én már nem lepődök meg vagy félre beszél vagy hazudik most új arcát mutatja nem mond semmit.Petur se tudott köpni-nyelni erre a válaszra ahogy néztem .Legalább annyit mondhatna ,hogy igen képben van Remili Yahia pótlására.
A hosszabbítással végződő meccs utolsó perceiben - amit végül a Magdeburg behúzott - Saugstrup súlyosnak tűnő térdsérülést szenvedett. Ez is súlyos érvágás a németeknek, bár Kai Smits viszont pazarul helyettesítette Magnussont.
Hát, látva a Kiel-Magdeburg meccset a Német Kupa negyeddöntőjében, ez nagyon nem lesz egyszerű menet még úgy sem, hogy Magnusson kiesett a németektől...
Szerintem bárhova beférne jelen pillanatba a top 3 bal átlövőben van a srác,szép jövő elé néz és még csak 22.Ilyenekbe kéne gondolkodnunk nekünk is fiatal tehetségekben .
Nézzük általánosságban: a te munkaszerződésedben benne van, hogy milyen időközönként kapod a fizetésed. Ez leggyakrabban havi. Dolgozol, de 4 hónapja nem kapsz fizetést. Munkaadód még egy hónapot kér. Szerződésszegést követett el?
Milyen kivásárlási árról beszéltek? Egy játékos sem lehet olyan balek, hogy nem építtet a menedzserével az egyezségbe egy olyan passzust, ami őt védi az ilyen esetektől.
Másik: úgy tűnik számomra sokaknak természetes, hogy simán kifizetünk egy Remilit, hiszen csak ki kell nyitni a pénzcsapot. Éves büdzsé, elszálló energiaárak, utóbbi években veszteséges üzem smafu.
Én nagyon csípem a játékát, pláne irányítóként, de azért realistán állok ehhez az egész Kielce szappanoperához.
Ez hasonló szerintem mint az ársapkás benzin. :-) Teljesen mindegy, hogy mennyi Remili fizetése Kielcében, ha nem kapja meg. Bármennyi amit megkap, több mint amit nem kap meg.