én kb 7 éve kaptam a csajomtól egy mizuno kesztyűt és labdát.
a kesztyű 5 rugó volt, a labdára nem emléxem.
a hely:
a Pólus melletti lakótelepnél van egy buszvégállomás és ott egy sportnagyker.
névre nem emléxem
hátha megvan még
az ütőm kb 9-10 éves, semmi extra, 2 rugó volt akkor
E.J.
A szerződést a Yankees-szel kötötték és szvsz ez egy remek üzleti húzás, hiszen mindketten a másik kontinens kedvenc, népszerű sportjának az egyik legjobb és legjobban prosperáló csapatával próbálja népszerűsíteni magát.
Üdv.
Yankees
Hol lehet kesztyűhöz és ütőhöz hozzájutni?
Ma néztem bécsben ütőt: 350 ATS, jobbos kesztyű: 599 ATS-699 ATS.
Ha itthon nem lehet kapni, akkor megveszem kint.
Jo hirem van. illetve azoknak akiknek van sport1 (nekem sajna nincs).
"Örömmel tájékoztatunk benneteket, miszerint a Sport1 televíziós csatorna hajlandó hetente sugározni az MLB "Baseball Max" című heti összefoglalóját (30 perc/adás). A szerződéskötés a Sport1 és az MLB között a következő hetekben várható"
Most frankón, a dsf ott van a témában? Hát ez már >100%-kal meghaladja az eddigi lehatőségeket! Összefoglalók csak, vagy teljes mérkőzések is? Live shit esetleg szok lenni, mint pl az NFL esetében?
Lehetosege lenne barmelyik magyar tv csatornanak csekely kb. parezer forintos dij elleneben Major Leage Baseball heti osszefoglalokat sugaroznia. hat gondolhatod, hogy nem nagyon tolonganak. Sot valoszinu, hogy a Sport1 adonak se fer bele a musortervebe ez. Pedig ez szerintem iszonyu latvanyos, hiszen a legszebb reszleteket adja le a het tortenesei kozul.
Ha tudtok olyan tevetarsasagot, akit erdekel szoljatok!
Addig marad a dsf majd aprilistol...
Nehéz elhinni, hogy gyér az érdeklődés ez iránt a sport iránt. Azt volna jó pl tudni, milyen csatornákon tudnék eseményeket követni, mert az, hogy alkalmanként a CNN World Sport beszámol, igen kevés, és meg csak azt tudom fogni az esélyesek közül. Annak idején még a ScreenSporton néztem a Toronto-Atlanta döntőt, most már valszeg saját antenna kéne, mert ilyen kábel témában esély nincs.
ha kedved van jatszani, akkor a www.baseball.hu -nal a cimlistaban kivalaszthatod a hozzad legkozelebb eso csapat kontakt emberet.
En pl. veszpremben jatszom, de itt pesten is sok csapat van.