telcsit.
Most megyek, pa!
Puszi mindenkinek.
Előzmény: KrapulaX (819)
KrapulaX Creative Commons License 2001.07.06 0 0 819
Rita: Itt egy pár link:
Samsung
E bolt Itt pl 22 ezertől 90 ezerig van választék
Philips
Sanyo
Bővebb választék

Amit figyelni kell: Legyen jó nagy memóriája és az is legyen bővíthető.(ha lehet smart media vagy flash memória kártya mert az olcsó)Ne legyen benne mozgó alkatrész pl:cd lemez minidisc meg ilyenek mert az érzékeny a mozgásra.Legyen USB csatlakozása mert ezen gyors a feltöltés (e nélkül meg ne vedd!!!) Legyen benne rádió. Szépen szóljon. Jó legyen bele a ceruza elem, méretü aksi.Nem árt ,hogy a softwarwe fel legyen készülve az uj szabványok lejátszására is vagy legalább cserélhető legyen a későbbiekben.
Na van esetleg a mobiltelcsihez csatéakoztatható lejátszó is ami headset és mp3 lejátszó egyben. De ez lezabálja az aksid éa ugye ha cseréled a telcsid mihez kezdesz vele.
KrapulaX Creative Commons License 2001.07.06 0 0 818
Ez valamiért lemaradt:(

KrapulaX Creative Commons License 2001.07.06 0 0 817
Boldog Bocimobil napot Lió :))
Rita: Néztem neked mp3 lejátszót (hiper-szuper-formatervezett)82490Ft Price: $300.00 (Retail: $299.00) na ennél olcsóbbat tuti találsz

Leírás

Na ilyet vegyél de rögtön kettőt :)))

Emilio bácsi Creative Commons License 2001.07.06 0 0 816
A ríli Emilio nikkemmel :)) Mit is akartam írni? Ja megvan! Semmit, csak úgy a nagyvilágba sok hülyeséget. Senkisenem dolgozik vagy van netközelben? Apám! Én is hazamegyek akkor! Vár a borocskám. Na pápá!
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.07.06 0 0 815
Jólvan. Írhatok ide boci nikkel is? :)) Mert lassan azzal fogok csak :)) A megszokás nagy úr :)))
Előzmény: bocimobil (814)
bocimobil Creative Commons License 2001.07.06 0 0 814
Reggelt! Majd én tartok a frontot! Max elbeszélgetek magammal :))
-Na megvolt az altatósör?
-Köszönöm kérdésemet, Jó volt a sör. Amstelt ittam a barátságra vagy mi :))
-Ma is mész inni?
-Háppersze! Ösznépi ereszd el a hajamat nap van. Péntek!!! :))
-Na menjél dolgozni!
-Oké (Hováááá???? :)))

:))))))

Krap: Ha van kedved (Mint eddig is :))) Gyere Te is iszogatni. Csak a szokásos. Ettől még holnap viszek sört ne félj :)))

Emilio bácsi Creative Commons License 2001.07.05 0 0 813
Na pá! Elmenődtem meginni egy altatósört :)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.07.05 0 0 812
Padre: Szegény gyerek! Elveszed azt a kis lakóhelyét is tőle? :))) Hallom hálózatot építesz. Van hub is :))) Egyedül fogsz 3 gépen játszani multiplayert? :)))
Előzmény: padre666 (810)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.07.05 0 0 811
Van ott valami a hasad közelében, ami eltereli róla a figyelmet :)) Szerintem azt nézik :)))
Előzmény: a_girl (809)
padre666 Creative Commons License 2001.07.05 0 0 810
nu zdraszt

A_girl: oksi megbszéltuk a jogsidat:))))) állati sokba lesz neked ám:))))))))))))))))))))))

Látom most fius lett a topic:))))))
naja aki telel nyaral meg ijesmi.............
mondtam má hogy szombat reggeltol vasárnap delig pecázni leszek??????
ott ulok a parton mint a tulok es ved elek:))))
ja szerintetek a krapunak mié sikerult ilyen jóra a vizsgája???????????????

beszéltem a tanerővel:)))))) de pssszt!!
krapu neked is sokba lesz:)))))))))))))

na má irni sincs kedvem:(
megyek összerakom végre a számitogépeimet otthon
most van 2 notebook + 2 sima pc összekötöm őket hálózaton:))))
a gyerek szobája ugy kinéz mint egy pc alkatrész áruház....

na legyetek jók!!!!

krapu mijjen ruci volt OneDan????:))))

a_girl Creative Commons License 2001.07.05 0 0 809
Hasikám legfeljebb nekem van, bár én jobb szeretem, ha még az sincs:-) Bár ahogy öregszem (nem röhögni!) egyre jobban oda kell figyelnem arra, mit eszek.
És különben is, ma is és tegnap is én tartottam a táncórát. Jól nézne ki, ha rengő hassal mutatnék példát a fiatalabb korosztálynak:-) Ha nem a tánctudásom, de legalább a lapos hasam miatt nézzenek fel rám:-))))
Na jó, azért a tánc sem megy olyan szarul:-)
Előzmény: bocimobil (807)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.07.05 0 0 808
Jól van, megint másik nikkel írtam :)) Megy ez bakker :))
Előzmény: bocimobil (807)
bocimobil Creative Commons License 2001.07.05 0 0 807
Ez nem is sörhas, csak sörhasika! :)) És igenis jól áll. Ha nem is a hasam, de más igen :)
Szerintem próbáld ki Te is a sörhasat. Sosem lehet tudni! Lehet hogy befutnál vele :))))
Elképzelem ahogy táncórán kificcenne a toppból és remegne :)))))
Előzmény: a_girl (806)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!