Hát persze. Elmész a Határ útig (3-as metró), és ha megállsz az Europark előtt, és jobbra nézel, meglátod. (Amúgy Pannónia utca 1.)
De vigyázz, azt ajánlom érdeklődj előtte telefonon, mert nagyon kapós a CD! (Kazit könnyebben kapsz.) Én hétfőn olvastam, hogy már megjelent (korábban máj.31-ét írtak), de aznap elfogyott. Kedden délben beállítok, de mondták, hogy jöjjek vissza 14 és 19 óra között, mert akkorra lesz új szállítmány. Szóval, ha vidékről jössz, mindenképp érdeklődj előtte, mert nekem mondjuk nem nehéz átugrani a szomszédos Erzsébetről, de hát lehet hogy Neked nagyobb probléma lenne...
Más.
Ideje "népszámlálást" tartani! Ki jön a fórumokból a koncertre?
Jómagam feliratkozom + Murray (aki mostanában nem látogatja az Indexet) + egy haverom (aki ugyan nem fórumos, de azért megemlítem)
Totikus!
En kb. egy hete vettem a jegyemet a Delinel az aluljaroban, es a csaj tarcajaban meg volt egy -ket jegy biztosan. Bar gondolom nem lesznek annyira rugalmasak, hogy becserelik, de egy probalkozast meger.
Ha van valaki, aki már megvette a küzdoteres jegyét és elcserélné ülohelyesre, írjon egy emailt a totikus@gmx.net-re, sajnos nem vettem meg idoben a jegyemet és a haverok mind a küzdotéren lesznek... Egyébként a Kisstadionon nem fér el több ember állva is, mint a PeCsaban?
Hat nem tudom, nekem telefonon (ma delutan) ezt mondtak:
Idopont: junius 7
Helyszin: Kisstadion
Es az osszes eddig eladott jegy a kuzdoterre szol (vagy legalabbis jogosit arra hogy odamenjel).
En azert remelem sokan lesznek a lelaton is... minel nagyobb tomeg annal jobb.
Nekem meg a szombat du.-t. (Vidi-Komló)
Angol felvételi nem lett rossz, de a belső felvételin vagy mi a fenén már átvettek az angol szakra, úgyhogy nem is számít.
A Csank még nem írt alá, de megy. Viszi a Cheregit meg a Németh Gabit, ha minden igaz.
The Evil!
Rendben, nekem bármikor jó (szokásos szöveg :-)) a héten, kivéve a péntek délutánt...
Az angol felvételi hogy sikerült? Attól félek, nekem elég gyengére sikeredett :-(
És mi lesz Csank Janival?
(bocs, az utóbbi kettő egy kicsit off-topic)
Na végre! Ott legalább elférünk :-)
Értesítsetek mindenkit, nehogy a PeCsába menjenek! :-)
Most egy kis érdekesség: Bruce következő lemeze, a kiadatlan számokat tartalmazó "Catacombs" a következő nótákat tartalmazza:
1. Real World (taken from The Chemical Wedding sessions)
2. Wicker Man (taken from the Accident Of Birth sessions)
3. Breeding House (single B-side from Balls To Picasso)
4. Bring Your Daughter To The Slaughter (original version with Jannick Gers)
5. Darkness Be My Friend (single B-side from Tattooed Millionaire)
6. Original Sin (previously unreleased, taken from the Keith Olsen recording sessions)
7. No Way Out Part II (taken from the Keith Olsen recording sessions)
8. No Way Out Part I (taken from the Chris Tsangarides recording sessions)
9. Earthrise (single B-side from Skunkworks) *
10. Un-named acoustic track featuring Roy Z (taken from The Chemical Wedding sessions)
11. Tears Of A Dragon (original version with orchestra, taken from the Keith Olsen recording sessions)
Ezenkívül olvastam, hogy Bruce énekel Rob Halford szólóalbumán is, és az AirRaid Records kiadta a régi Samson-lemezeket is.
Foo Fighters: Drive Me Wild
Cecil: Red Wine At Dead Time
Iron Maiden: The Wicker Man
Blaze: Silicon Messiah
Stratovarius: It`s a Mystery (Infinite bonus CD)
WASP: Saturday Night`s Alright For Fighting (Elton John cover)
WASP:Unreal
Dio: Gypsy
Dio: Don`t Talk To Strangers
Sebastian Bach: Children Of The Damned
Crowbar: Remember Tomorrow
Holy Mother: The Trooper
Shadow Keep: Dark Tower
Midnight: Pain
Breaker: Blood Money
Iron Maiden: Brave New World
Iron Maiden: Dream Of Mirrors
Vanize: Bootlicker
Vanize: Train To Hell
Nightwish: Wishmaster
Pain: Dark Fields Of Pain
Lizzy Borden: We`ll Burn The Sky
Dying Wish: The Valley
Egyszeruen dobbenet hogy a koncert elott egy (?) hettel
fogalmam sincs hogy hova es mikor kene menni... De ez meg ok, majd megtudom valamely index-es
topikrol, no de pl azon videki Maiden fan-ok akiknek se net se pesti ismeros honnan jonnek majd ra hogy Kisstadion vagy jun 16 vagy barmi?
Vinyo!
Ed Hunterrel én is játszottam már, de sajnos nekem sem jött be teljesen. A grafika szép, és a játék környezete is nagyon jó, de valóban unalmas. Mostanában azon gondolkozom, hogy eladjam-e. Ha valakit érdekel, csak szóljon... (Amúgy a topic elején még én érdeklődtem a játék felől :-))
The Evil!
A Communication Breakdown nincs is rajta? Na hát milyen lemez az ilyen? :-) Amúgy kíváncsi vagyok rá, majd valamikor esetleg kölcsönkérem :-)
A Brave New World -tudtommal- csak 31-én jön meg hazánkba. Ugyanúgy pár napos késéssel, mint a Wicker Man...
iLane!
16-án Angliában játszanak, úgyhogy nincs sok esélye, hogy áttegyék. De miért is tennék át?