Keresés

Részletes keresés

turbulencio Creative Commons License 2004.04.03 0 0 428
Belgát hallgatok. Imádtam volna a házibulikat, ha 15 évvel ezelőtt is lett volna Belga. Mindig utólag találunk rá az igazságra, ami az irreverzibilitás miatt semmit sem ér, sőt, mivel folyamatosan a régi igazságokat keressük, káros is.
Hazakísérhetlek utána?
Meddig engedtek el?
Kilencig?
Addigra kell otthon lenned, vagy akkor kell innen elindulnod?
S egyedül mész el, vagy jönnek utánad a szüleid?
..
Járunk?
kockás boszorkányfing Creative Commons License 2004.04.02 0 0 427
Előzmény: http1 (305)
lilah11 Creative Commons License 2003.12.05 0 0 426
rádiót hallgatok és nem tetszik. szar, mint a kedvem.
wauu Creative Commons License 2003.12.04 0 0 425
RENT (musical) - Original Broadway Cast
mert gyönyörű! :-)

www.adamso.com

vizi(mianick) Creative Commons License 2003.12.01 0 0 424
Az Equus új cédéjét!
Nagyon jó, nemcsak a zenéje, hanem a lemez szerkezete és a szövege is.
itt lehet róla találni mindenfélét
gmarc Creative Commons License 2003.11.25 0 0 423
Sziasztok!

Én Dire Straits-t, és Mark Knopflert hallgatok, mert Mark gitárjátéka és egyáltalán költői és dalíró-vénája kitűnő, megtaláltam a zenéjében az életstílusomat, minden hangulatra van egy száma. És ő az, aki tud írni olyan szerelmesdalt, amiben csak kétszer szerepel a love szó, és nem parti-bébi-bébi-parti-lav-szeksz a mondanivalója. Hát ezért.

üdv: gmarc

version9 Creative Commons License 2003.11.25 0 0 422
radio hallgato nem mondhatja, hogy az o izlese egyedi vazze
Előzmény: Ayane (421)
Ayane Creative Commons License 2003.11.25 0 0 421
Én is a Slágert hallgatom, és nem is titokban! Felvállalom a többiek előtt a zenei ízlésem, mert szerintem nincs benne semmi szégyelnivaló. Különben nem kell csak azért mai zenét hallgatni, mert az a trendi. És az egyéniséged kialakításához nem szabad a többiek után menni, hisz lehet, hogy a zenei érdeklődésed tejesen eltér az átlagtól.
Előzmény: Numerik (420)
Numerik Creative Commons License 2003.11.23 0 0 420
én a slágerrádiót hallgatom(titokban):)

off
de lehet, hogy összeszedem magam és váltok a Juventusra( ez még nem biztos):)

DAttis Creative Commons License 2003.11.22 0 0 419
Hát igen bár nekem nem a kedvencem.
Viszont egyik számát (Ne me quitte pas - Ne hagyj el) szeptemberben Patricia Kass-tól hallottam egy emlékkoncerten Brüsszelben.
Hát elsírtam magam :))) Ennek a francia nőnek, isteni tehetsége van, vagy legalább is a hanghordozása az valami félelmetesen gyönyörű.
Istenem, egyszer hallanám, láthatnám koncerten élőben ezt a nőt :))

Persze nálam az elsőszámú kedvenc a Depeche Mode, mindig az aktuális új album ami tetszik, nem feledve persze a régieket

Előzmény: rali (410)
version9 Creative Commons License 2003.11.21 0 0 418
statisztikailag
Előzmény: deadcrow (417)
deadcrow Creative Commons License 2003.11.21 0 0 417
akkor most megszívtam volna? nem maradt egyetlen valamirevaló cd-m se..
Előzmény: version9 (416)
version9 Creative Commons License 2003.11.21 0 0 416
igy neked maradt a kevesebb ami hallgathato csak zenekent nem hatter
Előzmény: deadcrow (415)
deadcrow Creative Commons License 2003.11.21 0 0 415
9. hallgatásra 99.9999, csak hogy nálam legyen a nagyobb..
Előzmény: version9 (414)
version9 Creative Commons License 2003.11.20 0 0 414
99,99 de meg igy is marad eleg
Előzmény: deadcrow (412)
frid frantic Creative Commons License 2003.11.19 0 0 413
nem félsz néha hogy megfulladsz abba a szomorúságba ami ebbôl a lemezbôl árad?
Előzmény: zsosz (387)
deadcrow Creative Commons License 2003.11.18 0 0 412
azért a felét nem (mármint ami nálam megvan).. sztem az ozric még elég jó arányokkal rendelkezik, összevetve azokkal, akiknek csak egyetlen hallgatható cédéjük van, esetleg egyse.. viszont az igaz, hogy a cédék nem igazán vannak szerkesztve, tehát bőven van hangulati ugrás.. meg olyan is, hogy a szám egyik fele szar(nem lehet alatta olvasni), a másik meg nem(észre sem veszem, mert tudok olvasni:).. (ok, az is szempont, hogy a zenét háttérnek teszed be, vagy időtöltésnek, de ez utóbbi esetben a létező zenék 99 százalékát kiselejtezhetnéd)

az 'xy összes'-ekben én se igazán hiszek..

Előzmény: version9 (411)
version9 Creative Commons License 2003.11.17 0 0 411
egyszeruen nem lehet az olyan zenekart tartani semmire akik tizenvalahany ev alatt kidobnak 20-30-40 lemezt
en ertem hogy jo betepve zenelni meg minden, de aze a tobbmint felet kilehetne dobni a szamoknak
Előzmény: deadcrow (409)
rali Creative Commons License 2003.11.13 0 0 410
Jacques Brel: a hangzás miatt.
deadcrow Creative Commons License 2003.11.12 0 0 409
mostanában zsinórban hallgatom az összes ozric tentacles-t (van vagy nyolc), és csodálkozom, hogy miért nem vettem elő őket az utóbbi pár évben.. anno sokat járattam őket, csak akkor még éltek olyan emberek a környezetemben akik szívből(nincs is szivük az ilyeneknek) utálták és úgy érezték, hogy van beleszólásuk az életembe..

kellemes progresszív gombazene, még józanon is elég hallucinogén..

morticia addams Creative Commons License 2003.09.04 0 0 408
Noir Désir utolsó albumát. (valószínűleg a legutolsót:((( )
mert a pörgésében jellegzetesen, franciásan kaotikus, szabálytalan, durva, ugyanakkor benne lebeg az a szál is, amit az európai zenébe Fermín Muguruza, Tonino Carrotone, vagy éppenséggel Manu Chao hozott (húzott?) be.
zsosz Creative Commons License 2003.09.04 0 0 407
depeche mode 101 albumát. szívesen ott lettem volna, ez a hangulat még így is átjön, üt, el nem ereszt, magával ránt, mi mást mondhatnék. most épp a strangelove szól, strange highs and strange lows, dave gahan hangja tölti be a szobát, amiben ülök, egy idegen szoba, egy idegen ágy, egy idegen gép, én is idegen vagyok itt, de ez az album a helyére teszi a dolgokat.
árny Creative Commons License 2003.09.04 0 0 406
még tudom ajánlani a hooverphonic jackie cane-s cdjét.. vidám flamandságból szuicid depresszióba hajló zene, aztán a végén megint egy belgás örömködés.. a 12es számban a billentyűzés az érzelmi csúcs, de ehhez végig kell hallgatni az egészet.. (csakúgy, mint ahogy lisa durrell féle duality-n a 7es számhoz kellenek az előzőek..)
Előzmény: árny (405)
árny Creative Commons License 2003.09.04 0 0 405
ataraxia.. nem tudom, hogy szándékosan hamis-e néhol a dallam, de néhány tollborzoló meghallgatás után függővé váltam a sajátos disszonancia iránt..

a www.gothic.hu-n fedeztem fel őket (magányterület, együttesek).. ez volt az egyetlen alkalom, amikor az smsfalon megnézésre érdemes linket találtam, ott ráleltem a már ismert 'hagalaz runedance'-re(ennek is külön története van, de most nem..) és mellette néhány érdekesnek tünő, ismeretlen név..

vizi(mianick) Creative Commons License 2003.09.04 0 0 404
zydecot. nosztalgiából. miért tetszik? mert dinamikus, vidám zene.
morticia addams Creative Commons License 2003.09.02 0 0 403
én meg azt hiszem, hogy Piaf is, Montand is, és Brel is egyformán nagy énekes. (mindegyik a maga módján.) Montand-nak és Piafnak szerintem sokkal több köze volt egymáshoz, mindkettejüket könnyebb besorolni egy nagy, közös kategóriába, Brel világa viszont ettôl a kategóriától kissé eltér.

ezt, mint Viszockij - fannak, azt hiszem, illene tudnia. (vagy legalább Brelrôl több benyomást szereznie.)

Előzmény: minimix (402)
minimix Creative Commons License 2003.09.02 0 0 402
Il Peut Pleuvoir

És van még egy-kettő itt is:
http://club.mp3search.ru/album.html?id=4481&ref=2181

Nekem azért tetszik Jacques Brel, mert ha Yves Montand nem élt volna (illetve nem fedezi fel Edith Piaf), akkor ma azt hinnénk, hogy Brel nagy énekes:))

Előzmény: morticia addams (400)
morticia addams Creative Commons License 2003.09.02 0 0 401
OFF

én odaállok, ahová a belgák, hehe.

ON:

Előzmény: morticia addams (400)
morticia addams Creative Commons License 2003.09.02 0 0 400
Ôt

(köszönet gordonkának és myo-nak)

ha találok tôle egy mp3-at valahol a neten, belinkelem. hogy lehessen mire pogózni, meg sírni-nevetni, etc.

Haszika Creative Commons License 2003.09.02 0 0 399
lassan minden fórumban lesz egy ilyen topik.... :-O
mindenfélét, de leginkább a kemény rockot és a metált..

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!