Keresés

Részletes keresés

waters Creative Commons License 2002.06.15 0 0 179
Azt hittem csak én vagyok ébren:-)))
ÜDV
Előzmény: kriszta101 (178)
kriszta101 Creative Commons License 2002.06.15 0 0 178
Köszönet SK-nak, és Nephilimnek a csütörtök esti buliért, én nagyon jól éreztem magam (még táncoltam is, höjjjj, ez aztán a ritkaság!). Máskor is számíthattok rám, legyen júliusban is buli!
mlc Creative Commons License 2002.06.14 0 0 177
Vudubeli mókát megpróbálom összehozni, jó lenne mindenképpen.
Plakátot merrefelé raktatok? Én nem láttam egyet sem, pedig tök jól néz ki. Bár, gondolom, fizetős helyekre az utcán nem nagyon lehet nyomulni, senki sem krőzus.
A zenékkel és a beszerzésekkel kapcsolatos segítséget köszönöm, valószínűleg élek majd vele.
Kellemes hétvégét mindenkinek!
Nephilim Creative Commons License 2002.06.14 0 0 176
Nem Animal kellett vóna? Mindegy, az se volt, későbbre terveztem, hogy ne kelljen egyedül pogóznod! :-)
Előzmény: imehesz (175)
imehesz Creative Commons License 2002.06.14 0 0 175
hi,

NE legyel mar PHILIP :)))
nem volt az ANGEL?

tshao iM!

Előzmény: Nephilim (174)
Nephilim Creative Commons License 2002.06.14 0 0 174
Viccelsz? 3 millióan voltunk! :-)))
Előzmény: imehesz (173)
imehesz Creative Commons License 2002.06.14 0 0 173
hi mindenkinek, 35C-os jo reggelt (napot!!!)

iggeniggeniggen,

a buli nagyon jo volt, de mire igazan belendult volna, sajnos el kellett jonnom... (nem vehetek ki mindig szabikat masnapra :))) )

szoval zeneileg nagyon ott volt a buli, jozanul nem igen szoktam buliba jarni, de a tegnapi nap kiveteles volt. de igy is bejott, csak nem ugraltam :) (talan nem is bay :) )

[neph & serial]
kedveteket NE szegje, hogy a beigert 5000 ember helyett csak 1000 jott le. szerintem az az 1000 nagggyon jol erezte magat :)))

CSAK IGY TOVABB!

iM!

ps: legyen juliusban, igy mar 4N vagyunk!

Előzmény: valahanynevanaptarban (172)
valahanynevanaptarban Creative Commons License 2002.06.14 0 0 172
Látom állat lehetett a tegnapi mulatság, én meg jól lemaraddtam, de ma sikeresen abszolváltam a föci vizsgámat. Hipp, hipp, és hurr! Köv hét voodoo, akkor mindenképp, meg a next rEvolution is de! Mikor lesz az? (Mert ugye lesz!)
Nephilim Creative Commons License 2002.06.14 0 0 171
Ja, mert későn érkeztél, és lemaradtál a drogos zenékről! :-) De majd legközelebb bepótoljuk! Meg hozok neked valamikor pár CD-nyi agyzsibbasztót.
Előzmény: holdkölyök (170)
holdkölyök Creative Commons License 2002.06.14 0 0 170
hú, de cudarul vagyok! ¦-/
utána még elmentünk bloodflowerrel zp-be...
egyébként a buli jó volt, de ennél kevesebben már nem lehettünk volna. zeneileg a múltkori jobban bejött, meg jobban is pörögtem akkor. mindegy, ne adjátok fel! (de!:-))
serial killer Creative Commons License 2002.06.14 0 0 169
Nemisnemis, visszafogom magam, de p'sze azér lesz NIN is:-)

MLC: gyertek ha tudtok vuduba szerintem az is teccene nektek..Gelka nyomja a zenét aki régen a Lyukba is csinálta.

Előzmény: Nephilim (167)
serial killer Creative Commons License 2002.06.14 0 0 168
MLC:hát ebben a tömegben nem volt nehéz kiszúrni két olyan embert akiket még nem ismertünk:-)ÉN mindjárt gondoltam, hogy te lehetsz az..
Annak is nagyon örülök, hogy a barátod is jól érezte magát. Ha lennének tuti emberek akik jönnek és összejönne egy normál létszám, de nem csak igérgetésből, hanem tényleg eljönnének akik mondják esetleg lehetne még folytatás, nemigaz NEph?

Ha a zenék érdekelnek nyugodtan kérdezzetek bármelyinkünktől, nem tilos a dj. fülkéhez jönni és szívesen segítünk esetleg ha valamelyik zene nagyon tetszik a beszerzésében is, megoldható. (Az a jó ha az emberek ismerik és szeretik amit a dj.-k nyomnak:-))

Viszatérve arra amiről vuduba beszéltünk az industrial mozgalom lefelé menő ágban van. Ezért van az hogy az industrial oldalról a Sick és Dimáék voltak az egyetlen képviselők, így megint győzőtt a dark-gót-metál zene.Nemértem hogy miért van az hogy ennyire nincs igény electro zenére azoknak akik lejárnak mondjuk kisterembe mode klubba, ami kétségtelenül nagyon jó, de egy hónapba egyszer van csak.
Ugyanakkor a dark mozgalom nagyon felerősődött rengeteg buli van, minden héten legalább 1. És elég sok arc jár ,igaz már nem azok akik régen lyukba, ők már gondolom másban élnek. Egy-kettő előfordul, de inkább fiatalodott a réteg, de akkor is van igény mindig dark klubbokra és el is szoktak menni szép szerével. Most szerintem az oka annak hogy kevesen voltak nem csak a nyár, meg az ebm passzivitás, vizsgaidőszak, hanem a dark részről az is lehet, hogy a plakáton industrial-electro-dark cimke volt, ami számukra nem feltétlen mozgató erő. HOlott mint kiderült megint e műfaj kedvelői jártak volna jól mert erre volt igény mert nem jöttek el akiknek az elektronikus zenéket szántuk. Na mindegy, mindenesetre múltkor sokkal többen voltak és nem tudom most miért volt ennyire üres a placc.
Ha érdekelnek jófajta dark rendezvények akkor figyeld a www.gothic.hu-t azon általában minden esemény fel van tüntetve. De a Voodooba (Csepelen) 2 hetente van-lesz dark klub. Most lesz egy szombaton aztán 5 hétig szünet lesz. De szokott lenni Freeport, Süsi, meg mindenfele.
Esetleg találhatsz néha infokat is az alábbi topikba is:VOODOO-DARK KLUB(a kitagadott árva:-))
Ami az industrial részét illeti az meg egyenlőre főbb esemény a Pecsába mode klubb keretén belül Sick és még mások vezetésével a kisterem. És ritkábban vannak vidéki bulik is.

Előzmény: mlc (165)
Nephilim Creative Commons License 2002.06.14 0 0 167
Na, örülök, hogy tetszett! A jövő heti buli az a Voodoo Dark klubban lesz, ahol most Serial Killer is zenél egy keveset. Darkot ezerrel, gondolom én. Aminek a fele NIN lesz. :-)))
Előzmény: mlc (165)
mlc Creative Commons License 2002.06.14 0 0 166
A kérdésre már meg is van a válasz. Kicsit koccos nálam a szombat, mert akkor utazom haza vidékre, de valahogy megoldom.
Előzmény: serial killer (164)
mlc Creative Commons License 2002.06.14 0 0 165
Sziasz!
Új fiú kezd ismert lenni? :-) Bár, nem vagyok szőke, csak olyan seszínű. De nagyon örülök, hogy ilyen társaságba csöppenhettem. A haverom ízlése kicsit más zenei alapokon áll, de teljesen elszállt ő is tegnap. Úgyhogy a júliusi buli ötletét már legalább négyen támogatjuk. Ahogy visszagondolok a hangulatra, itt ülök és vigyorgok magamban, a munkatársak meg kezdenek aggódni értem. :-)
A listákat köszi szépen, ez segít abban, hogy pontosan tudjam, milyen zenéket kell vadászni.
Ha jól értem, jövő héten újra találkozó?
serial killer Creative Commons License 2002.06.14 0 0 164
Köszönöm Dr. Lecter!:-)
De Neph is ügyes volt!!!! Neeem?:-)
No igen szóval 22-én szombaton lesz egy kevéske műsorom vuduba, de kb. 1-1,5 órás lesz és hát figyelembe kell venni, hogy ne legyen ugyanaz mint amit amúgy is szokott Gelka nyomni, bár kétségtelen átfedések biztos lesznek. Sz'l ha gondoljátok gyertek el és mulatunk egy jót!
Előzmény: Nausea (163)
Nausea Creative Commons License 2002.06.14 0 0 163
Nagyon ügyes voltál, angyalom!:) Oszt mit hallok én? Jövő 7en a Vuduban végzed dídzséjji teendőidet? Remélem igaz a hír, mert így fennáll az esélye, hogy valami hallgatható is fog szólni:)
Előzmény: serial killer (160)
Nephilim Creative Commons License 2002.06.14 0 0 162
Én is rá tippeltem! :-)
Előzmény: serial killer (159)
serial killer Creative Commons License 2002.06.14 0 0 161
Ja és egy-két Rammstein is becsúszott:-)
Előzmény: serial killer (160)
serial killer Creative Commons License 2002.06.14 0 0 160
Volt még ezen kívül (ezt most nem részletezem:-):
69eyes, NMA, F.O.S., Engelstaub, Sisters of Mercy, Mission, Anathema, Theatre of Tragedy, Cure, Therion, Fields of the Nephilim, Type O Negative, Lucyfire és most több nem jut eszembe:-)))
serial killer Creative Commons License 2002.06.14 0 0 159
Az első:-)
Tényleg, mlc és a barátja végig tombolták a bulit és már csak ezért is megérte zenélni:-)

Előzmény: Nephilim (156)
Nephilim Creative Commons License 2002.06.14 0 0 158
Ha jól emlékszem, én ezeket pakoltam be a zajládába:

Armageddon Dildos - East West (Edit)
Assemblage 23 - Divide (Tidal Mix By Cut.Rate.Box)
Bigod 20 - On The Run - LP Mix
Birmingham 6 - Birmingham 6
Clock DVA - Voice Recognition Test
Covenant - Tension (Club Version)
Das Ich - Engel
David Bowie - I'm Afraid of Americans v1
David Ogilvie - Starfuckers Inc (Version2)
Deine Lakaien - Where you are (Club Version)
Deine Lakaien - Generators
Fields of the Nephilim - Volcanoe
FLA - Mindphaser (Edited Version)
Front 242 - Headhunter 2000 (Space Frog Mix)
Front 242 - Never Stop (Live)
Funker Vogt - Gunman (Live)
ISC - Kiss your shadow
Ivory Frequency - Plug-In
Marilyn Manson - The Death Song
Marilyn Manson - Burning Flag
Mephisto Walz - Tangia
Nine Inch Nails - Sin
Nitzer Ebb - Join In The Chant
Skinny Puppy - Assimilate
The Cure - Why Can't I Be You
The Cure - One Hundred Years
The Cure - In Between Days
The Mission - Severina
The Sisters of Mercy - Walk Away
Theatre of Tragedy - Lorelei
Will - 02 - Father Forgive
Das Ich - Destillat (VNV Nation Remix)
Nine Inch Nails - We are in this together now

serial killer Creative Commons License 2002.06.14 0 0 157
Jóreggelt hölgyeim és uraim!:-)))
HOgysmint vagyunk? Én egész fitten érdekes módon, de szerintem meg lesz a böjtje még délután:-)

Nagyon szépen köszönjük annak a pár kitartó embernek akik eljöttek és végig ott is maradtak.
Különösképpen az új vendégeknek, mint mlc és a barátja, no meg a bájos Regina kisasszonynak, Imehesznek, meg Dimanak is. Örülök, hogy tetszett a buli, szerintem aki múltkor volt az ugyanerre számíthatott...
A vudutopikos keménymag jól álta a sarat, láccik kikre lehet számítani, remélem ők sem távoztak elégedetlen:-)
És Sick-nek külön köszönet, hogy ismét lelátogatott fájós lábbal is.

Sajnálom, hogy ennyire kevesen voltak, nem is értem...pedig jóval többen ígérték.
Sebaj, talán legközelebb..

A lelkes közönségnek köszönhetően az én kedvem se lankadt és öröm volt ilyen vidám embereknek a kedvében járni:-)

Nephilim Creative Commons License 2002.06.14 0 0 156
Akkor már három mellette. :-)
Mondd mlc, te a szőke, szemüveges, vagy a kicsit alacsonyabb, barna voltál? Csak azonosításképp, ha már nem mentem oda tegnap megkérdezni...
Előzmény: mlc (155)
mlc Creative Commons License 2002.06.14 0 0 155
Igenigen, július mindenképp.
Előzmény: Nephilim (154)
Nephilim Creative Commons License 2002.06.14 0 0 154
Hát igen, kevesen voltunk, és messze nem elegen! :-)
De azért örülök, hogy enne ellenére sikerült jó hangulatot teremtenünk! Igyekszünk legközelebb is így tenni! Amikor már nem lesz vizsgaidőszak és egyéb hátráltató tényezők...
Majd küldöm a playlist-et is (legalábbis a by Archangel részét), hátha kedvet kapnak még néhányan.
Júliusi bulin meg erősen gondolkodunk, mert hátha akkor többen jönnek. (?)
Előzmény: mlc (153)
mlc Creative Commons License 2002.06.14 0 0 153
Szépjóreggelt mindenkinek!
Nagyon kialvatlan vagyok, itt alszom el mindjárt az asztalnál. Kicsit megerőltető pörgős gálya mellett mókázni. De abszolút megérte tegnap lemenni, aki nem volt nagyon sajnálhatja. Igazából meglepődtem, amikor láttam, milyen kevesen gyűltünk össze. A családias hangulat ellenére hatalmas buli volt. Köszönhetően a jó zenéknek és a DJ-k munkájának. Törzsvendég leszek, komolyan. A zenei stíluskör meghatározása jól jött ki, mert a közös eredetnek köszönhetően egységes hangzásvilág és alaphangulat jellemezte az egészet, mégis egy csomóféle stílusú zene belefér, gót metáltól az EBM-ig.
Ami a meglepődésemet okozta, az az, hogy nem láttam azokat a rendszeresen látott arcokat, akiket még a régi Lyukbeli vagy Cure klubbos összejövéseken láttam. Pedig a kilencvenes évek közepe tájt én úgy gondoltam, hogy a darkos hangzású zenék felett eljárt az idő és lassan kimúlik az egész. Most pedig egyfajta fellendülést látok, amiből azt gondoltam, hogy régi és új arcok egyaránt figyelnek majd.
Összességében mégis azt mondhatom, hogy kihagyhatatlan móka volt a tegnapi.
Ja, és megismertem egy nagyon szép és kedves lányt is, akit remek zenei ízléssel áldott meg a sors.
Pomona Creative Commons License 2002.06.13 0 0 152
A júliusi rEvol buli ötletet támogatom :)
imehesz Creative Commons License 2002.06.13 0 0 151
[neph]

hi,

aztan csak ahogy lenin mondana:
"nyomni,nyomni,nyomni..." v.i.l.

vagy ez nem igy van??? hehe :)))

... remelem 20:00-ra leerek

tshao iM!

Előzmény: Nephilim (150)
Nephilim Creative Commons License 2002.06.13 0 0 150
Nademostaztán jól elmegyek, aztán mostmár csak élőben, nem is olyan sokára. Addig meg belőjük a cuccot, hogy szóljon mint atom, és ráedzünk a DJ-zésre.
Aztán hagy' szóljon a rakkendroll! :-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!