http://psa.sysconfig.hu egy adatbázis, nézd meg aztán lehet C3 adatbázis ha mindenki úgy akarja.
Ha már alakul egy kisebb közösség, legyen egy kis demokrácia is benne.
Nash C3 Budapest Füredi út
HelgaPataki Budapest Soroksár
Bandikut Budapest XXII.
8.utas Budapest X, XX
Garry_ C3 Budapest XV
H.Betty Kalocsa
JuanPablo Budapest VII
8.utas, ez haláli, itt lakunk egymás mellett? Tegnap nem parkoltál véletlenül a Tesconál, utána pedig a Nagysándor József u-ban?
A matricán szerintem nem kell feltétlenül kacsának szerepelnie, lehetne egy C3-as /vesszünk össze, hogy milyen szinü :) / és köréje is irhatnánk a klub nevét!
JuanPablo a barátnőm stewardes, ő világolt fel. Na, tudod a kódot?
Most kaptam egy tök aranyos patkányt (természetesen plüss-kulcstartószerűség nem igazi :)). Biztos ,hogy kirakom a középső visszapillantóra ,úgyhogy egy darabig ezáltal belehet majd azonosítani XIV,XV. kerület környékén :)
Szalag és matrica! Ez a csúcs! Ilyet nem tud akárki, csak mi! TUTTI felismerhetőség!
Nekem tettszik. Gyűjtsünk jópofa kacsaképeket!
Ha van valakinek és fel tudja ide tenni közszemlére akkor kiválaszthatjuk a legjobbat.
Volt egy ilyen mesekönyv még a hatvanas évek vége felé "Csipike és Kukucsi a két kiskacsa" vagy ilyesmi. Azok nagyon aranyosak voltak. De ha tud valaki jól rajzolni, lehetne egy kicsit modern kacsa, mivel a c3 is egy modern kacsa.
Nash meg is tudja rajzolni!
Légyszíves Nash rajzolj egy-két kacsát és tedd fel ide!
Köszi!
Lakhely: Bp XXII ker.
Ha Bp-n találkoznánk, bevált hely az Infopark (Lágymányosi és Petőfi híd között a budai oldalon), aztán persze be is ülhetünk valahova. Esetleg a Velencei-tó környéke, tekintettel Fehérvárra és Várpalotára?
Amíg nincs szalag, itt egy kép az antennámról, erről megismertek, lehet dudálni ;)
Kedves mákoskalács! Már több C3-ban is láttam kacsát, és ők lehet, hogy nem is klubtagok. A szalagot viszont csak az ismeri, aki "közülünk való".
Matricában is gondolkodtam, lehetne valami jó pofa C3 fanos, de azzal az a baj, hogy terveztetni, gyártatni kéne, és ráadásul az sem látszana messziről. Szóval a szalagnál jelenleg nincs jobb ötletem, és tul.kép. tetszik is.
Betty, Székesfehérváron mostanában nem jártunk,sajnos nem minket láttál.
Juanpablo,Soroksáron lakunk!
VERSENYFELHIVÁS! Találjátok ki a rendszámomat! A repülőgépeken ezzel a három betüvel röviditik a gyermekutast, és utána háromszor a kedvenc számom szerepel! A játék fődija: a nyertes ingyen lemoshatja a kocsimat! (Fuj, lusta disznó (disznő) vagyok!!) :))