Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Keblemre!!! :) Midsomer Murders az egyik nagy kedvencem, imádom az angol nyomozós sorozatokat, bocs, ha ismétlem magam, biztos itt is reklámoztam már, hogy az ITV "Lewis" című sorozata mennyire hihetetlenül színvonalas és izgalmas, ezt a kettőt szoktam nézni rendszeresen. A CSI-ból nekem is hiányzik Grissom, már az is jobb lett volna, ha abbahagyják a sorozatot, mint a jó öreg GG nélkül...viszont én imádom a CSI Miami-t és pont Horatio miatt :)) Nekem bejön az a stílus. A Gyilkos elméket nem bírom nézni, mindig belefutok olyan részbe, ahol gyerekeket bántanak és nekem két kisgyerekem van és azóta, hogy megszültem őket, nem bírom nézni az ilyen epizódokat. Nem az ő hibájuk, amúgy tényleg jó kis csapat.
Én még nem néztem bele a Boardwalk Empire-be, bármennyire is le van töltve, de biztos vagyok benne, hogy zseniális, mert 1. Steve Buscemi van benne 2. már anyázzák, hogy nem elég nézett, meg nem hozza a tőle elvárt számokat, na az ilyen sorozatok szoktak nálam édes őrültet okozni, úgyhogy itt lesz az ideje elkezdeni.
Valójában a Castle-re egyetlen jó összefoglaló fogalmat tudok találni, amivel jellemezhetem mind a sorozathoz való viszonyomat, mind a sorozat évadról évadra való ívelését: fasza :))))
Bővebben kifejtve, a Mentalistának a nézését már rég abbahagytam, míg a Castle-ön még mindig visongok, mint egy tinilány és nem csak azért, mert jaj,de helyes Nathan meg Stana gyönyörű, hanem azért is, mert élvezem a karakterek fejlődését, a nyomozás folyamatát és minden egyes apró részletet. Zseniálisan jó.
Krimirajongó vagyok, azokból válogatok. Az eredeti CSI-t szerettem, Grissom lecserélése hiba, azóta nem tetszik. A CSI NY-t szoktam nézni, de nem annyira jó, a Miamitól, főleg Horace-tól kiütést kapok. A Gyilkos elmékben is jó a csapat és a Nyomtalanult is kedveltem. A BBC prime-on ment az Új trükkök, jól eltalált karakterek voltak benne, Brian Lane egy angol kollégámra emlékeztetett.
Egyik kedvenc a Hallmarkon a Midsomer Murders, főleg az angol kisvárosok világáért néztem.
Számomra a Lost volt a király :) De az már sajnos leköszönt, igaz legalább szép lezárást kapott - azért szerencsére van utánpótlás.
Walking Dead-re én is nagyon készülök, hogy nekikezdek, de az elmúlt hetekben nagyon nem sikerült időt szakítanom rá, pedig már gyűlnek a részek szorgalmasan, ennek így attól tartok, hogy dara lesz a vége :D Nem tudom, mennyire paráztató, de egy éjszakai darálásra jó lehet, főleg, hogy nem hosszú az első évad, de félek erre már csak karácsonykor lesz időm...
Amiket Te írtál, abból még a Ments meg-et nézem, annak a szinkronját is nagyon szeretem, kivételesen jól sikerült szerintem - elég sok olyan sorozat van, amit magyarul nem bírok megnézni, de ezt még jobban is szeretem így, ráadásul az AXN elég szorosan követi a kinti vetítést - rájuk jellemző, hogy gyorsak, Lost-ot is pár héttel a kinti után már adták. Tommy Gavin tényleg irtó nagy tapló, meg amilyen jeleneteket bírnak művelni a laktanyában, attól mindig szakadok a röhögéstől :D Látszik, hogy Denis Leary korábban standup-os volt, meg még most is szokott turnézni az usában.
Nálam még a Dexter is alap, az aztán tényleg nagyon beteg, de a folytonos belső monologizálásai nagyon ütnek :)
Nekem mostanában elég sok kedvenc sorozatom van:) Mondjuk a többség olyan sorozat ami még nincs itthon, ilyen pl. a The Walking Dead, nagyon komoly zombis horror sorozat. A többi amit nézak ez leginkább az AXN-en megy,de ez gondolom egyértelmű mert ott adják a legtöbbet. Onnan amit nézek az a Ki vagy,doki?/Rush - A hajsza/Ments meg! Mondjuk elég gyakran lecsúszom róluk, de szerencsére az oldalukon utólag meg lehet nézni!
Boardwalk Empire tényleg a most elérhető egyik legigényesebb és legjobb sorozat! Nekem nagy kedvencem volt a The Sopranos, így öröm volt hallani, hogy visszatér az a gárda egy új sorozattal, ráadásul pont egy olyan "maffia korszakban", amely engem sokkal jobban érdekel. Nucky Thompson szerepét (illetve az őt alakító Steve-et) nagyon nagyon jól eltalálták! :)
Egyik kedvenc sorozatom jelenleg Boardwalk Empire, ami idén ősszel indult az HBO-n - szesztilalmas, gengszteres, parádés minőségben. (producer és rendezők Martin Scorsese, Tim van Patten)
Örök favorit nekem a Weeds - Nancy ül a fűben, a Family guy, South Park és a Rescue Me (Ments meg).
FNL epic, nagyon fog hiányozni, ha nem lesz... mondjuk Tamy irritál, a karakterrel nem tudok kibékülni, de a többiek rendben vannak. Gyakorlatilag mindenki zseniálisan játszik.
Castle: mögnyugodhaccc. ;) - ha a második évad bejön, a harmadik még jobban be fog. Igazából nem volt lowpoint vagy lejtmenet egy percre sem nekem ebben a sorozatban. Nathan meg rocks, akárhonnan nézzük. :D
Rendbe jött a gépem! :) FNL: Szerencsére úgy tűnik marad az előző évadbeli színvonal. Imádom a Taylor familyt! Landry búcsúja Saracen nénitől szintén 10 pontos. Office: Továbbra is gyengusz, az új részben állítólag Glee-t néznek, hátha az dob rajta valamit. :) Mentalista: A 3.évad 6 részénél tartok, de egyenlőre nagy csalódás ez az évad. Uncsi. Castle: A 2.évad közepénél járok, és összehasonlíthatatlanul magasabb a színvonal mint a Mentalista esetében. Nyugtassatok meg, hogy a továbbiakban is jó lesz. A 3.évad egyébként milyen? Mintha valahol azt olvastam volna, hogy itt is lesz egy Red John-hoz hasonló főgonosz. The Walking Dead: Az első két rész ott volt a szeren, különösen az első. Hangulatos kis sorozat, és már be is rendelték a második évadot.
Az "átmenetileg nem elérhető" szenvedésen túl soha nem volt vele bajom, mi több, a legjobb fájlmegosztónak tartom. Az én nehezen beszerezhető sorozataimat is ide szokták feltenni, hála az égnek. Három-négy évig használtam ingyenes fiókkal, és az esetek többségében teljes sávszélességgel jött az anyag, és egy nap szép mennyiséget sikerült lehúzni. Sokáig a külsős letöltéskezelőkkel is jó barátságban volt, és beprogramozhattam előre négy-öt fájlt.
Egy hónapja előfizettem rá, úgyhogy azóta mindössze azon kell paráznom, hogy a szolgáltatóm ne figyeljen fel az adatforgalomra. :)
Áucs... ez nem fair, ennyit várni az FNL-re és pont akkor... ehh,;o, remélem, meg tudod nézni valahogy.
Egyébként nem nagyon néztem utána, kik maradnak, kik azok, akik csak fel-feltűnnek... Julie és Landry tulajdonképpen,-nem nagy spoiler, mert már tudtuk- főiskolára mennek, ezért volt a búcsúzkodás. Viszont biztosan előkerülnek olykor. Julie szála nyilván kissé ki is fulladt, Landry-é szintén, Matt nélkül nem az igazi a gyerök.
Miért van az,hogy a FNL végén mindig bőgésre áll a szám, mégis imádom? A kezdő rész gyakorlatilag azonnal felvette a fonalat, ott, ahol abbahagyta. Hiányérzetem van mégis... de már azóta,hogy a kezdő team szétrobbant. Mindegy, a színvonal mit sem csökkent, de az újak nem érik el a régiek mércéjét nálam. Julie, Landry is out? Hiányozni fognak. Riggins meg a dutyiban...
A Castle akkora alap, mint a ház! (House:D). Bár most bevártam már 3-4 részt, de egyben le fogom darálni az új évad első felét; hihetetlenül jó párost alkottak Nathan-nel és Stana-val, aki az egyik legszebb nő a világon. És igen, ezt ÉN bírtam leírni, ÉN, a színésznőgyűlölő. ;-P
Örülök,hogy elkezdted mind a Castle-t, mind a Supernaturalt, neked öröm sorozatokat ajánlani, mert imádom, ahogy lelkesedsz :-)))
Viszont a Good wife-ot nem tudtam megszeretni,pedig a bukott ügyvédes sorozatban nagyon tetszett a csaj,mint szinész,mint nő már az első filmben tetszett(Seagal)
Jó hogy mondod a Castle-t,el is felejtettem. Nem tudom mennyire tetszene más szereplővel,Firefly rulez:) Az SGU -t nézem,pár dolog tetszik,sok meg nem. Justified cool.Nekem is nagyon bejön. A Dr Csont felfejlődött a 3.ik részre,a Mentálpista is belerősitett. Smallville utolsó évadhoz ért....de ez a nyomorult még mindig nem repül:)) Dexter talált egy uj cimbit:)
Most megint a Space above and Beyondot nézem,ez is egy elkaszált sorozat, pedig nekem hasonló kategoria mint a Firefly. Pedig ostromolta a háborus sorozatok tetején trónoló Tour of duty-t.