Ezt a kis thaiföldi leánykát hogyan lehetne elérni, mert éppen fel akarok venni egy bejárónőt :-)
Na de komolyan, hát nem egy tünemény? Tíz évesnek néz ki, pedig 23 múlt.
Na és akkor a krétázás. Szerintetek mi a frásznak van rá szükség? Hogy ne csússzon a dákó, persze. Na de nem lehet olyan műanyag,parafa,vagy bármiből csinálni, ami megfelelne a célnak? És akkor nem kellene krétázni, elmaradhatnának a kikkes lökések. Persze mindenki csinálja, csak kell, vagy csak egyszerűen le kell vezetni az idegességet?
Néha többször is bemaszatolják, látszik hogy teljes tudattalanul .
Akkor olimpia hülyeségek, mint a nézhetetlen lövészet se sport, a női golfot meg valami dagadt nyerte, ők se sportolók, ezek is inkább ügyességi játékok.
Szerintem az lehet a cél, hogy a nyári ugorkaszezonban is lehessen mire sportfogadni England-ban!
Minden meccs 3 esélyes, nincs is annál jobb a Bank számára, a végeredményt a fogadónak eltalálni szinte képtelenség!
Egyébként nem csak nonémek indultak, mert láttam Trumpot, Murphyt, meg asszem Márk Csé Csilliamszet is.
Én nem tartom a sznúkert sportnak, csak ügyességi jateknak, ahogy a dartsot is.
A pókersportról meg ne is beszéljünk, annak semmi köze a sporthoz, egy durva szerencsejáték, amihez nem árt azért, ha a jatekosnak van agya is.
De egy olyan játékot sportnak nevezni, amit ha teszem azt játszanak 6-an,és a flop után X a nyerő, a turn után Y, a river után pedig Z, s mindezek után Q egy brutál emeléses blöffel Z-vel eldobatja a nyerőt, mert az a lapok alapján beleképzel egy nálánál is jobb lehetőséget Q kezében, szerintem abszurd sportnak nevezni.
Egy rakás ismeretlen amatőr lököget több-kevesebb sikerrel, borzalmas meccseket produkálva.
Az biztos nem, hogy szegények egy kis pénzhez jussanak, hiszen az az 1-2 ezer font, amit kap a 2. és 3. helyezett, az nem sok, az utolsó meg azt hiszem semmit.
Miért nincs közönség ? Előre rájöttek, hogy a kutya sem fog elmenni ilyen meccsekre?
Azon már sokszor elgondolkodtam, hogy ez most sport, vagy valami bűvész mutatvány?
Persze ha a gördeszkás ugribugri mehet az olimpiára, akkor ez is sport.
Az egészben a legszebb az a két fotel, amiben ülnek.
És ezt az egészet hetekre elhúzzák, hogy a végén a megszokott párok összefussanak.
De most legalább a parókája kicsit más volt, mint örökké! Nekem úgy tűnt, mintha 2-3 cm le lett volna nyírva belőle, mert biztos megnőtt, azt el kellett vigye egy barbárshop-ba!)))
Amit ez a szerencsétlen dzsimmivájt csinált, azt már a szpíkerek sem hagyhatták szó nélkül. Egy abszolut edzetlen, már jó ideje csak mint kommentátor " üzemelő " játékos mi a francnak vállalta be ezt az égést, azt nem tudom. Arra a pár fontra már csak nincs szüksége. Ráadásul nem csak egy ismeretlen játékostól, hanem egy csajusztól kapott ki. Amúgy vajon miért nincs közönség, mert senki sem menne ki ilyen meccsekre?
Be volt nevezve a most zajló bajnokságra, oszt mikor eljött a nap, hogy asztalhoz álljon, kisült, hogy mégse vesz rajta részt , s ezért Halott Miháj ugrott be őkelme helyére!))))
Pl. ritmikuss sport gimnasztyorkát vagy amatőr kerékpár sportot, konkrétan kiraknék egy kamerát egy viszonylag forgalmas bicikliúthoz és lehetne nézni, ahogy elsuhannak a "versenyzők" !
Sokkal rosszabb a közvetítés, mint a megszokott helyen. Van ez a két gyengeelméjű, ezek nem tudom hogyan kereshetnek jópár éve pénzt ezzel a dilettantizmussal. Gyulai, aki meg sem szólal, de ha igen, akkor valami irtózatos hülyeséget mond, meg van a másik szerencsétlen, a papruhás Engyel, aki végig járatja a pofáját és csak baromságok jönnek ki belőle. Jobb lenne, ha a turházós Laci bácsi lenne egyedül végig.