Kúper!
www.rtlkub.hu:
"Ketten meghaltak abban a közúti balesetben, amelyben két BMW ütközött egymásnak tegnap este Pestszentlőrincen. Információink szerint egy lopott rendszámú BMW éppen a rendőrök elől menekült, amikor megcsúszott, és nekiütközött egy vele szemben, szabályosan haladó másik BMW-nek.
A menekülő autó egy épület sarkának csapódva kettészakadt. Sofőrje és utasa a helyszínen meghalt, a vétlen kocsi vezetője súlyosan megsérült."
Ez a sajtokozlemeny. Csakhogy legyen min röhögni:(
Y3K itthon azért kicsit többe kerül. Főlleg a nagyon egyedi, mert azokat már valaki megvette, és nehéz tőlle megszerezni. :) Egyébként a képesautóban is szoktak rendszámokat hirdetni, ha jol rémlik legutoljára a JEEP-1 -et árulták párszázezerért. Nos azért ez nem 25$ :) Ha jól tudom, ha magadnak kitalász egyet annak is a minimum ára valahol 60.000huf körül van.
fastcar nos igen, az hogy BMW-103 nekem sem tetszik. De ha egy tipusszám pl. BMW-520 az nem rossz, és nem is olyan nagy kivagyiság, inkább márkaszeretet.
Mondjuk a 001 az amit én is szívesen elfogadnék, bár nem az én autómra való, jóhelyen van nagyon azon az M5-ön. :)
Lehet,hogy az egyik elrántotta a kormányt,hogy egy szabálytalan gyalogost kikerüljön! Ki tudja?
Te tudod pontosan,hogy történt? Nem hinném mert akkor ide irtad volna! A Márka azonosság pedig 100%,hogy véletlen!!!
Ezt a kérdést én is feltenném?
Agresszivek voltak? Le akarték egymást szemből tolni?
Minek kerül ide egy még nem tudni milyen okból bekövetkezett baleset????
Halálos kimenetelű baleset Budapesten ... Bűnügy
2001. június 11. 23:51
[Havaria] Ketten életüket vesztették késő éjszaka a főváros XIX. kerületében történt belesetben. A Hengersor utca magasságában két BMW típusú személygépkocsi frontálisan karambolózott egymással, melynek következtében az egyik jármű két utasa, egy férfi és egy nő a helyszínen életét vesztette. A másik autó utasát súlyos sérülésekkel szállítoták kórházba.
Az a BMW-001 renccám talán befektetésnek sem rossz, hallottam valahol, hogy a Prinz (?) 5M-t ígért érte. Mondjuk én eladtam volna neki. 10-ért :-) Hadd vigye...
"WAS HIS" -- ez jóóó :-D
A néni meg dögöljön meg a szülinapján :-)
"Szerintem akinek ez nem tetszik az inkább írigykedik... "
Azon az extra $25 dollaron (amibe egy 'personalized license plate' itt kerul) mar nagyon nem mulik hidd el...
Nincs mire irigykedjek.
Neha latok egy egy jopofa 'beszelos' rendszamot, amirol lehet latni hogy a gazdajanak van humor erzeke, meg fantaziaja; peldaul egy Mercit "WAS HIS" tablaval. Na annak a nonek van stilusa.... :)
Nekem pl. a BMW rendszámokkal az volt a bajom, hogy anno a Neményi felvásárolta öket és adta kocsik mellé (persze néhányan már megelözték). Így viszont olyanok lettek a korabeli BMW-k mint a számozott marhák a TSZ karámjában.
Van néhány eredeti, aranyos rendszám, de a legtöbbet hülyeségnek tartom, sokat meg kimondottan nevetségesnek. (Pl. MATYI-1, egy 1.2-es Clio-n :))) )
Ettöl függetlenül nem zavar, de én soha nem tennék a kocsimra ilyet. Az enyém enélkül is egyedi!
Boró12 biztos hogy sok tirpák is veszi itthon az ilyet. De ha nekem is lenne rá pénzem siman a ganxsta-1 el járkánlék és leszarn*m ki mit gondol. (mondjuk 6 betű lenne úgyhogy nem lehetne sajna)
Szerintem akinek ez nem tetszik az inkább írigykedik... ha meg tényleg nem tetszik neki hát az Ő baja.
Az írás idézése ebben a fórumban maximum beszólásnak lehet jó. Az ilyen és ehhez hasonló féligazságok hangoztatásával csak a tájékozatlanságotokat bizonyíthatjátok be. Az a nem éppen mellékes adalék ugyanis hiányzik a cikkből (mint úgy általában a magyar autósújságok amerikai témájú írásaiból), hogy többszörös mennyiséget adnak el a Cadillac Deville és Lincoln Town Car luxusautókból, mint bármelyik, külföldi konkurensükből. Arról sem esett szó, hogy a megszűnő modellek helyett 2 éven belül megjelennek a minden porcikájukban más újdonságok. Az is hiányzik az amerikai luxusautókról szóló objektív véleményformáláshoz, hogy míg a BMW összesen egy személyautóval képviselteti magát a luxusautók szegmensében (7er), addig a Caddillac 3 modellel is (Eldorado, Seville, Deville). Ha ezekkel a fontos adalékokkal nem vagy tisztában (mint ahogyan az szemmel látható), akkor nem találsz utat a féligazságoktól a valós helyzet felé.
Bmw001-nek nem is írok semmit, úgysem olvassa...
Kedves johnblow!
SZVSZ ennek a topicnak már mindegy...
Kedves angel_or_devil!
Te mit tettél volna a helyemben? Először válaszul - ahogy bmw001 javasolta - be akartam linkelni egy képet az autómról. Felmentem az extra.hu-ra, hogy feltegyem a honlapomra, de nem találtam a megszokott "karbantartás" linket. Ekkor a topicbeli intelligens megnyilvánulásaitokból kiindulva arra gondoltam, hogy akár előre megírhatnám én is a válaszaitokat. Például így:
"Na és ha belinkelted a képet, akkor mi van, vazze? Ezzel nem bizonyítasz semmit. Felmenjek az internetre, oszt 10 perc múlva belinkeljek neked 30 Corvettes képet? Annyit találok, mint a szemét."
Ami egyébként igaz is. Én senkinek nem akarom különösebben bizonygatni, hogy különösebb gond nélkül képes vagyok egy Corvette megvételére és tuningolására, de ha valaki bizonyosságot akar róla szerezni, az a jelzett módon megteheti. Erre viszont egy fénykép belinkelése nem alkalmas.
Annak is örülök, hogy a villantós topicokból (versenyzős, topspeedes) történő távolmaradásomról és a BMW-sek ottani tobzódásáról írtakat teljesen figyelmen kívül hagytátok. Pedig nem kellett volna. Ezek a tények ugyanis kiválóan jelzik, ki akar az autójával villantani és ki nem.
Kedves Cabrio320i!
Egy rendszám kb. úgy kölcsönöz az autó tulajdonosának tekintélyt, mint Zámbó Jimmynek kölcsönzött az a másfél kiló arany, amit magára aggatott. Érted, mire gondolok?
Kedves GanXstaZolee!
Y3K valószínűleg azért viseltetik ellenszenvvel a hasonló rendszámok iránt, mert Nálunk ezzel az eszközzel leginkább a társadalom magamutogató söpredéke szokott élni. Otthon valószínűleg mást jelenthet az ilyesmi - nem tudom. Fastcar megjegyzéséből viszont nem úgy tűnik...
Ez azért túlzás lenne! Ha az ember megteheti, miért ne vegye meg az elsőszámú BMW-s rendszámot.. Ez tekintélyt kölcsönöz. És ha már kiad érte az ember egy vagyont, akkor miért ne mutogassa??
Én inkább le szoktam venni az első rendszámot, mert nem szeretem a "km/h" feliratos fényképeket..
Bár elgondolkodtam már, hogy lefoglalom a penis-1 et :-))
Van valahol egy rendszámgyüjtő oldal is, ahol megnézheted, hogy milyen neves rendszámok vannak és milyen kocsikon... én Agoka-1 -et ismerem, de őt sem értem :-))
Ez IGEN. 'BMW001' rendszam. Es vetted az idot hogy be is tedd ide nekunk. Ennyi erovel akar
a farkadat is beszkennelhetted volna..... Nem lenne nagy kulonbseg .