Keresés

Részletes keresés

Wisey Creative Commons License 2000.06.01 0 0 269
Ma hajnalban látta valaki a MetalBoxot?
Leadták szinte az összes létező Maiden videoklippet! Sajnos egy kicsit későn kapcsoltam be, és lemaradtam az elejéről. De így is láttam: Run To The Hills, Hallowed Be Thy Name, Aces High, 2 Minutes To Midnight, Stranger In A Strange Land, The Evil That Men Do, The Clairvoyant, Tailgunner, Wasting Love, Be Quick Or Be Dead, From Here To Eternity. És ezeken kívül még volt néhány videó, ami már korábban lement! Nem rossz... Lehetett nyerni Brave New World-öt, Vasszűz fogságában könyvet, plakátot is. Ha ezt előre tudtuk volna...
YETI, miért nem szóltál ide? :-(
Espé Creative Commons License 2000.06.01 0 0 268
Amikor először meghallottam a Don't Look To The Eyes Of A Stranger-t, azt hittem, lehidalok. Mondom: "Mi ez, valami house?"
Előzmény: The Evil (266)
TOLTEC7 Creative Commons License 2000.06.01 0 0 267
Én nem tudom, de a THE NOMAD egyszerüen fantasztikus!
The Evil Creative Commons License 2000.06.01 0 0 266
don't look to, don't look to, don't look to, don't look to the eyes of a stranger, don't look to, don't look to, don't look to, don't look to the eyes of a strangerdon't look to, don't look to, don't look to, don't look to the eyes of a strangerdon't look to, don't look to, don't look to, don't look to the eyes of a strangerdon't look to, don't look to, don't look to, don't look to the eyes of a strangerdon't look to, don't look to, don't look to, don't look to the eyes of a strangerdon't look to, don't look to, don't look to, don't look to the eyes of a stranger
:))))))))))))))))))
Előzmény: iLane (261)
The Evil Creative Commons License 2000.06.01 0 0 265
A Wicker Man-es oooozás király!
'98-ban is ez volt, akkor meg az E-Klubról nem lehetett tudni.
Mindenestre írtam a Maiden honlap admin-jának hogy tegye ki a főoldalra a helyszínváltozást.

The Evil That Men Do lives on and oooooooooooooooooon

atus69 Creative Commons License 2000.06.01 0 0 264
O-O-O-zas sux!

Az utolso ket Dickinson-os albumon bezzeg csak egyszer-ketszer OOOOztak.....
Jok is lettek. . .

Pásztor Miklós Creative Commons License 2000.06.01 0 0 263
...Out of this Silent Planet... Out of this Silent Planet we are...
Zombie Creative Commons License 2000.06.01 0 0 262
Nem az a refren lenyege? ;))))))))
iLane Creative Commons License 2000.06.01 0 0 261
Jajjjistenem miert kell minden refrent 50-szer ismetelni???

"I only dream in black and white I only dream in black and whiteI only dream in black and whiteI only dream in black and whiteI only dream in black and whiteI only dream in black and whiteI only dream in black and whiteI only dream in black and white"

"It's a brave new worlda brave new worlda brave new worlda brave new worlda brave new worlda brave new worlda brave new worlda brave new worlda brave new worlda brave new worlda brave new worlda brave new world"

Nekem a Nomad tetszik leginkabb, de a Mercenary is jo. A tobbi is jofajta, de a sok ismetelgetes meg oooo-oooo-zas kicsit megvisel. Bocsi.

Nogo Creative Commons License 2000.06.01 0 0 260
Azért az nem semmi, hogy a plakátokon még mindig Petőfi Csarnok a helyszín, ma jelent meg a Pesti Műsor, abban is Petőfi Csarnok szerepel. Csak az internetről lehet tudni a Kisstadionról. Pedig a hetedike itt van a nyakunkon. Aki nincs netközelben, azzal mi lesz?
Egyáltalán a Maiden tudja, hogy a Kisstadionba kell jönnie? :-)
The Evil Creative Commons License 2000.06.01 0 0 259
Én szándékosan úgy pakoltam a vizsgáimat, hogy szabad legyek... 6-án van egy kemény vizsgám, de utána csak 15-én, úgyhogy lesz időm regenerálódni :)
m.illion: azért feltétlenül menj koncertre is! Legfeljebb egy kicsit fáradt leszel. Szerintem ki ne hagyd, egész életedben bánni fogod. Én például nem is tudok elképzelni olyan körülményt, ami arra késztetne, hogy kihagyjam a szerdai bulit.
Előzmény: m.illion (256)
Piskóta Creative Commons License 2000.06.01 0 0 258
Sziasztok! Nagy az én problémám, de talán tudjátok enyhíteni. A jegyet már régen megvettem, de sajnos nem tudok elmenni a koncertre. (m.illion: tényleg kemény)
Ha valaki megvenné tőlem, nagyon hálás lennék. Akit érdekel, írjon mail-t, vagy esetleg ide is jöhet.

Kösz, Piskóta

Wisey Creative Commons License 2000.06.01 0 0 257
Na rendben, ráérek pénteken is.
Mondj egy időpontot és egy helyszínt, és én ott leszek :-)
Előzmény: The Evil (254)
m.illion Creative Commons License 2000.05.31 0 0 256
Kb. fél éve a június 7-ike estéjére készültem, találjátok ki, miért.
Most tudtam meg: 8-án pedagógia záróvizsga.
Ilyen az én formám...
Kemény az élet.

m.illion

The Evil Creative Commons License 2000.05.31 0 0 255
Bookshie!
Te leszel az a lány? :)

Versenyezzünk! Nekem 28 Maiden CD-m van :))))) Olyan büszke vagyok magamra :))) Bocs...

Előzmény: Bookshie (249)
The Evil Creative Commons License 2000.05.31 0 0 254
Nem tudom, elvileg egész nap a könyvtárban rohadok...
Lehet, hogy a vasárnap jobb lenne, akkor úgyis zárva van :)
Vagy pénteken összefutni valahol?

Mit szóltok, májusban 9 millióan nézték meg a hivatalos Maiden honlapot!

Előzmény: Wisey (253)
Wisey Creative Commons License 2000.05.31 0 0 253
Szerintem is kb 6 új számot játszanak majd.
1.The Wicker Man
2.Ghost Of The Navigator
3.The Trooper (vagy valami hasonló klasszikus)
...
ezenkívül az még újról: Brave New World, The Fallen Angel, The Nomad és még egy)

Ja, ha valaki a Headbangerben jár, kérhet turnéplakátot is. Amikor én kérdeztem, még egy egész köteg volt belőle. És persze ingyen :-)

Két napja folyamatosan hallgatom az új lemezt - fantasztikus! Eleinte furcsa volt a Nomad és az Out Of The Silent Planet is, de gyorsan megbarátkoztam velük :-)

The Evil!
Csütörtök?

Előzmény: vinyo (246)
Dob Creative Commons License 2000.05.31 0 0 252
Evil: kössz szépen.. azóta rábuknnatam egy oldalra haol fenn van minden A Lirycs menüpont alatt
Előzmény: The Evil (250)
The Evil Creative Commons License 2000.05.31 0 0 251
Ja, a koncertre én is megyek,. már az első héten megvettem a jegyet.
Amúgy a Nyugati MCD-ben kedden 45 Brave New World-öt adtak el, ma már nem is volt, átballagtam a Solarisba, az utolsó darabot vittem el. Oh yeeeeeah! :))

Our time has come!!!!!!

Előzmény: The Evil (250)
The Evil Creative Commons License 2000.05.31 0 0 250
Szerintem 6 számot nyomnak az újról, a Virtual XI-ről is annyit játszottak legutóbb.

The Nomad

Like a mirage riding on the desert sand
Like a vision floating with the desert winds
Know the secret of the ancient desert lands
You are the keeper of the mistery
in your hands

Nomad rider of the ancient east
Nomad rider that men know the least
Nomad where you came from no one knows
Nomad where you go to no one tells

Undercover of the veil of your disguise
The men that fear you are the ones
that you despise
No one's certain what your future will behold
You're a legend your own story will be told

Nomad rider of the ancient east
Nomad rider that men know the least
Nomad where you came from no one knows
Nomad where you go to no one tells

Majd folytatom, jó? :))

Bookshie Creative Commons License 2000.05.31 0 0 249
Lányok is lesznek ám! (Legalábbis egy tutira...) De most tényleg, hallott valaki bármit is egy esetleges dedikálásról?????? (Esetleg MCD? Bár a Stratót is elcseszték rendesen...)
Dob Creative Commons License 2000.05.31 0 0 248
Az uj album dalszöbege van valahol a neten?? Igaz nem kerestem teljes erőbedonással, de kéne nagyon.. főleg a nomad..
Sinus Creative Commons License 2000.05.31 0 0 247
ottleszek vagy 10 haverral de azok nem forumoznak
vinyo Creative Commons License 2000.05.31 0 0 246
Én is jövök ! A Maiden a király !!!
Szerintetek milyen lesz a régi és új nóták aránya ? Én úgy saccolom, hogy az új album 60-70%-át fogják nyomni, lesznek egyértelmű, kihagyhatatlan klasszikusok és egy-két meglepetés pl. Wasted Years ( milyen találó lehet a cím az utóbbi évekre, bár én bírtam Blaze-t is )
Espé Creative Commons License 2000.05.31 0 0 245
Fuck Me Jesus van? Én mindenképpen azt ajánlom.
Előzmény: Legion (244)
Legion Creative Commons License 2000.05.31 0 0 244
Én is megyek Maidenre, de csak black és death pólóim vannak. Most mit tegyek? Mibe mennyek?
Előzmény: Wisey (241)
Espé Creative Commons License 2000.05.31 0 0 243
Én biztos megyek! Az új album meg kb...ott jó!!!
lx Creative Commons License 2000.05.31 0 0 242
Nagyon köszönöm.

lx

Wisey Creative Commons License 2000.05.31 0 0 241
Hát persze. Elmész a Határ útig (3-as metró), és ha megállsz az Europark előtt, és jobbra nézel, meglátod. (Amúgy Pannónia utca 1.)
De vigyázz, azt ajánlom érdeklődj előtte telefonon, mert nagyon kapós a CD! (Kazit könnyebben kapsz.) Én hétfőn olvastam, hogy már megjelent (korábban máj.31-ét írtak), de aznap elfogyott. Kedden délben beállítok, de mondták, hogy jöjjek vissza 14 és 19 óra között, mert akkorra lesz új szállítmány. Szóval, ha vidékről jössz, mindenképp érdeklődj előtte, mert nekem mondjuk nem nehéz átugrani a szomszédos Erzsébetről, de hát lehet hogy Neked nagyobb probléma lenne...

Más.
Ideje "népszámlálást" tartani! Ki jön a fórumokból a koncertre?
Jómagam feliratkozom + Murray (aki mostanában nem látogatja az Indexet) + egy haverom (aki ugyan nem fórumos, de azért megemlítem)

Előzmény: lx (240)
lx Creative Commons License 2000.05.31 0 0 240
Egy kis reklám: a Headbangerben máj.31-től jún.8-ig csak 2990Ft lesz a CD!!!

Elárulná valaki egy szegény vidékinek, hogy merre van a Headbanger?

lx

Előzmény: Wisey (194)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!