Bubus, kedvesem, maga írt nekem ma egy sms-t, de nem volt szöveg :( . Legyen kedves mondja már meg mi volt benne, mert meghalok a kíváncsiságtól :)))
hm....ha túl intim lenne, akkor közölheti személyesen is, megtalál, tudja hol ;))))
Legalább ekkora sikereket neked az év hátralévő összes többi napjára. :))
Amúgy a mai napon lefutott versenyek eredménye:
Az évad legpuhányabbja kategóriában nyertes: paulina
Az évad leggyengébb vicce kategóriában első: Bubus
Az évad legbénább kifogása kategóriában győztes: Shalina (igaz, plagizált pályaművel :)).
reggel 11-kor az örs vezér téren vidáman borozgató hajléktalan tagok közül egy ötven év körüli, ujjatlan bácsi randit kért tőlem, mondván, hogy ő szépen is meg tud jelenni, higyjem el, csak most azért néz ki ilyen rosszul, mert tegnap este berugott....
én egész hétvégén végletek közt tengődtem:) nem aludtam semmit, megittam két kávét, attól meg majd szétszakadt a fejem. gyorsan elráncigáltam a bagázst az első kocsmáig, egy sör helyrehozott, de attól meg megin előjött a kómázhatnék:) úgyhogy inkább hazajöttem és átaludtam a maradékot:) és itt szeretném kifejezni ellenérzésemet minden telefonok legszörnyűbbikével szemben, merthogy hiába szereltek rá kikapcsológombot, ha az három méterre van tőlem:)
Hát ez a mai is érdekes nap volt. Borongós reggelre ébredtem, délelőtt sütött a nap, délután meg akkorákat villámlott, hogy majdnem leestem a székről. Estére meg nyugalom lett...
A pozitívabb időszakokat kihasználva megírtam egy összefoglalót, na nem ide.
Lehet, több ilyen nap kellene, amikor ennyire semlegesen tudom nézni a világot. Vagy nemtom. :)
Azt írta a horoszkópom: "Feel free to take full advantage of the very open social energies of today, dear Gemini." Tovább nem folytatom. :)
Máshová azt írtam, hogy a hangulatom, mint a hullámvasút. Ide meg ezt:
Elizabeth, te olyan buta vagy, hogy felfelé sikítasz a hullámvasúton! KFT
Két idétlen punk között meg is hallgatom hirtelen. :)
A tegnapi nap legjobb poénja. Körülöttünk ugrabugrál egy 3 év körüli tüneményes kisgyerek tele energiával. Azt hiszem, elég, ha ennyit mondok jellemzésnek.
Bátor férfi kommentárja:
Jól nézd meg ezt a gyereket! Na nekünk ilyen nem lesz!
Olyan szinten sikerült közömbösítenem mindent, hogy még azt is kitöröltem a fejemből, amit ide akartam írni. :)(
Mindegy, mostanában úgyis bennem maradnak a mondandók, legalább ez sem lesz kivétel. :)(