Keresés

Részletes keresés

inglisvumenke Creative Commons License 2002.11.18 0 0 279
Nézd meg a postaládád! :-))
Előzmény: krike (277)
inglisvumenke Creative Commons License 2002.11.18 0 0 278
Nem, én a VE-re jártam. Most januárban lesz az államvizsgám, jó lesz már, ha vége lesz! :-))))

Nekünk nem volt vendéglátás gyakorlat, és nagyon jó légkör volt a tanszéken is, meg az egész szakon.

Előzmény: krike (276)
krike Creative Commons License 2002.11.18 0 0 277
A clio fórumon brahisak a srácok inkább, sokat buliznak.Bowril nagyon segítőkész, Csite is normális, neki rötöse van, egy nagy mackó különben.Jürgen sem rossz srác, de magunkközt szólva , én nem sok talira fogok elmenni, mert mindenki nem annyira szimpi.A Thaliasok lényegesen barátságosabbak, segítőkészek, de ők már félig más korosztály is, de velük jobban szeretek thalizni, jókat lehet dumálni.Amúgy sem vagyok bulizós típus.Neked megvan még a KOS párod, akiről írtál a fórumozásod elején(nem ismerkedés céljából kérdezem :)),de ha indiszkrét, küldjél messzire nyugodtan :)
krike Creative Commons License 2002.11.18 0 0 276
Ez egy ilyen távpkításos trepnyák lesz, mivel máshogy nem tudom megoldani.Szóval első év villanymérnök alap, aztán szakosodás műszaki-gazdasági informatikára.Legalábbis valószínű, mivel a számítástechnika túl műszaki lenne.8 félév, 90k/félév.Ezt még kibírom.

Az Alkotmány u-ba jártál??Oda járt a párom is két évig, csak kicsesztek vele, és szerintem ugyanarra a szakra, mint te, asszem levelezőn.Csak nem volt hajlandó szakács,cukrász papírral lemenni a konyhába sültkrumplit sütni, meg első évben megadtak egy csomó mentességet, másodiknál meg semmit, pedig jogos lett volna.

Előzmény: inglisvumenke (275)
inglisvumenke Creative Commons License 2002.11.18 0 0 275
Nem nekem kell a 2 nyelvvizsga, hanem a sulinak a diploma kiadásához :-)) Nem általános, hogy mindenhol csak 1 kell. Gondolj bele: külker szak, vagy nyelvtanári...oda is kettő kell. Meg nekem is: idegenforgalmi és szálloda szak.
Te milyen szakot céloztál meg? :-))))

Williams: kár, hogy ilyen a stílusa... különben az egész Clio fórumnak sajátos a hangulata... na mindegy

Előzmény: krike (274)
krike Creative Commons License 2002.11.18 0 0 274
Mé kell neked két nyelvvizsga, én úgy tudtam, hogy a diplomához csak egy kell.Ne szomoríts el, mert februártól akarok járni a BMF-re, de két nyelvizsgára nem lenne erőm, az az egy is kemény lesz.Williams-el meg nem kell törődni:))
inglisvumenke Creative Commons License 2002.11.17 0 0 273
Kösz drága Phoere, de nem akarok rossz kislány lenni! :-))

Különben kinek mit jelent a rossz kislány-jó kislány kifejezés?!!!

Egyébként - ha már itt tartunk - néha muszáj rossz kislánynak lenni.
De ez Rátok is igaz! Néha elvárják a nők, hogy rossz kisfiúk legyetek... szóval erről lehetne beszélgetni a végtelenségig... de így, ismeretlenül úgysem lehet megismerni a másik ember jellemét. És talán nem is érdemes.

Előzmény: Phoere (272)
Phoere Creative Commons License 2002.11.17 0 0 272
A Moszkva téri metróállomáson reklámoznak egy könyvet: "Jó kislányoknak, akik rossz kislányok akarnak lenni" vagy valami ilyesmi.

Javaslom, hátha hasznos lehet.:))

Előzmény: inglisvumenke (271)
inglisvumenke Creative Commons License 2002.11.17 0 0 271
Látom, működik a fantáziád! :-)))) Én nem vagyok ám olyan rossz kislány! ;-))
Előzmény: Phoere (270)
Phoere Creative Commons License 2002.11.17 0 0 270
Ha délben elkezdtétek volna, sok mindenre lett volna idő. :))
(No nem mintha én az ilyen stílusú bulikat szeretném, de azért mégis. :)) )
Előzmény: inglisvumenke (269)
inglisvumenke Creative Commons License 2002.11.17 0 0 269
Azért ennyire nem volt durva! :-)) Nyilvános helyen voltunk, és nem volt zártkörű. Meg a srácok is megjelentek éjfélkor, szóval nem is lehetett volna huncutkodni! :-)))))
Előzmény: Phoere (268)
Phoere Creative Commons License 2002.11.17 0 0 268
Nem ettem meszet, hogy ilyesmire pazaroljam az időmet. :))

Chippandale fiúk voltak?

Vagy egy csavarral sztriptíz?

Előzmény: inglisvumenke (267)
inglisvumenke Creative Commons License 2002.11.17 0 0 267
Nem! :-)) Mert Te talán ott voltál? :-)))

Az egyik kedves barátnőmnek volt a lánybúcsúztatója. Nagyon jó volt, rég buliztam ilyen jót. Zene, tánc, ital, jó hangulat, klassz társaság... :-)) Csak ne lenne ilyenkor másnap... :-)

Előzmény: Phoere (266)
Phoere Creative Commons License 2002.11.17 0 0 266
Hol jártál? csak nme elmentél BB rajongani a stúdióba? :))
Előzmény: inglisvumenke (265)
inglisvumenke Creative Commons License 2002.11.17 0 0 265
Halihó, senki nincs a láthatáron? Én még picit kómás vagyok a tegnapi bulitól, egy picit túl jóra sikeredett! :-))
inglisvumenke Creative Commons License 2002.11.15 0 0 264
Szia Krike!

Az előző napi írásod alapján már készültem valami komolyabb hibára :-)). Ez szerencsére nem volt Nálad olyan nagy gond.
Remélem, az én Clióm már nem lesz ilyen szériahibás.

Köszi a tanácsod a téligumikkal kapcsolatban! Harrypoti is sokat segített, így már majdnem 100%, hogy nem a Renault-nál veszem meg a gumikat, hanem ahol Ő mondta. Olcsóbb, és fel is szerelik ingyen.

Jaj, már úgy várom a kicsi kocsit!!! Mindíg nézegetem a tesókat az utakon, és olyan nehéz elhinni, hogy nemsoká nekem is olyan lesz! :-))))))

Előzmény: krike (263)
krike Creative Commons License 2002.11.15 0 0 263
Szépjóreggelt :)))

Szóval nekem volt 3600 km-nél egy garanciális javításom, mivel a gyárban kicsit beljebb nyomták az első főtengely szimmeringet, és időnként folyt belőle az olaj.Azért vettem észre, mert otthon betonon álltam, először azt hittem hogy kondenzvíz, és nem foglalkoztam vele, de másodszor már gyanús lett, és bevittem a szervízbe.Az első szériás dCi-nél(csak a 80 pacis) fordult ez elő, és a miénk volt a 8. az országban, ezért beleestem.Pikk-pakk kicserélték, persze oljjal, és vezérműszíjjal együtt, és azóta hibátlanul halad :)))Ha nem a szalonban cserélteted le a gumikat, feltétlenül keresd meg a pótkrékbe rakott szerszámtartóban a dísztárcsalehúzót,és nyomd bele a gumis kezébe, hogy ezzel szedje le a cuccost, méghozzá a szelepnél, különben nagy eséllyel eltörik, és nagyon drága a cucc(4500/db).

krike Creative Commons License 2002.11.14 0 0 262
Nem is mindíg nézek ki annyinak, most haladok el, holnap mesélek az esetleges felmerülő problémákról az autóval kapcsolatban.Nem kell hogy megilyedj, semmi komoly:))
Előzmény: inglisvumenke (261)
inglisvumenke Creative Commons License 2002.11.14 0 0 261
"még csak most leszek 29"

Akkor még nem kell letagadnod az éveid számából! :-))

Előzmény: krike (260)
krike Creative Commons License 2002.11.14 0 0 260
Nem, de régen IRC-eltem, persze még csak most leszek 29 :))))

És persze hogy magyarul van, de én műszaki ember vagyok, nem magyartanár:)))És utáltam a nyelvtant.

Előzmény: inglisvumenke (259)
inglisvumenke Creative Commons License 2002.11.14 0 0 259
"Milyen jó elnézni az évődéseteket, a "fiatalkoromra" emlékeztetnek, mikor IRC-ztem.:)))) "

:-))
Miért, Te már a 80 fele ballagsz? :-))

Előzmény: krike (257)
LUKI Creative Commons License 2002.11.14 0 0 258
Rohanok moziba!!!

Az első mondatod magyarul van?:-)

Előzmény: krike (257)
krike Creative Commons License 2002.11.14 0 0 257
Milyen jó elnézni az évődéseteket, a "fiatalkoromra" emlékeztetnek, mikor IRC-ztem.:))))
Mostmár kíváncsi lennék, hogy kik is vagytok valójában, majd talán egy renyótalin:)))
inglisvumenke Creative Commons License 2002.11.14 0 0 256
Hát jó... mostmár asszem inkább világgá megyek :-((

Örülök a békának :-)

Előzmény: LUKI (255)
LUKI Creative Commons License 2002.11.14 0 0 255
Annak semmi köze nem volt Hozzád!!! Csak eszembe jutott és jópofának tartottam!
Ne haragudj, de fel nem merült bennem, hogy Magadra veszed!

Tudod, akinek nem inge....

Szent.:-)

Előzmény: inglisvumenke (253)
inglisvumenke Creative Commons License 2002.11.14 0 0 254
Na jó, hagyjuk. Nem akarlak bántani, de Te is félre tehetnéd az ellenszenvedet velem szemben!

Bocs mindenért. Szent a Béka?

Előzmény: LUKI (252)
inglisvumenke Creative Commons License 2002.11.14 0 0 253
246. Magamtól nem szoktam senkinek beszólni!
Előzmény: LUKI (252)
LUKI Creative Commons License 2002.11.14 0 0 252
A 247-es hozzászólás tulajdonosa! Miért ki más?
Előzmény: inglisvumenke (251)
inglisvumenke Creative Commons License 2002.11.14 0 0 251
Nahát... nem is tudom, ki kezdte!!!
Előzmény: LUKI (250)
LUKI Creative Commons License 2002.11.14 0 0 250
Tudod Te azt nagyon jól!
Nem érdekel innentől a téma, de hogy válaszoljak a kérdésedre is:

Nem ő szokta!;-)

Előzmény: inglisvumenke (249)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!