A topik címe "Hal, halak" amibe -véleményem szerint- ugyanúgy beletartozhat a különböző halfajok betegsége és az azokról készült képek vagy tanulmányok, vagy a gyerekek által készített -halakat ábrázoló, vagy halakkal összefüggő- rajzok közzététele, mint egy ínycsiklandó frissen sült süllő étvágygerjesztő fotója.
Idézem a topiknyitót, és az eredeti szándékát: "Ebbe a topikba kérek beszámolókat halas ételekről, recepteket, éttermi ajánlókat, és figyelmeztetéseket!"
(Tavaly én is értekeztem a Fehér tói halászcsárdánál tapasztalt csirkesz*rszagról és az azokról felröppenő legyekről, az mégis belefért a topikba.)
Boar egyszerűen figyelmeztetett, hogy csínján azzal a büszke harcsázással, mert a halhúson kívül mást is ehet az ember, aminek nem biztos, hogy örülni fog, ha megtudja.
Szerintem semmi rossz nem történt tegnap, kár ezt így felfújni.
A végén ott a kacsintás, ergo azt szerettem volna jelezni, hogy Boar fricskája minden volt, csak nem olyan hozzászólás, amit azon melegében töröltetni kellene...
Annyi történt, hogy Te leírtad a harcsából készült finomságot (márminthogy ettél), Boar kolléga pedig azt mondta, hogy olvasd el hozzá azt is amiről beszéltünk, hátha elmegy utána az étvágyad a harcsaevéstől.
Nem szó szerint írtam, de a lényeg ez volt.
Szerintem semmi olyan nem történt, amiért bárkinek is szólnia kellett volna.
Azt hiszem a topic visszanyerte "lelki békéjét". Ne azt nézzük, hogy a mai világunkban mi a rossz, (olyat gondolkodás nélkül is találunk, annyi van) hanem mi a jó. Saját érdekünkben.
Most jöttem meg Szegedől és ottan ettem harcsahalászlevet! tettem bele macskapöcse paprikát egy keveset, éppen ennyit, hogy homlokból baromira gyöngyöztem.
Na akkor kép az nincs, csak le kell képzelni......
elképzelted....?????
biztos????-........
na akkor annál sokkal jobb volt! BEBEBEEEEEE!!!!!
Megyek haza sarokbaállni, mert leettem az ingem.....
Belefáradás ? Nem. Két oka van. Az egyik az, hogy a kedvenc horgászvizeim megszüntek horgászvizek illetve kedvencek lenni, így a horgászat mint olyan mégjobban háttérbeszorult a vadászat mögött, úgyszólván megszünt. A másik az, hogy a horgászújságok olyan szinten átmentek reklámgagyiba, hogy már a gyomrom fordult fel miattuk.