"Ez volt az inditó kérdés , amire nem tudsz válaszólni , na azóta nem vagy vonalban , csak troll üzemben dolgozol"
Tévedsz, nem innen indult, hanem:
"Akkor rendeset lop a fidesz mert a lakossagnak 5-6 a cégeknek 10 szeres áron adja" ?silámroooN (623)
"Tele van az ország gázkereskedőkkel, akiktől olcsó piaci áron tudnak venni gázt, nem szorulnak rá a patása 10x árára." 0.5bit (625)
"Náluk mennyi 1 köbméter gáz ?" ?silámroooN (628)
"Náluk biztos olcsóbb mint a patás 10 szeres ára. Ők nem nyerészkednek, hanem tisztes piaci áron szolgáltatnak." 0.5bit (629)
"Vagyis fogalmad sincsen de azért irtál valamit" ?silámroooN (630)
"... A fideszes lopást levonva így olcsóbnak kell lennie a nem lopó nem fideszes cégek árának. Ez egyszerű matematika." 0.5bit (631)
Ez után természetesen felajánlotam, hogy kiszámolom mennyi is az olcsóbb ár, feltéve ha megvan mennyit lop a fidesz a 10x áron:
"X piaci ár = 10x gázár - Y fideszes lopás" 0.5bit (635)
"De ki tudom számolni, ha megmondod a fideszes lopás mértékét, mert elég kivonni a 10x gázárból." 0.5bit (637)
Amint ?silámroooN megmondja a fideszes lopás mértékét - melyet az indító hozzászolásában állított - akkor az alapján már meghatározható a tisztességes piaci ár, melyhez megadtam a képletet is.
A forumtárs viszont csak tekereg az egyenes válasz elől, mert csekkezik, meg utcán élést feltételez valami érthetetlen okból, pedig csak egy szám kellene.
Valószínűleg neki erről "fogalma sincsen de azért írt valamit", ahogy elmésen megjegyezte 630 alatt.
Persze ha te megtudod mondani mennyit lop a fidesz a 10x gázáron, akkor neked tudok válaszolni.