Keresés

Részletes keresés

Justis_4_US Creative Commons License 2011.03.17 0 0 3969

ebben valszeg sok igazság van, de egy másik véglet sem épp üdítő, hogy ülsz egy irodában, haszontalan riportokat kéne faragnod, ehyelyett arról képzelődsze, hogy milyen fasza élet lenne ehelyett a színpadon állni és a zenédért megőrülő arcoknak élményt nyújtani. Nemtom, szerintem habitus kérdése, de én csípném a dolgot.

Belenszd lájf. Kinek mit jelent.

Előzmény: 4umos (3967)
murray Creative Commons License 2011.03.17 0 0 3968

ma már majdnem minden metalkoncert hakni. az overkill is csalódás volt , nagyjából erős közepesként tudom jellemezni. nem is voltunk sokan, az is gáz. a szigetes maidenek is haknik. ez is az lesz

talán a tavalyi MET volt ahol azért odatették magukat.  de ez saját megérzés

4umos Creative Commons License 2011.03.17 0 0 3967

valahol azt mondom, simán megértem. könnyen bele lehet ám fásulni, ha állandóan kisebb lepukkant "b", "c" kategóriás helyeken lép fel egy zenekar, kontinensen belül autóbusszal zötykölődik hosszú órákon át, miközben az a lakása is. nem mindenkinek adatik meg, hogy "everything is first class" /ahogy lars ulrich mondaná. :-) / meg csak behuppansz a magán jet-be, és 1-2 órán belül bárhol ott vagy. lehet a zeneírás még mindig örömet jelent mustaine számára, ezt nem vonom kétségbe, de a hakni szerintem neki már egy ideje dög unalom (lásd. killig road c. szám szövege) és csakis a kötelező pénzszerzésről szól, különben miből élne? azon meg már rég túl van sztem, h annyira élteti őt a rajongói szeretet, a közönség, h ne lenne meg nélküle, vagy hogy ez inspirálná. a koncertjein is szinte nulla kommunikációt folytat saját közönségével a számok között, inkább csak gépiesen eldarálja a műsort, aztán húzás. az meg, h juniort visszavette, és úgy kommunikálta le, h mekkora keresztény, és milyen nagy dolog a megbocsátás, egy nagy kamu szerintem. igazából kurvára unhatta magát turnékon, h szinte mindig új arcokkal lóg, akikkel nagyon nincs közös múlt, téma, egyetértés, hogy inkább visszavette a régi cimborát, akivel rengeteg közös emléket tud felidézni, és elviselhetőbb így a hakni. ez a slayer-el való közös turné (amellett, h jövedelemzőbb is) állítom egyfajta felrázása az unalms turnézásoknak mindkettőjük számára.

Előzmény: Törölt nick (3966)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.16 0 0 3966

Szerintem egyszerűen arról van szó, hogy rohadtul nincs már ínyére a koncertezés.

Dév gondolatai valahogy a következők lehetnek: "gyorsan ledarálni azokat a számokat amiket mindig is játszottunk, vigyázva nehogy valamelyik eddig nem játszott szám keveredjen bele a listába. Ha kellően keveset mozgunk, akkor azt az 1 órás műsort még izzadás nélkül is megúszhatjuk, remélhetőleg még zuhanyozni sem kell menni a műsor után, max egy pisi és már itt se vagyunk. Ha a srácok meg pampognak a pénz miatt, akkor ordítva megkérdezem, hogy mégis mi a fenét akarnak 1 órás műsor után? Örüljenek, hogy nem ők fizetnek azért, mert velem léphetnek fel egy színpadon!"

Előzmény: 4umos (3965)
4umos Creative Commons License 2011.03.16 0 0 3965

sőt, inkább még kevesebb is az! az átvezető szövegei meg kb. a nullával egyenlő, mint azt tudjuk mostanában...

Előzmény: Justis_4_US (3964)
Justis_4_US Creative Commons License 2011.03.16 0 0 3964

Ismerve Dave koncerttempóját, az élőben is gyakorlatilag annyi :)

Előzmény: Törölt nick (3963)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.16 0 0 3963

Gyors fejszámolás: a Kijevi buli - ha összeadom a studióverziók hosszát - összesen 1:04:51. Tanulság: senki ne engedje meg magának azt a luxust, hogy kimegy wc-re a buli alatt!

4umos Creative Commons License 2011.03.16 0 0 3962

szerintem már az is a kreativitás része, h ugyanazon a koncerten kétszer ugyanazt a dalt elpasszolja, miközben egyet elspórol. :-) mert oké, h a rust évfordulós turnén ezt megcsinálta, hiszen úgy kerek ha egyben lemegy, meg mint tudjuk régóta a holy wars-al zár, de hogy most is még ezt a duplázást megcsinálja... kell hozzá arc! :-)

Előzmény: Törölt nick (3961)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.16 0 0 3961

Kezdem nem érteni, hogy mire értette azt Mustaine legutóbb, hogy kreatívnak kell lenni a koncertezések terén (talán a cikkíró tévesen "kell lenni"-nek fordította a "kellene lenni"-t)

Ez szinte 70%-ban ugyanaz, mint a tavalyi koncert. De izgalmas az élet.

Előzmény: 4umos (3960)
4umos Creative Commons License 2011.03.16 0 0 3960

a moszkvai:

Holy Wars...The Punishment Due
Hangar 18
Wake Up Dead
In My Darkest Hour
She-Wolf
Skin O' My Teeth
A Tout Le Monde
How The Story Ends
Head Crusher
Trust
Sweating Bullets
Symphony Of Destruction
Peace Sells
Holy Wars (Reprise)

nagyon nem bonyolította a mester, sőt! tornado, hook in mouth a kuka, helyette tulemon, plusz még egyszer odavágta nekik a holy wars-t. :-) de rafkós! :-)

Törölt nick Creative Commons License 2011.03.16 0 0 3959

...épp tegnap írtam a hivatalos fórumba, hogy így 2011 környékén már igazán elkelne egy Victory 2.

Előzmény: Törölt nick (3958)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.16 0 0 3958

Nálam is elfér még. Érdekes, hogy az Evolver-en pont ebből a számból adták le a leghosszabb werk-et.

Előzmény: Fafara (3957)
Fafara Creative Commons License 2011.03.16 0 0 3957

nekem még az is belefér. és szintén egy csomó klassz emlék fűződik ahhoz a lemezhez (meg korszakhoz)

Előzmény: Mirrmurr (3956)
Mirrmurr Creative Commons License 2011.03.16 0 0 3956

Teljesen egyetértek, azzal a kitétellel, hogy a Black Curtains kivételével az egész Youthanasia mehetne koncerten.

Előzmény: Törölt nick (3953)
deliriousnomad Creative Commons License 2011.03.16 0 0 3955

Elysian Fields szerintem soha nem volt koncertnóta, még a Youthanasia turnén sem.

Amúgy tényleg tökéletes lemez, nem mellékesen életem egyik legfontosabbja is személyes szinten. ;)

Előzmény: coys (3952)
4umos Creative Commons License 2011.03.15 0 0 3954

oh, látom igazi ínyenc vagy youthanasia terén. :-) family tree, I thought I knew it all, hmmm... micsoda dalok! én még ide sorolnám az addicted to chaos-t is simán. de egy reckogning day igazi fejrobbantó kezdése lenne bármelyik koncertjüknek, bármikor! csak sajnos 0% rá az esély, h valaha is élőben hallhassam ezeket. talán, ha lesz évfordulós turné abból a zérából is...

endgame-ről nekem szinte bámelyik jöhetne, annyira tetszik. el tudom képzelni egy 1320 milyet tudna húzni élőben.

Előzmény: Törölt nick (3953)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.15 0 0 3953

Ha Youthanasia, akkor nekem Killing road, Family Tree, I thought I knew it all. Jó lemez.

Az Endgame-ről meg nyugodtan játszhatnák a Bodiest vagy a 44 Minutes-t.

Előzmény: coys (3952)
coys Creative Commons License 2011.03.15 0 0 3952

az tényleg elég érdekes, hogy még a tout le monde sincs benne arról a lemzről. A Reckoning Day, Train of Consequences, Elysian Fields mesterhármasról nem is beszélve.

Előzmény: 4umos (3951)
4umos Creative Commons License 2011.03.15 0 0 3951

na, ja! értem én, de ha meg nem játssza le a "kötelező" slágereket, akkor meg azért megy a kritizálás... amit kicsit nehezen értek, ha tényleg a rust in peace óta nem írt ilyen jó albumot, mint az endgame (ezek a saját szavai) akkor miért fél bemutatni, és miért nem ez adja a vázát a számlistának???

mellesleg a youthanasia, ami sztem a három legjobb lemezei közé tartozik, továbbra is nagyon alulértékelt. egy sincs róla a jelenlegi összeállításban...

Előzmény: Törölt nick (3950)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.14 0 0 3950

Én pont ezért (is) nem megyek az áprilisi koncertre, mert megint csak a szokásos, unásig hallott nóták vannak nyúzva, leszámítva a "How The Story Ends"-et.

Előzmény: 4umos (3943)
4umos Creative Commons License 2011.03.14 0 0 3949

igen, sajnos ez tuti nincs 1,5 óra... jó ha 70 perc körüli. :-(

Előzmény: Törölt nick (3946)
4umos Creative Commons License 2011.03.14 0 0 3948

igen, én is nagyon hiányolom az endgame dalokat. úgy látszik hiába ez az aktuális album, aminek ideje alatt kétszer is voltak/lesznek budapesten, jól kimarad az életünkből. én pl. szívesen elviselném, ha kihagynák nálunk a skin o' my teeth, és sweating bullets-et. de hát még majd' egy hónap mire itt lesznek, biztos frissítik a listát. vagy nem...

Előzmény: Mirrmurr (3944)
Justis_4_US Creative Commons License 2011.03.14 0 0 3947

bazzz... szléjer mennyit zúz hozzá?

Előzmény: Törölt nick (3946)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.14 0 0 3946

A "44 minutes" is ott van a setlist-en! Ugyanis annyi időt tesz ki az egész koncert...

Előzmény: Mirrmurr (3944)
Ripper Creative Commons License 2011.03.14 0 0 3945

Kedvemre való, arányos setlist.

Más. Tegnap a Death Angel és a Suicidal Angels olyat pusztítottak a Dürerben, hogy ihaj.

ON

Mirrmurr Creative Commons License 2011.03.14 0 0 3944

Ez egy kellemes lista, bár az Endgame-ről el tudnék képzelni még egyet-kettőt. 44 Minutes pl. De máris aláírnám ezt is, nem lennék elégedetlen.

4umos Creative Commons License 2011.03.14 0 0 3943

na, akkor itt van a kijevi setlist a vérontás első európai állomásáról:

Wake Up Dead
In My Darkest Hour
She-Wolf
Skin O' My Teeth
Hangar 18
Hook In Mouth
How The Story Ends
Tornado Of Souls
Trust
Head Crusher
Sweating Bullets
Symphony Of Destruction
Peace Sells
Holy Wars

más:

az animált piros szívek a honlapon önmagában szeritnem annyira nem volt gáz, főleg, h a házassági évfordulónak szólt. ő is ember, érző lény. most az jobb lett volna, ha vic halálfejek ugráltak volna a szívek helyett?! :-P inkább az gáz (vagy inkább csak érthetetlen), h ezt most miért kellett kiteregetni, mikor köztudottan mustaine ugrik a hivatalos fórumán is, ha csak egy kicsit is a család kerül szóba. egyből jön a kimoderálás. na, mindegy végül is az ő dolga, mindenki változik. inkább emiatt tenném fel a kérdést, h mivé lett a világ...?! :-D

egyébként a fia, és lányá születésnapjáról is megemlékezett hasonló formában az idén, volt szerencsém mindketőnél aznap felmenni  hivatalos honlapra.

Törölt nick Creative Commons License 2011.03.04 0 0 3942

Most akkor elváltak vagy nem váltak? Vagy csak nem volt épp kit kirúgni a megadethből s emiatt került szóba az asszony egy rossz pillanatban?

Fafara Creative Commons License 2011.03.04 0 0 3941

nagyon gáz :D

Előzmény: Törölt nick (3939)
Mirrmurr Creative Commons License 2011.03.04 0 0 3940

Pfff... most akkor elválnak, vagy mégse? Vagy ez egy fricska a webmestertől, hogy rúgják már ki, mert utálja a munkáját?

Előzmény: Törölt nick (3939)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!