Keresés

Részletes keresés

ntomtb Creative Commons License 2011.12.29 0 0 5097

Kedves Balázs!

Teljesen önszántamból csinálom ezeket, mert így érzek...

Amint Erdész Róbert elkészíti a koncert dvd-t, leveszi a honapról azt a szép szöveget, ígérem neked, hogy én is abbahagyom. ;)

Méltatlan ehhez a topichoz, amit művelsz...

Bagoly mondja verébnek....

És remélem, ha nem is előbb, de utóbb minden kiderül és majd akkor néz nagyot sok ember! :)

Ünnep vagy nem ünnep, akit az ember a háta közepére se kíván, az karácsonykor sem érez másként iránta...

Előzmény: burgerbalázs (5096)
burgerbalázs Creative Commons License 2011.12.29 0 0 5096

Kedves ntomb!

A korábbi hozzászólásaid alapján kiderül, hogy Szabó Tamásként Vincze Lilla stábjának tagja vagy.

Mindenesetre azzal büszkélkedsz, hogy Te csinálod a koncertplakátok terveit.

Remélem, nem az énekesnő megbízásából folytatod ezt a gyalázkodó hadjáratot. Szépen kérlek, hogy fejezd be.

Méltatlan ehhez a topichoz, amit művelsz, és méltatlan az ünnephez is.

ntomtb Creative Commons License 2011.12.29 0 0 5095

Erről is lehetne mesélni, mint hogy van a megrendelő...

De ha jól tudom, nincs megrendelő, mivel sajátjaként adták volna ezt is ki, max a támogatóknak kell valami...

Előzmény: NemKellAZászló (5094)
NemKellAZászló Creative Commons License 2011.12.29 0 0 5094

Azért gondolom, hogy groteszk, mert egy művészen egy mű elkészültét vagy el nem készültét szerintem csak a megrendelő kérheti számon.

Előzmény: ntomtb (5093)
ntomtb Creative Commons License 2011.12.29 0 0 5093

De igaz...

Előzmény: NemKellAZászló (5092)
NemKellAZászló Creative Commons License 2011.12.29 0 0 5092

Groteszk egy hsz lett ez.

Előzmény: ntomtb (5089)
NemKellAZászló Creative Commons License 2011.12.29 0 0 5091

"faragott komisszár" :))

A végén még rajta ragad. :)

Előzmény: cirrocumulus (5088)
NemKellAZászló Creative Commons License 2011.12.29 0 0 5090

Köszönöm, jöhet akármikor, megvárom :)

Előzmény: erdészróbert (5084)
ntomtb Creative Commons License 2011.12.29 0 0 5089

Kedves Erdész Róbert!

Azt azért hozzátehette volna, hogy azért nem jelenhet meg a NB koncert DVD, mert egyszerüen nem létezik! És ami nincs kész, az nem is jelenhet meg. Nem hiszem, hogy eddig kellett volna hülyíteni a rajongókat, a honlapjukon továbbra is szerepel: "azon vagyunk, hogy az õsz folyamán még megjelenjen a tavalyi SYMA-koncert DVD-je, amit mindannyian a Napoleon Boulevard "életmû" méltó összefoglalásának szánunk".

Nem volt annyit tisztesség Önben, hogy kiálljon egy közleményben, hogy nem készíti el a DVD-t. E helyett határidő határidőt követett...

Igérgetés, igérgetés hátán...

Köszönjük szépen az eddigi munkásságát!

Üdvözlettel: Szabó Tamás

cirrocumulus Creative Commons License 2011.12.28 0 0 5088

Találtam egy jópofa beharangozót a Welcome to my Brain lemez Myelin c. száma kapcsán....

Nagyon teccik ez a szöveg :o)))

A link mellett még ide is másolom, a PERIFERIC 2006 válogatáslemezről van szó:

PERIFERIC 2006-SYMPHONIC-ART ROCK FROM HUNGARY

EZ A PÁRATLAN VÁLOGATÁS A PERIFERIC KIADÓ SAJÁT ISTÁLLÓJÁBA TARTOZÓ ELŐADÓK , ÉS EGYÜTTESEK ALTERNATÍV ZENEI VÁLOGATÁSÁT TARTALMAZZA.

OLYAN ELŐADÓMŰVÉSZEK KERÜLTEK RÁ A CD-RE MINT AZ AFTER CRYING VAGY A MUSICAL WITCHCRAFT KOLLÁR ATTILLÁVAL AKIT NEM KELL BEMUTATNI,HISZ AKI TUDJA HOGY Ő MILYEN EGYÜTTESEK VIRTUÓZ FUVOLISTÁJA (SOLARIS,NAPOLEON BOULEVARD)MEG MÉG RÁADÁSUL A CABARET EGYÜTTES FARAGOTT KOMISSZÁRJA(PEDIG Ő NAGYON IS VALÓDI ZENÉSZ NEM FARAGTÁK ,SZÜLTÉK A VILÁGRA) FÉLRE TÉVE A TRÉFÁT,MÉG ERDÉSZ RÓBERT EDDIG KIADATLAN SZOLO LEMEZÉRŐL IS RÁ KERÜLT EGY KÜLÖNLEGESSÉG:

A WELCOME TO MY BRAIN LEMEZRŐL A MYELIN C. OPUSZ.(ERDÉSZ RÓBERT ISMERI KOLLÁR ATTILÁT,SŐT A FENT EMLÍTETT ZENEKAROKBAN JÁTSZANAK EGYÜTT)

SZÓVAL ÉRDEMES MEGHALLGATNI!

Ez az "ERDÉSZ RÓBERT ISMERI KOLLÁR ATTILÁT"....... ez :o))))))))))

Meg az a "faragott komisszár"-os duma se semmi :D :D :D

erdészróbert Creative Commons License 2011.12.28 0 0 5087

Ez ma nem az én napom.... szóval: Szirtes EDINA Mókus / hegedű.

erdészróbert Creative Commons License 2011.12.28 0 0 5086

Hopsz, és egy nagyon fontos közreműködő kimaradt: Szirtes Ednia Mókus - hegedű!

erdészróbert Creative Commons License 2011.12.28 0 0 5085

Mea culpa!!!!! A Zsuzsi nevét egy n-nel írtam! Hamu a fejemre - helyesen:

Ullmann Zsuzsa

erdészróbert Creative Commons License 2011.12.28 0 0 5084

Kedves NemKellAZászló!

Sajnos, ilyesmi nincs és nem is lesz. Viszont a darab zenei témái fölbukkannak majd a Welcome to my Brain anyagában, aminek épp ezekben a napokban vágjuk a videoját. Eredetileg CD lett volna, de végülis a Live in Mexico-nál kialakított és a CABARET-val véglegessé vált formátum mellett döntöttem: DVD + CD kiadásban fog megjelenni, 6 oldalas, tetrapack tokban. A felvételek ebben az esetben is full HD-ben készültek. (Ugyanebben a formátumban jelent volna meg a Napoleon Boulevard-os SYMA koncert DVD is, ami most már, úgy tűnik, nem fog....)

Mindenesetre, ha a Faustus doktor anyaga nem is, de a Welcome to my Brain megjelenése annyi hányattatás után küszöbön áll. A jelenleg valószínűnek tűnő időpont jövő tavasz, de még ne vedd készpénznek. Azon vagyunk, hogy minél előbb megjelenjen. Addig is egy kis stáblista:

Varga János - gitár

Kollár Attila - fuvola

Szendőfi Balázs - basszusgitár

Gáspár Gergő - dob

Ullman Zsuzsi - ének

no meg én, persze.

Előzmény: NemKellAZászló (5081)
NemKellAZászló Creative Commons License 2011.12.28 0 0 5083
kisember a Klubrádión - most :)
cirrocumulus Creative Commons License 2011.12.25 0 0 5082

Erre csak Robi tud válaszolni szerintem.

Előzmény: NemKellAZászló (5081)
NemKellAZászló Creative Commons License 2011.12.24 0 0 5081

Egy kérdés még: tudja esetleg valaki, hogy a Dr. Faustus-ból van/lesz soundtrack?

NemKellAZászló Creative Commons License 2011.12.24 0 0 5080

Hogy milyen csodák kerülnek elő itt...

Előzmény: cirrocumulus (5079)
cirrocumulus Creative Commons License 2011.12.24 0 0 5079

Én is Boldog Karácsonyt kívánok Mindenkinek!

Előzmény: NemKellAZászló (5076)
NemKellAZászló Creative Commons License 2011.12.24 0 0 5078

Köszönöm! (Tegnap este eskü' hogy sehol sem találtam, a mobilos kliensen néztem...)

Előzmény: cirrocumulus (5077)
cirrocumulus Creative Commons License 2011.12.24 0 0 5077

CABARET a Facebook-on

:o)

Előzmény: NemKellAZászló (5076)
NemKellAZászló Creative Commons License 2011.12.24 0 0 5076
Gratulálok !!! :)

Békés, boldog karácsonyt kívánok mindenkinek, Solaris, Napoleon, Cabaret, 100% skandináv, Invocatio kedvelőknek meg egy kicsit jobban :))

(A Cabaret facebook oldalát nem találom, "hol veszhetett el, hol hagytam ..." ? :)
Előzmény: cirrocumulus (5065)
cirrocumulus Creative Commons License 2011.12.24 0 0 5075

Attila nemrég töltötte föl a Facebook-on ezt a régi képeslapjukat:

Egy karácsonyi képeslap...... 1984-ből!

Előzmény: cirrocumulus (5073)
cirrocumulus Creative Commons License 2011.12.24 0 0 5074
Előzmény: poeta-79 (5071)
cirrocumulus Creative Commons License 2011.12.24 0 0 5073

Inkább örüljünk együtt annak, ami örömre ad okot. A CABARET album sikere a számunkra ilyen, és úgy tűnik, ezt velünk együtt sokan gondolják így.

Boldog Karácsonyt minden Solaris, Napoleon Boulevard és Cabaret rajongónak!

Üdvözlettel

Erdész Róbert

Így igaz :o)))

20 éves lett a „Kisember”

Előzmény: erdészróbert (5070)
ntomtb Creative Commons License 2011.12.23 0 0 5072

Kedves Erdész Róbert!

Ön nagyon sok embert megbántott....

Előzmény: erdészróbert (5070)
poeta-79 Creative Commons License 2011.12.23 0 0 5071

Békés, boldog karácsonyt mindannyiunknak!

erdészróbert Creative Commons License 2011.12.23 0 0 5070

Kedves ntomb!

Én nem bántottalak téged, kérlek, te se haragudj rám. A youtube a kérésemre azért tiltott le három kalóz-videót, mert mások, saját daluknak kiadva az én szerzeményeimet, úgy tettek a képeken, mintha ők játszanák azt, amit valójában én játszottam.

Ez egyszerű hamisítás, amihez senkinek sincsen joga. Szégyenkezni annak van oka emiatt, aki ilyesmit tett.

Egyébként pedig karácsony van, nagyon-nagyon szépen megkérlek, legalább ezekre a napokra függeszd föl a gyűlölködést. Senkinek sem használsz vele.

Inkább örüljünk együtt annak, ami örömre ad okot. A CABARET album sikere a számunkra ilyen, és úgy tűnik, ezt velünk együtt sokan gondolják így.

Boldog Karácsonyt minden Solaris, Napoleon Boulevard és Cabaret rajongónak!

Üdvözlettel

Erdész Róbert

Előzmény: ntomtb (5066)
Bosi1 Creative Commons License 2011.12.23 0 0 5069

Azt írod: "minden új Napoleon Boulevard mű".

Szertném tudni, hogy mikor kezdődött az új időszámítás? Akkor, amikor A NBLD bejelentette sok-sok év után, hogy újra létezik? Vagy akkor amikor a www.napoleonboulevard.hu oldalon megjelent, hogy újra szüneteltetik a működésüket? Nem mindegy!

- Vegyük az első esetet, amikor újra életre keltek. A Világfalu c. kiadvány, Erdész Robi műve. Akár hogy is csavarjuk, ez tény. Hiszen máshol azt olvasom, hogy Erdész Robi önkényesen csinált egy lemezt. Akkor miért fáj neked az, hogy ezen dalok felett tulajdonosi jogokat gyakorol? Mire alapozod azt, hogy ez jogtalan? Ezek szerint elutasítod a szerzői jog intézményét? Bárki bármit kitalál az a közösségé és többé semmi joga hozzá?

- Nézzük a második esetet (jelzem ez csak fikció, mert a letiltott szerzemények a Világfalu dalai!!!). Nem vagyok nagy NBLD fan, de kérlek mondj egy számot, ami az után született, hogy megjelent az a bizonyos közlemény és Erdész Robi atyaúristennek jelölte meg magát a dallal kapcsolatban! De tudod mit!? Könnyítek. Mondj egy számot, ami közönség előtt elhangzott és a közlemény után készült!

És egy személyes megjegyzés. Gusztuastalan, hogy idecitáltad ezt az ügyet. 1992-ben alakult egy csapat, a Cabaret, amelynek a tagjai, a rajongói, és a DVD vásárlók is örülnek annak a ténynek, hogy a lemez most feljutott a Top 20-ba újoncként. Nagyon visszataszító számomra, hogy megpróbálod elrontani sok ember örömét.

Ha gondolod válaszolhatsz, én lezártam.

Előzmény: ntomtb (5068)
ntomtb Creative Commons License 2011.12.23 0 0 5068

Az hogy minden új Napoleon Boulevard mű felett saját magát jelöli meg az atyaúristennek igenis az jogtalan...

Előzmény: cirrocumulus (5067)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!