Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Én még nem néztem bele a Boardwalk Empire-be, bármennyire is le van töltve, de biztos vagyok benne, hogy zseniális, mert 1. Steve Buscemi van benne 2. már anyázzák, hogy nem elég nézett, meg nem hozza a tőle elvárt számokat, na az ilyen sorozatok szoktak nálam édes őrültet okozni, úgyhogy itt lesz az ideje elkezdeni.
Valójában a Castle-re egyetlen jó összefoglaló fogalmat tudok találni, amivel jellemezhetem mind a sorozathoz való viszonyomat, mind a sorozat évadról évadra való ívelését: fasza :))))
Bővebben kifejtve, a Mentalistának a nézését már rég abbahagytam, míg a Castle-ön még mindig visongok, mint egy tinilány és nem csak azért, mert jaj,de helyes Nathan meg Stana gyönyörű, hanem azért is, mert élvezem a karakterek fejlődését, a nyomozás folyamatát és minden egyes apró részletet. Zseniálisan jó.
Krimirajongó vagyok, azokból válogatok. Az eredeti CSI-t szerettem, Grissom lecserélése hiba, azóta nem tetszik. A CSI NY-t szoktam nézni, de nem annyira jó, a Miamitól, főleg Horace-tól kiütést kapok. A Gyilkos elmékben is jó a csapat és a Nyomtalanult is kedveltem. A BBC prime-on ment az Új trükkök, jól eltalált karakterek voltak benne, Brian Lane egy angol kollégámra emlékeztetett.
Egyik kedvenc a Hallmarkon a Midsomer Murders, főleg az angol kisvárosok világáért néztem.
Számomra a Lost volt a király :) De az már sajnos leköszönt, igaz legalább szép lezárást kapott - azért szerencsére van utánpótlás.
Walking Dead-re én is nagyon készülök, hogy nekikezdek, de az elmúlt hetekben nagyon nem sikerült időt szakítanom rá, pedig már gyűlnek a részek szorgalmasan, ennek így attól tartok, hogy dara lesz a vége :D Nem tudom, mennyire paráztató, de egy éjszakai darálásra jó lehet, főleg, hogy nem hosszú az első évad, de félek erre már csak karácsonykor lesz időm...
Amiket Te írtál, abból még a Ments meg-et nézem, annak a szinkronját is nagyon szeretem, kivételesen jól sikerült szerintem - elég sok olyan sorozat van, amit magyarul nem bírok megnézni, de ezt még jobban is szeretem így, ráadásul az AXN elég szorosan követi a kinti vetítést - rájuk jellemző, hogy gyorsak, Lost-ot is pár héttel a kinti után már adták. Tommy Gavin tényleg irtó nagy tapló, meg amilyen jeleneteket bírnak művelni a laktanyában, attól mindig szakadok a röhögéstől :D Látszik, hogy Denis Leary korábban standup-os volt, meg még most is szokott turnézni az usában.
Nálam még a Dexter is alap, az aztán tényleg nagyon beteg, de a folytonos belső monologizálásai nagyon ütnek :)
Nekem mostanában elég sok kedvenc sorozatom van:) Mondjuk a többség olyan sorozat ami még nincs itthon, ilyen pl. a The Walking Dead, nagyon komoly zombis horror sorozat. A többi amit nézak ez leginkább az AXN-en megy,de ez gondolom egyértelmű mert ott adják a legtöbbet. Onnan amit nézek az a Ki vagy,doki?/Rush - A hajsza/Ments meg! Mondjuk elég gyakran lecsúszom róluk, de szerencsére az oldalukon utólag meg lehet nézni!
Boardwalk Empire tényleg a most elérhető egyik legigényesebb és legjobb sorozat! Nekem nagy kedvencem volt a The Sopranos, így öröm volt hallani, hogy visszatér az a gárda egy új sorozattal, ráadásul pont egy olyan "maffia korszakban", amely engem sokkal jobban érdekel. Nucky Thompson szerepét (illetve az őt alakító Steve-et) nagyon nagyon jól eltalálták! :)
Egyik kedvenc sorozatom jelenleg Boardwalk Empire, ami idén ősszel indult az HBO-n - szesztilalmas, gengszteres, parádés minőségben. (producer és rendezők Martin Scorsese, Tim van Patten)
Örök favorit nekem a Weeds - Nancy ül a fűben, a Family guy, South Park és a Rescue Me (Ments meg).
FNL epic, nagyon fog hiányozni, ha nem lesz... mondjuk Tamy irritál, a karakterrel nem tudok kibékülni, de a többiek rendben vannak. Gyakorlatilag mindenki zseniálisan játszik.
Castle: mögnyugodhaccc. ;) - ha a második évad bejön, a harmadik még jobban be fog. Igazából nem volt lowpoint vagy lejtmenet egy percre sem nekem ebben a sorozatban. Nathan meg rocks, akárhonnan nézzük. :D
Rendbe jött a gépem! :) FNL: Szerencsére úgy tűnik marad az előző évadbeli színvonal. Imádom a Taylor familyt! Landry búcsúja Saracen nénitől szintén 10 pontos. Office: Továbbra is gyengusz, az új részben állítólag Glee-t néznek, hátha az dob rajta valamit. :) Mentalista: A 3.évad 6 részénél tartok, de egyenlőre nagy csalódás ez az évad. Uncsi. Castle: A 2.évad közepénél járok, és összehasonlíthatatlanul magasabb a színvonal mint a Mentalista esetében. Nyugtassatok meg, hogy a továbbiakban is jó lesz. A 3.évad egyébként milyen? Mintha valahol azt olvastam volna, hogy itt is lesz egy Red John-hoz hasonló főgonosz. The Walking Dead: Az első két rész ott volt a szeren, különösen az első. Hangulatos kis sorozat, és már be is rendelték a második évadot.
Az "átmenetileg nem elérhető" szenvedésen túl soha nem volt vele bajom, mi több, a legjobb fájlmegosztónak tartom. Az én nehezen beszerezhető sorozataimat is ide szokták feltenni, hála az égnek. Három-négy évig használtam ingyenes fiókkal, és az esetek többségében teljes sávszélességgel jött az anyag, és egy nap szép mennyiséget sikerült lehúzni. Sokáig a külsős letöltéskezelőkkel is jó barátságban volt, és beprogramozhattam előre négy-öt fájlt.
Egy hónapja előfizettem rá, úgyhogy azóta mindössze azon kell paráznom, hogy a szolgáltatóm ne figyeljen fel az adatforgalomra. :)
Áucs... ez nem fair, ennyit várni az FNL-re és pont akkor... ehh,;o, remélem, meg tudod nézni valahogy.
Egyébként nem nagyon néztem utána, kik maradnak, kik azok, akik csak fel-feltűnnek... Julie és Landry tulajdonképpen,-nem nagy spoiler, mert már tudtuk- főiskolára mennek, ezért volt a búcsúzkodás. Viszont biztosan előkerülnek olykor. Julie szála nyilván kissé ki is fulladt, Landry-é szintén, Matt nélkül nem az igazi a gyerök.
Miért van az,hogy a FNL végén mindig bőgésre áll a szám, mégis imádom? A kezdő rész gyakorlatilag azonnal felvette a fonalat, ott, ahol abbahagyta. Hiányérzetem van mégis... de már azóta,hogy a kezdő team szétrobbant. Mindegy, a színvonal mit sem csökkent, de az újak nem érik el a régiek mércéjét nálam. Julie, Landry is out? Hiányozni fognak. Riggins meg a dutyiban...
A Castle akkora alap, mint a ház! (House:D). Bár most bevártam már 3-4 részt, de egyben le fogom darálni az új évad első felét; hihetetlenül jó párost alkottak Nathan-nel és Stana-val, aki az egyik legszebb nő a világon. És igen, ezt ÉN bírtam leírni, ÉN, a színésznőgyűlölő. ;-P
Örülök,hogy elkezdted mind a Castle-t, mind a Supernaturalt, neked öröm sorozatokat ajánlani, mert imádom, ahogy lelkesedsz :-)))
Viszont a Good wife-ot nem tudtam megszeretni,pedig a bukott ügyvédes sorozatban nagyon tetszett a csaj,mint szinész,mint nő már az első filmben tetszett(Seagal)
Jó hogy mondod a Castle-t,el is felejtettem. Nem tudom mennyire tetszene más szereplővel,Firefly rulez:) Az SGU -t nézem,pár dolog tetszik,sok meg nem. Justified cool.Nekem is nagyon bejön. A Dr Csont felfejlődött a 3.ik részre,a Mentálpista is belerősitett. Smallville utolsó évadhoz ért....de ez a nyomorult még mindig nem repül:)) Dexter talált egy uj cimbit:)
Most megint a Space above and Beyondot nézem,ez is egy elkaszált sorozat, pedig nekem hasonló kategoria mint a Firefly. Pedig ostromolta a háborus sorozatok tetején trónoló Tour of duty-t.