háát ez eléggé kapkodós összeállítás volt...DE!szerencsére átmagyarosították a "magyarra" fordított interjúmat!:) az én szavaim voltak többségében,de sajna kimaradtak az "ebben a szíízönben" és a "fántásztik volt" kifejezések!kár érte!:))
összeségében nekem a MK Final Four-os fél órás összefoglaló sokkal jobban teccett!na majd holnap az 1órás!;)
Na, everybody: akinek kérdése van esetleg Pór Petihez és/vagy Cicához, az bátorkodjon megkérdezni tőlük a szoljonon. Csütörtökön 13.00-kor jönnek be a szerkbe válaszolgatni. Addig is lehet nekik feltenni a kérdéseket. Akinek meg megvan a telefonszámuk, az basszon a szoljonra, inkább hívja fel őket. :)))
Apropó Albacomp!Ugye a Finánc aki a vezetőedzőjük lett, itt Szolnokon is alkottott már maradandót , jól ismerjük! Ezért hozzá kapcsolódva egy kérdést tennék fel:
Meddig marad Miljkovic az Albacomp edzője?
1,Menesztik az edzőmérkőzések után 2,A legelső olyan meccsig, amikor NG akarja összeállítani a kezdő ötöst 3,A legelső olyan meccsig, amikor a szponzorok akarják összeállítani a kezdő ötöst 4,,A legelső olyan meccsig, amikor NG és a szponzorok akarják összeállítani a kezdő ötöst 5,Örökös edző lesz SzFehérváron
Véletlenül belebotlottam a zalbacomp topicba. Hogy lehet, hogy ennek a patinás klubnak, ahol mesterfokon művelik a buzdítást, változatos rigmusokkal, ahol erdévid játszott (tudjátok, az örök kispados),a magasröptű vitatopicjuknak nincs logója?????
Ha idén jártál volna hébe-hóba edzésre, akkor nem lenne kérdéses számodra, hogy miért Donatas kapott bizalmat. De mivel nem jártál ki így nem tudhatod.
Jövőre járj ki :).
(Egyébként pedig nagyon szurkolok Harazinnak, hogy az idei nyáron nagyfokú fejlődésen menjen keresztül, mert amúgy tudnánk hasznát venni, nem is kicsit. Ha pedig jövőre nem lesz Fülöp - amire azért több esély van, mint arra, hogy lesz - akkor Tominak muszáj lesz felnőnie a feladathoz, ugyanis ő lesz Jurka első számú cseréje).
Tavalyelőtt 2 perces játékos volt. Tavaly és idén már 11 perc/meccs. És mindkét szezon alapszakaszában 14 meccsen lépett pályára, azzal a különbséggel, hogy tavaly nem volt sérült, viszont idén az első 9 fordulóban nem játszhatott. Szóval van itt előrelépés. Legfeljebb nem óriás léptek.
Kíváncsi vagyok hogy vezetőink jövőre mennyire merik vállalni a fiatalítást és a szolnoki nevelésű játékosok beépítését a csapatba. Gondolok itt pl. arra, hogy Pór Peti inkább használta Donatast palánk alatt mint Harazin Tomit.
+ minden erkölcsi győztesnek javaslok még aranyeret is. Az is érték ám... Az erkölcsi győztesek aztán mind mind megtanulják, hogy jobb lett volna arany nélkül...
avagy, nem mind arany, ami fénylik..., vagy sírni csak a győztesnek szabad (az erkölcsinek nem...), sőt nem a győzelem a részvétel, hanem a fontos...!
nalam Csabesz az erkolcsi gyoztese a vetelkedonek. megcsinaltassuk neki a zaranyér-met, utana elviszem Fehervarra az Auchan-ba oszt mekkapja aszt a mountain bike-ot. : )
Csak azt az első kérdést tudnám feledni (Ki mikor lépett először parkettre az Olajban?) még vasárnap éjszaka is arra ébredtem, hogy leizzadtam a kérdés hallatán..! :-)))
Viccet félretéve, jól sikerült. Akik bekerültek, nem hiába ültek ott. A kérdések is jók voltak, bár a dátumos párosítással nagyon el lehetett úszni. Ott ha egyet elront az ember, bukik a többi.14 pont meg 14 pont.
Arra nem is gondoltam, hogy Zoli és Robi a verseny erkölcsi győztesei... De, ha már így eszembe juttattátok, akkor mint zsűritag bónusz ajándékokkal fogom őket meglepni. CVZ-nek szerzek egy csokinyulat, Robónak meg egy cukormentes csokitélapót. (Szigorúan a diéta miatt!) Ha hozzájutok csokiérmekhez, természetesen a nyakukba fogom akasztani.
A bundát, ami nekem jutott beakasztottam nehezebb időkig a szekrénybe!