"-Tehát azt mondja, egyáltalán nem gondoltak a Kacsára, amikor a C3-ast tervezték?
-Nyugodtan kijelenthetem, hogy a tervezők szeme előtt nem a Kacsa lebegett. Egyszerűen ma ez a Citroen válasza a kisautó-kérdésre. Ahogy 50 éve a Kacsa volt. A C3 építészeti és esztétikai szempontból legfeljebb véletlenül hasonlít a Kacsára, itt tehát nem voltak olyan célok, mint a Volkswagennél a New Beetle-lel vagy az új Mini-nél. A Mini nagyon szép autó, de az teljesen más történet."
Olasz zen-autó Párizsból
Interjú a Citroën C3 tervezőjével (Donato Coco)
és itt található: http://www.totalcar.hu/tukor/coco/
Nash C3 Budapest Füredi út
HelgaPataki Budapest Soroksár
Bandikut Budapest XXII.
8.utas Budapest X, XX IPS
Garry_C3 Budapest XV IKS
Gt_guri Sződ ILV
H.Betty Kalocsa
JuanPablo Budapest VII ILD
ensign Nagykanizsa IPS
El Robotnyk Várpalota IIJ
Tessék gt_guri ,csak az örömödért :) Na mentem kocsikázni :P
Bandikut Budapest XXII.
Garry_ C3 Budapest XV
H.Betty Kalocsa
ensign Nagykanizsa IPS
El Robotnyk Várpalota IIJ
Remek!!!Ez az!!!Végre ma többet olvashattam:))Visszatérve a szalagos témához...nekem nem világos,hova is akarjátok azt a bizonyos szalagot kötni?A matrica tényleg jó 5let,de félő, hogy nem feltűnő, így pedig funkciótlan...A kacsa a kalaptartón igaz,hogy csak hátulról látszik,de akkor viszont abszolút...Ami pedig a találkozót illeti,lehet már tudni mikorra tervezitek?
Más téma...mivel ez lesz életem legelső kocsija...kérdésem a tapasztaltabbakhoz - a rendszámtáblával kapcsolatosan lehet válogatni?Tud valaki erről valamit?
Nekem a matrica jobban tetszene. A kacsa jó, de az a CV2. A C3 tervezője határozottan állitja, hogy a C3 nem retró kacsa.
Láttam egy francia adó a Pluriel-t. (15.200 EURO) Hát az valami fantörpikus. Teljesen belezúgtam. Belülről tök C3 pici módosításokkal. Egyáltalán nem gáz szétszedni, meg összerakni. Pikk-pakk megy. Még a hölgyeknek is.
Kedves nomena! Sajnálom, hogy igy elszomoritottalak,hidd el szivesen átengedném Neked a fődijat, de ma mindenképpen le kell mosnom "Kismocskot", mert megyünk a szervizbe és mint tudjuk, egy nő adjon magára.
Szaisztok, ugy latom tegnap este nagy volt itt a forgalom, csak en nem voltam itthol :-(
En amugy XX. keruletben lakom es IIU a rendszamom.
(Eddig en vagyok a legtobb I-s, eselyes a gumikacsara :-)))
Épp meg akartam nézni az ekormanyzat.hu -n, hogy melyik INF-nnn rendszam takar C3-at. Késő. :(
A keresés során megadott gépjárműadatok:
Rendszáma: INF-555
Megadott forgalmi engedély száma:
A gépjármű nyilvántartásbeli adatai:
Szín: FEKETE
Gyártmány: CITROEN
Típus: C3 1.6I EXCLUSIVE
A jármű körözés alatt áll? Nem
Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási adat: A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) állásfoglalása alapján adat nem adható ki
A lekérdezett jármű forgalomban van
8. Utas! ROSSZ VÁLASZ! Ön a leggyengébb láncszem!! Viszlát!!! :) Bár a gyerekek biztosan élvezték volna az "Oki-show-t".
Kedves JP. te csak félig fejtetted meg, igy a fődijat a zsüri megtartotta magának.
Most hogy működik a tar.hu, ime a kipufogó...
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Bandikut Budapest XXII.
Garry_ C3 Budapest XV
H.Betty Kalocsa
ensign Nagykanizsa IPS
Ma ez a mostani állás, megyek meccset nézni.
Sziasztok!