Hülye!! :))) Ez nem csak a pupillája volt? Ismerem ezt a fajtát! Faterom is ilyeneket szokott fogni csak minidg visszaengedi sajnálatból. Legalábbis ezt mondja. Csak azt nem értem, az a sok balfék kis keszeg meg hasonlók miért kerülnek a levesbe. Na mindegy. Ezek a pecások egytől egyig hülyék! :))))))))
Mi a szösz? Kérdezd meg Endit, vagy a különleges tudakozót! Mindkét helyen nagyon fognak neked örülni% :))) Az új kérdés azonban már az, hogy Mi a szöszi? :)))
Má ilyen drágáé akarol venni? Bakker értem egy kanyit sem kapsz szerintem... Vén vagyok, meg fogatlan :))) Az öcsémet még eladhatnád kilóra :))
Melyik nagyvárosi nem tud robogózni? Ja már sejtem. A fő baja az hogy nincs rajta visszapillantótükör, amiben sminkelhetne mi? :))) (A mobilozásról meg még nem is beszéltünk :)))
A kis kretén cégem miatt sürgőssen robogót keresek, ha tudtok 60-80-90 ezer körül akkor szóljatok. Igazából a régi fajta simson robogó lenne az ideális mert az már robogó de nem automataváltós.(én tudom kezelni nem úgy mint egy nagyvárosi ismerősöm :DDD ja és mivel régi talán nem is kell beadnom a liót a zaciba, hogy legyen elég pénzem rá :))
Lia: Mi a baj a technikával? Szólj hozzá a vibrátoroddal kapcsolatban :)) Segítek! Góliátelem kell bele :)) ja és nem ittam Long Island-et, csak tequilát. Most nagy baj? :)) Büntess! :))
Krapulax: jól van na megfutamodtam, mert bazi fáradt voltam. Nem pihentem ki az előző napot még.
Kigyalogoltam a belemet is :))
Megittunk a Robival 11 üveg Tuborgot. Ott volt a Ricsi Bandika Gina Anita Meg a Kriss. A Lió is ott volt de 1 sör után megfutamodott. Mert papírkutya:))
A Gina is jó nő de az Anita valami tuti. Rövid szöszi nagyon szép arccal jó testtel egész használlható felfogással. (egy apró hibával, hogy épp a krissért bomlik, de ez múlandó :)) Ja és el ne felejtsem hogy méretben is tuti. :)))
Lia: a leértékelt naciban már nem is mersz esküvőre menni? :)))
OneDa: Na szép Én hívlak és nem veszed fel? :(
Rita: nálad lényeges a rádió. Elvégre az ujra törött kezü Jáksó műsorát hogy hallhatnád? :)))
Hu de technikai jellegű lett a topic.
Rta, nekem is vegyél egyet, meghivlak nyaraláskor egy italra cserébe. :-)))))))
Voltam Endiközelben, de nem sétált egyszer sem szembe velem az utcán. :-))))
Vanda, menjünk bulizni, mert vettem pár szép új ruhát! :-)))))) Te tudtad, hogy a Terranovában min. féláron van minden? Az egyik nadrág 1390 Ft volt, röhej. :-))))
Lio, lio! Remélem a második sms-m már hatni fog, és megiszol végre egy Long Islandet! :-)))))))
Jokor irtal, pont ma mentem be egy boltba erdeklodni. Szal lattam egyet, nem nagy marka, de azt mondtak, hogy jo. 32 mb-os, de lehet benne a kartyat cserelni. No radio, de van usb. Amugy eleg alapnak tunik. Csak erdeklodtem. Ja, majd megadom a pontos cimem, kuldjetek ki az otthoni telefon aksijat, lehet, hogy ki lehet cserelni. Ha nem, akkor veszek masik telcsit.
Most megyek, pa!
Puszi mindenkinek.
Amit figyelni kell: Legyen jó nagy memóriája és az is legyen bővíthető.(ha lehet smart media vagy flash memória kártya mert az olcsó)Ne legyen benne mozgó alkatrész pl:cd lemez minidisc meg ilyenek mert az érzékeny a mozgásra.Legyen USB csatlakozása mert ezen gyors a feltöltés (e nélkül meg ne vedd!!!) Legyen benne rádió. Szépen szóljon. Jó legyen bele a ceruza elem, méretü aksi.Nem árt ,hogy a softwarwe fel legyen készülve az uj szabványok lejátszására is vagy legalább cserélhető legyen a későbbiekben.
Na van esetleg a mobiltelcsihez csatéakoztatható lejátszó is ami headset és mp3 lejátszó egyben. De ez lezabálja az aksid éa ugye ha cseréled a telcsid mihez kezdesz vele.
A ríli Emilio nikkemmel :)) Mit is akartam írni? Ja megvan! Semmit, csak úgy a nagyvilágba sok hülyeséget. Senkisenem dolgozik vagy van netközelben? Apám! Én is hazamegyek akkor! Vár a borocskám. Na pápá!
Reggelt! Majd én tartok a frontot! Max elbeszélgetek magammal :))
-Na megvolt az altatósör?
-Köszönöm kérdésemet, Jó volt a sör. Amstelt ittam a barátságra vagy mi :))
-Ma is mész inni?
-Háppersze! Ösznépi ereszd el a hajamat nap van. Péntek!!! :))
-Na menjél dolgozni!
-Oké (Hováááá???? :)))
:))))))
Krap: Ha van kedved (Mint eddig is :))) Gyere Te is iszogatni. Csak a szokásos. Ettől még holnap viszek sört ne félj :)))
Padre: Szegény gyerek! Elveszed azt a kis lakóhelyét is tőle? :))) Hallom hálózatot építesz. Van hub is :))) Egyedül fogsz 3 gépen játszani multiplayert? :)))
A_girl: oksi megbszéltuk a jogsidat:))))) állati sokba lesz neked ám:))))))))))))))))))))))
Látom most fius lett a topic:))))))
naja aki telel nyaral meg ijesmi.............
mondtam má hogy szombat reggeltol vasárnap delig pecázni leszek??????
ott ulok a parton mint a tulok es ved elek:))))
ja szerintetek a krapunak mié sikerult ilyen jóra a vizsgája???????????????
beszéltem a tanerővel:)))))) de pssszt!!
krapu neked is sokba lesz:)))))))))))))
na má irni sincs kedvem:(
megyek összerakom végre a számitogépeimet otthon
most van 2 notebook + 2 sima pc összekötöm őket hálózaton:))))
a gyerek szobája ugy kinéz mint egy pc alkatrész áruház....
Hasikám legfeljebb nekem van, bár én jobb szeretem, ha még az sincs:-) Bár ahogy öregszem (nem röhögni!) egyre jobban oda kell figyelnem arra, mit eszek.
És különben is, ma is és tegnap is én tartottam a táncórát. Jól nézne ki, ha rengő hassal mutatnék példát a fiatalabb korosztálynak:-) Ha nem a tánctudásom, de legalább a lapos hasam miatt nézzenek fel rám:-))))
Na jó, azért a tánc sem megy olyan szarul:-)
Ez nem is sörhas, csak sörhasika! :)) És igenis jól áll. Ha nem is a hasam, de más igen :)
Szerintem próbáld ki Te is a sörhasat. Sosem lehet tudni! Lehet hogy befutnál vele :))))
Elképzelem ahogy táncórán kificcenne a toppból és remegne :)))))