Szia! Minden sportágban a kupa az az esemény, ahol bármelyik osztályban játszó csapat indulhat és megszerezheti a trófeát. EZ így van a focitól elkezdve a vízilabdáig. Ugye Angliában fordul elő rendszeresen az, hogy harmad-, negyedosztályú csapatok vernek ki profiligás csapatokat. Nálunk is szerezte már meg a kupát másodosztályú csapat anno (ha emlékeim nem csalnak a Siófok) és ők is indultak a nemzetközi soozatban. Szal nálunk is (értsd focsi) az indul a kupában aki akar és hajlandó vállalni a költségeket és a megmérettetést!
Az ok bármi lehet .... létszám....gazdasági...fegyelem beli.... meg csak egyszerű bizonyítási vágy hogy még mindig a Wolves a legjobb magyar csapat:)))
De ha hivatalosabb infót akarsz tudni kérdezd őket a fórumon........
Hali Agent! :D Ősszel a kupa lesz,ott indul a Wolves,gondolom azért mert így ősszel is játszhatnak tétmeccseket. A bajnokságban még nem tudni hogy indulnak e (sejtésem szerint megint külföldön játszanak tavasszal).
Az evés nem étvágyfüggő.Neked mert még ilyen kicsi és fiatal vagy mindig enned kell hogy nagy és gyors legyél (persze ügyes is).Ha nem bírja a gyomrod akkor ne nézd amikor eszel, de egyél POFIKA!!!
Csonti ! nagyon guszta a képed!!!!! Pont aakkor néztem amikor ettem! és elment az étvágyam!!! köszi:) remélemlejösz edzeni mert hiányzik a csúnya hangod:) na csocsi
MZ, dumáltam Wall kollégával ( jók lettek a fényképek! ) de akkor még nem tudtam, hogy pontosan mikor lesz meccsetek. Ezért abban maradtunk, hogy megnézem a kiírást, aztán megbeszéljük. Azóta sikerült megnéznem, ezért szúrtam ki szeptember 16-át. Reményeim szerint minden összejön és ellátogatok hozzátok!
AJ
Ps.: Csonti jelezz vissza légyszi itt, vagy mail-ben, hogy átmentek-é a képek!