Keresés

Részletes keresés

Lipteek Creative Commons License 2010.02.08 0 0 20060
De a fogyó társadalomnak nem ezek az okai, nem ebből fakad. És hogy a fenébe ne lenne szükséges a tolerancia. Minden kapcsolatban szükséges tolerancia. Legfeljebb egy kicsit több kell ilyen "különleges" esetben.
Hogy mennyire fogadja el a család? Hát nyilván családfüggő!
Meg valószínűleg sokkal könnyebben fogadnak egy gazdag amerikai üzletembert, mint valami 3. világból származót. :)
Előzmény: Zetorforever (20058)
Zetorforever Creative Commons License 2010.02.08 0 0 20058
Igen részben ebből látszik hogy az ország valamilyen téren keletre húz. Nem vagyunk hozzászokva de szerintem ez idővel változni fog,bár amíg a magyarság fogyó tendenciát mutat addig kevésbé leszünk elfogadóak. Mondjuk én fontosnak tartom hogy befogadjunk más kultúrákat mert így a mienk is kicsit felfrissül és esetleg hoznak új tudást, és esetleg ez által mi is másképp látjuk majd a dolgokat. Szerintetek szükséges mind két fél számára a tolerancia? Családok szerintetek mennyire fogadják el ha a gyerekükkel egy más nemzetiségű jár/van kapcsolatban?
Előzmény: Lipteek (20057)
Lipteek Creative Commons License 2010.02.08 0 0 20057
Mi magyarok vagyunk ilyenek. Nem vagy hozzászokva. Más országokban, ahol sokkal több nemzet él egymás mellett, ott senki nem nézi ki kicsoda, és kivel áll kapcsolatban. Maradiak vagyunk ez a baj. Sokkal rugalmasabbnak kéne lennünk.
Neked miért furcsa látni az ismerősöd egy nigériaival?
Előzmény: kabalaa (20056)
kabalaa Creative Commons License 2010.02.08 0 0 20056
Szerintem nem a pároknak nehéz elfogadni egymást, hanem inkább a körülöttük élőknek! Leginkább családtagoknak.
Bár nekem is furcsa volt, mikor először megláttam egy ismerősöm a nigériai barátjával!
Előzmény: Zetorforever (20055)
Zetorforever Creative Commons License 2010.02.08 0 0 20055
Sziasztok.

Nagyon kíváncsi lennék a véleményetekre. Már egy valaki itt felvetette de úgy láttam nem érkezett rá válasz. Mi a véleményetek a vegyesházasságokról? Egy kisebb tanulmányt írok és ehhez kéne a ti álláspontotok is. Szerintetek nehéz két párnak elfogadni egymást ha eltérő kultúrából jöttek?
sanyo79 Creative Commons License 2010.02.08 0 0 20054
Sanyoca.HU Esküvői videózás

Esküvői videódat elkészítem, igényesen, korrekt áron. Nézd meg oldalamat: Sanyoca.HU esküvői videózás, videó vágás. Kattints a képre, vagy a lenti linkre! http://sanyoca.hu/

Sanyoca.HU
szonja02 Creative Commons License 2010.02.07 0 0 20053
Gödöllői Esküvői Kiállitás 2010. február 27-én lesz az uj Erzsébet Szálloda Báltermében.Erre a napra érvényes dekorációs akciónk megtalálható a www.szonja02.gportal.hu cimen.
dhw Creative Commons License 2010.02.07 0 0 20052

Sziasztok!

Leánybúcsút szerveznék egy barátnőmnek, de nem igazán találok ötleteket. Már nem divat?? Ha esetleg tudna valaki eredeti ötleteket, nagyon hálás lennék, már hármat szerveztem, a mostani menyasszony is ott volt, szóval a saját ötletekből kifogytam.

Köszi! 

ballago Creative Commons License 2010.02.07 0 0 20051
ugyanebben a témában javaslom Romet Róbertet: www.romet.hu
ballago Creative Commons License 2010.02.07 0 0 20050
szia,
nekem is a daalarnából volt a ruha és én úgy oldottam meg, hogy a ruhám két részes volt. A felsőt meghagytam végül menyecske ruhának és csak szoknyát vettem,amit anno a Zaraban vettem ....sok sikert:-)
Ha videósod már van kérdezd meg, hogy csinál-e videoklipet a vágott anyagból. Ti adtok neki egy számot és arra vág klipet, amit akár e-mailben is lehet továbbítani. Nekünk nagyon nagy sikerünk volt vele. ha felmész a romet.hu oldalra, találsz erre példákat. Szia
Előzmény: Kezesludas (20042)
Stakka Boo Creative Commons License 2010.02.06 0 0 20049

Sziasztok!

Ha valaki egy életre szóló emléket szeretne Hd minőségben,még vannak szabad hétvégéink!

www.profieskuvoivideo.hu

Kezesludas Creative Commons License 2010.02.05 0 0 20048
Értem, 1000 köszönet még egyszer! Remélem szép lesz :)
Előzmény: Törölt nick (20047)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.05 0 0 20047
semmi extra, nem kell tőle megijedni! Csak kinyomtatod, kivágod és ha bemész a Horváth Cipőbe (vagy bármelyik másik boltba), akkor odaadod azt a kupont, amin a bot neve található! :)
Jó shoppingolást nektek és szép esküvőt!
Előzmény: Kezesludas (20046)
Kezesludas Creative Commons License 2010.02.05 0 0 20046
nagyon kedves vagy, köszönöm szépen. Megnéztem a linket, de nem értem, hogy mit kell csinálni. honnan kell kivágni a bónt? ne haragudj, hogy ennyit fárasztalak. :)
Előzmény: Törölt nick (20045)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.05 0 0 20045
Tulajdonképpen minden nagyobb plázában van ilyen bolt. Én anno az Árkádban vettem, de most inkább az Aréna Plazát ajánlanám neked, mert ott 20%-os kedvezmény lesz szerdán. http://www.arenaplaza.hu/cikk/nyomtathato-kuponok-februar

Szóval ha tudtok szerdán jönni, akkor szerintem megéri. :) 2-es metrót ajánlom hozzá, a Kossuth térről a Stadionokig kell mennetek, onnan pici séta! http://www.bkv.hu/metro/index.html
Előzmény: Kezesludas (20044)
Kezesludas Creative Commons License 2010.02.05 0 0 20044
szia Lilimili, köszönöm az ötletet. Jövő héten megyünk fel leendő anyóssal Pestre, majd megnézem. Meg tudod mondani, hol van ilyen bolt? lehetőleg metró közelben, mert nem nagyon ismerem a várost, a kossuth meg a nyugati térre eltalálok, onnan meg megy metró, ugye?
köszönöm előre is a segitséged.
Előzmény: Törölt nick (20043)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.05 0 0 20043
Szia! Nekem sokan azt tanácsolták cipő ügyben, hogy vegyek valami olcsó darabot, mert úgyis csak egyszer fogom felvenni, aztán soha többet. Ebben nyilván igazuk volt, de én sehol sem láttam szép és kényelmes cipőt olcsón. (abban az 1 hónapban, amikor keresgettem). Végül a Horváth Cipőben találtam egy szépet, ami viszont nem volt olcsó... Viszont felvettem és annyira kényelmes volt, hogy úgy döntöttem, inkább a menyecskeruhámon spórolok majd :)
Szóval szerintem a kényelem a fő szempont - ha ugyanis végigszenveded a saját esküvődet azért, mert töri a cipő a lábadat, az nagyon rossz...
Előzmény: Kezesludas (20042)
Kezesludas Creative Commons License 2010.02.05 0 0 20042
Sziasztok, márciusban lesz az esküvőm, és már szinte mindennel megvagyok (menyasszonyi ruha, helyszin, meghivó, stbstb), a legnagyobb problémám a cipő illetve a menyecske ruha. A ruhám a dalarnából lesz, de menyecskét nem akarok onnan, mert méregdrága meg varratni sincs sok kedvem, nincs valami tippetek?
CFK MAN Creative Commons License 2010.02.05 0 0 20041
Szia!
Nekem egy unokatestvérem van, aki Belgiumban él, és ott volt egy muszlim pasija. Együtt voltak 2 évig, de végül szétmentek. Pedig én nagyon szurkoltam nekik.
Előzmény: aftershocktime (20030)
tarandi Creative Commons License 2010.02.04 0 0 20040

Szia Szyl7705!

Ha írsz nekem e-mailt, ott pontosan leírom neked, hogy miről is lenne szó.

Az adataidat is maj ott beszéljük meg!

Andi

tarjani.a@vipmail.hu

Előzmény: szyl7705 (20036)
paris geller Creative Commons License 2010.02.04 0 0 20039
sziasztok,
szeretném megosztani Veletek az új felfedezésemet! konkrétan a megmentőimet :) a május végi esküvőmhöz kerestem dekoros cégeket, amikor megtaláltam a Sentimentát! Van egy olyan kollekciójuk, ami a Nanomenta nevet viseli, és mindent megterveznek, alapanyagokat biztosítanak, viszont a dekoráció (meghívó, ültetőkártya, asztalközép, köszönetajándék stb.) összeállítás, hajtogatás, szalagozás stb. a menyasszonyok "feladata". fent vannak az árak az oldalon és már ki is választottam egy tulipános designt! szerintem ez szuper ötlet! nézzétek meg Ti is! www.sentimenta.hu
Supersonica Creative Commons License 2010.02.04 0 0 20038
Sziasztok,

nem tudom, hogy Ti, budapesti és környéki kedves topiclakók, mit terveztek Valentin - napra, de én ezt a figyelmetekbe ajánlanám:

Esküvői nyílt nap a Gerbeaudban

szyl7705 Creative Commons License 2010.02.03 0 0 20037

Szia.

Nekem semmi kifogásom ezzel kapcsolatban,de lehet kicsit elfogult vagyok,

mert az unokahugom párja egy francia srác. Már lassan három éve boldog

kapcsolatban

élnek,igaz,hogy még csak távkapcsolat,de müködik.

Nem is értem az érdekházasságot miért kell rögtön felhozni?

Magyar lány nem lehet szerelmes egy külföldi fiúba?

szyl7705 Creative Commons License 2010.02.03 0 0 20036

Szia Andrea!

Előre is köszönöm és hamarosan küldöm a mailt.

Ez a ruha az állmom! : )

Milyen adatokra van szükséged?

Előzmény: tarandi (20029)
emblac Creative Commons License 2010.02.03 0 0 20035
Nem ismerem a pontos jogi hátteret, de biztos van valami indoka a hatóságoknak arra, hogy miért csinálják. Az már más kérdés hogy ez jogos-e vagy nem. Nem hiszem hogy joguk lenne ezzel eldönteni pároknak a sorsát.
Előzmény: galkriszti24 (20034)
galkriszti24 Creative Commons License 2010.02.03 0 0 20034
Igen ezt én is hallottam hogy nem automatikus az állampolgárságod, de ha már van családod az országban akkor a letelepülésit megkapod, vagy ha nem akkor miért vizsgálja a bevándorlási hivatala a vegyes házasságokat?
Előzmény: emblac (20033)
emblac Creative Commons License 2010.02.03 0 0 20033
Én úgy tudom hogy nálunk nem lesz valaki állampolgár attól, hogy hozzámegy egy magyarhoz, nem értem amit mondasz. Milyen érdekházasságra gondolsz?
Előzmény: galkriszti24 (20032)
galkriszti24 Creative Commons License 2010.02.03 0 0 20032
Nem csodálom, az érdek házasság nem ismeretlen fogalom, és hogy próbálják szűrni őket, sajnos persze ezeknek sokszor eshetnek áldozatul igaz kapcsolatok is. Kitartást nekik mert ha ezt átvészelik akkor már minden jó lesz.
Előzmény: emblac (20031)
emblac Creative Commons License 2010.02.03 0 0 20031
Szia,
Nekem van egy barátnőm, akinél ez most problémákat okoz, írtam egy másik fórumba is. A vallási különbségek és a hivatalos szervek is gondot jelentenek.
aftershocktime Creative Commons License 2010.02.03 0 0 20030
Sziasztok,
látom itt inkább az esküvői előkészületekről van szó de azért megkérdezném azt,hogy nektek mi a véleményetek az "interkontinentális" esküvőkről?
Arra gondolok,hogy egy magyar és egy külföldi összeházasodik?
A napokban találkoztam 1-2 negatív hozzászólással és kíváncsi lennék,hogy ugye ez azért nem így van!? Ti,hogy vagytok ezzel ha egy külföldi jön színesíteni a kultúránkat és beházasodik egy magyar családba?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!