megvettem én is, 10rugót viszont nem fogok fizetni azért, hogy 10méterrel közelebb legyek a színpadhoz :) inkább veszek belőle valami ereklyét a helysznen, ha lesz, esetleg trooper sört :D
Facebookon olvastam..
,,Live Nation Magyarország
A jelenlegi jegyfogyás alapján március elejére teltház várható, azon belül nem tudjuk megmondani, hogy az állójegyek mikor fogynak el."
Jó, de zárt körű is lehetett... :) Meg ha kamu, akkor miért nem tudok rákattintani a setlistre? Ha valaki csak úgy csinált volna poénból egy setlistet azt már törölték volna és rá is tudnék kattintani...
WTF??? setlist.fm azt írja, hogy volt egy Maiden koncert február 18-án Londonban és a setlist is igencsak érdekes.
Aces High
Wrathchild
Can I Play With Madness
The Trooper
2 Minutes To Midnight
Infinite Dreams (!!!)
The Number of the Beast
Wasted Years
Flight of Icarus (!!!)
Powerslave (!!!)
Run To The Hills
Stranger in a Strange Land (!!!)
Van tovább is, de csak ennyit lehet látni belőle, mert ha rákattintok a setlist-re akkor azt írja, hogy nincs engedélyem megnézni... Örülnétek ennek a setlist-nek? :D
Ezúton tájékoztatjuk, hogy a nagy mennyiségű Iron Maiden rendelés miatt a kézbesítési / átvételi idők meghosszabbodhatnak. Természetesen mindent megteszünk annak érdekében, hogy időben megkapja / átvehesse megrendelt belépőjegyeit, de szeretnénk kérni türelmét.
Én 13-án, reggel 06.05-kor vettem, másnap érdeklődtem telefonon, már akkor jelezték, hogy az átvétellel csúszás lesz a 3 munkanaphoz képest. Ma pedig mailen ismét ugyanez jött, elnézést és türelmet kértek.
Nem is tervezem jövő hét végéig az átvételt, majd akkor érdeklődöm telefonon.
a következő nagy jegyvásárlási ugrás szerintem március első hetében lesz,mikor jönnek a fizuk (sokan ekkor tudják csak megvenni a jegyet), a másik pedig 17.-e mikor már nem csak online lehet bizniszelni.március végére megnő a piros szektorok száma számításaim szerint.