Keresés

Részletes keresés

Al Macinnis Creative Commons License 2001.08.29 0 0 72
Figyeltem én is :-))))
Azon filózok, hogy megfogadom a neten Sosa-t, hogy ő nyeri idén a home run derbyt. Asszem 5 dollárra 8-at fizet. Bonds meg 3-ra 4-et.
Előzmény: riska (71)
riska Creative Commons License 2001.08.29 0 0 71
ja, mert randy johnson be volt szarva es csak 2 setara futotta neki BB ellen
:-)))
Előzmény: Al Macinnis (70)
Al Macinnis Creative Commons License 2001.08.29 0 0 70
SS 52 :-)

Mondtam, hogy ő jön. :-)))))))

Al Macinnis Creative Commons License 2001.08.28 0 0 69
Ha Sosa kettesével üti, akkor előbb-utóbb behozza Bondsot. Ma ő következik :-))) A 70-es csúcs, szerintem nem forog veszélyben.
Előzmény: riska (68)
riska Creative Commons License 2001.08.28 0 0 68
BB 56 :-)

ez egyebkent jo kis csata lesz:
HR: SS-BB
wildcard: CC-SF

bar Bonds lepten nyomon azt nyilatkozza hogy neki a bajnoki gyuru a lenyeg es nem arra figyel hogy meglegyen a HR rekord. szerenykedik, pedig mar biztos erzi hogy...

Előzmény: Al Macinnis (67)
Al Macinnis Creative Commons License 2001.08.27 0 0 67
Sosa tegnap ismét két HR-t nyomott, így már 51-nél tart. Szerintem lehagyja Bondot.
Al Macinnis Creative Commons License 2001.08.26 0 0 66
Nem semmi meccs volt az éccaka, Boston-Texas 18 inning hosszú. :-)
Inti Creative Commons License 2001.08.25 0 0 65
Sziasztok! Én is inkább McGwire-nek szurkolok, mert nagyon megkedveltem '98-ban, amikor kinn voltam és naponta követhettem a Baseball Tonight-on azt, amit csinált... Egyébként Braves szurkoló vagyok, de sajnos a mi meccseinkből van a legkevesebb a Fox-on :(
Al Macinnis Creative Commons License 2001.08.24 0 0 64
Az az igazság, hogy a Cardinals miatt, én inkább McGwire-nek szurkolok, ha nem haragszol :-))) Neki 11 kell a 4. helyhez az örökranglistán, ha jól emlékszem.
Előzmény: riska (63)
riska Creative Commons License 2001.08.24 0 0 63
hatra van 35 meccs az alapszakaszbol
kell meg 15 (+1:-) homer, szurkoljunk neki...
Előzmény: Al Macinnis (59)
tribe Creative Commons License 2001.08.24 0 0 62
Persze én ezt egyáltalán nem bánom...nagyon kiváncsi vagyok mit tud mutatni a csapat a hétvégén Seattle-ben. Ha háromból kettőt elhozunk, szerintem már nem lehet gond a végén, és most nagyon jól kezd játszani a Tribe.
Előzmény: Al Macinnis (61)
Al Macinnis Creative Commons License 2001.08.24 0 0 61
Este a neten követtem az Oakland-Cleveland meccset, mert az OAK dobója az a Mulder, aki szintén elképesztő formát mutatott az utóbbi időben, és nem mellesleg a fantasy csapatomban is játszik. Jó kis meccs volt, a CLE kezdő dobóját már a 3., még Muldert a 4. inningben le kellet cserélni. Mulderról addigra 8 pontot (ER) értek el :-(( Igaz hátfájósan vállalta a játékot. Inkább nem kellett volna.
riska Creative Commons License 2001.08.24 0 0 60
szoritsunk a bostonnak hogy texasban is hasonlo sikeresek legyenek mint a californiai kirandulason. remelem megcsipik a wild cardot....
Előzmény: hockey (56)
Al Macinnis Creative Commons License 2001.08.24 0 0 59
Ha a 70 nem is lesz meg neki, de az örökranglistán tutkó meg fogja előzni McGwire-t.
Előzmény: riska (58)
riska Creative Commons License 2001.08.24 0 0 58
Bonds 55nel tart, szerintem neki meglesz a 70+.

es ha veletlenul milwaukeeben jarok mindenkeppen kimegyek egy meccsre :)

Előzmény: palagyi (55)
tribe Creative Commons License 2001.08.24 0 0 57
Pontosan milyen tabellákra gondolsz. Ha leírod mit látsz rajta, megpróbálhatok segíteni neked.

Playoffs: a 6 division champion (AL/NL East/Central/West), + ligánként a legjobb csapat. Ez utóbbi a wild card, úgyhogy ha wild card standings című tabellát látsz, az erre utal.

Előzmény: hockey (56)
hockey Creative Commons License 2001.08.24 0 0 56
Sziasztok en nem olyan regen szerettem meg a baseballt (USA-ban vagyok most NYC-ben) a Red Sox-nak szurkolok + minden Bostoni csapatnak (Patriots es Revolution is).
Az lenne a kerdesem hogy a szazfele tabella kozul melyik mire jo es hogy lehet bejutni a playoff-ba?
Előzmény: palagyi (55)
palagyi Creative Commons License 2001.08.23 0 0 55
Na, mar ilyen is van? Eppen a Cubs-Brewers meccset nezem: tegnap Sosa harom HR-t utott ket kulonbozo doborol. Igy mar 49-nel tart. Felolem o is meg Bonds is megdontheti a McGwire rekordjat, o ugyanis paraszt modon nyilatkozott arrol, hogy "nem olyan konnyu am megdonteni a 70-et, kicsikeim..." Egyebkent meg (ez meglepo lesz, de lokalpatriota vagyok): Hajra Brewers! (aki Milwaukeeban jar, menjen el egy meccsre: nagyon szep az uj stadion es jovore itt lesz az All-Star hetvege is)
tribe Creative Commons License 2001.08.23 0 0 54
Azért ez viccesen nézett ki:

MLB (Major League Baseball) Joe Sakic Al Macinnis

nem inkább egy hoki-topicra hasonlít ez így? De most már ott a tribe is, 1értelmű, hogy miről van szó.

:-)

Al Macinnis Creative Commons License 2001.08.23 0 0 53
Hogy itthon vagyok, azért nem gátol abban, hogy Cardinals meccseket lássak. Szerdánként 10-ből 8x a Cardinals meccset adják a FoxSportson. Dicséretes. :-)))
Al Macinnis Creative Commons License 2001.08.23 0 0 52
Sjanos nem vagyok St. Louisban :-(((((((((( Pedig akkor az ember járhatna meccsekre ezerrel. Itthon vagyok Mo-n, csak ismerősök által hozzám nőtt St. Louis. Ismerek onnan egy családot, akik speciel 10 éve Mo-n élnek, mert ide köti őket a munkájuk. Innen a St. Louis imádat, és így nem sokat kellett keresgetni a különböző ligákban, hogy kinek szurkoljak. Minden fronton a STL-nak. :-) Kár, hogy nincs kosárcsapatuk :-)

Nem tudom, hogy Bondsot beéri-e, de most nagyon beleszaggatott. 14 HR csak augusztusban. Nagyon megy neki, és szerintem hajt is. Ezt már csak onnan gondolom, hogy példul a hétfői dupla meccsükön, mindkét meccsen pályára lépett. Pedig a másodikon nagyon elkenték a Cubs száját. Vagy lehet kedden volt? mindegy.

McGwirenek is szurkolok ezerrel, hogy az örökranglistán minél előkelőbb helyen végezzen. Talán van még esély, hogy előbbre lépjen. Ugye az idény végén visszavonul :-((((

Előzmény: tribe (51)
tribe Creative Commons License 2001.08.23 0 0 51
Persze hogy nem csináltuk meg. Tíz ember kellett volna hozzá, mi meg voltunk négyen, kábé... Nem volt túl sanszos.

Láttam a szezoneleji tippjeimet... háát, a Rangerst nagyon mellélőttem..... bár akkor még fogalmam sem volt, ki az a Suzuki Ichiro, és hogy Bret Boone hirtelen Mark McGwire-ré változik. Na mindegy.

De legalább a Tribe már biztosan az első helyen, eltartott egy darabig.

Sammy tényleg nagy király. Elkapja Bonds-t?

szóval, jól gondolom, hogy te St Louisban vagy?

Előzmény: Al Macinnis (50)
Al Macinnis Creative Commons License 2001.08.23 0 0 50
Mennyi ismerős járt itt, én meg csak most találok rá a topicra :-)
Mi van a ligátokkal? Nem csináltátok meg, igaz? Én játszom ilyenben, és durva jó.

Más, mit szóltok Sosahoz, ma este 3HR. Nem semmi. Tiszta mázli, hogy benne volt a fantasy csapatomba :-)))

Let's go Cardinals !!!

uh Creative Commons License 2001.04.28 0 0 49
Jaj, dehogy seattle. mariners
Előzmény: uh (48)
uh Creative Commons License 2001.04.28 0 0 48
Rajottek, hogy nincs elofizetesem! :)))

A link azert ugyanugy mukodik.
Ertelemszeruen a seattle es a sea -t kell atirni, annak megfeleloen, hogy mit akarsz hallgatni. Remelem ez nem valtozik a szezon folyaman.

Irjatok!!!!!

Előzmény: uh (47)
uh Creative Commons License 2001.04.20 0 0 47
Na, felhozom egy kicsit a topicot.

Most lett vege a TBJ tortenetenek leghosszabb meccse. 5:57

Kinek van FoxSportsa? Irigylem!

Amit lehet tenni, az ugyanaz, mint eddig: nezi az ember a gamecast-et az espn.go.comrol, es hallgatja a kozvetitest az mlbrol. Utobbinal a trukk: kitoltesz minden regisztracios cuccot, egesz, mig a bankkartyadra nem kerdez, aztan hagyod az egeszet. Kivalasztod a meccset, amit hallgatni akarsz, belepsz a kododdal es megkapsz egy feher ablakot. Ennek megnezed a sourceat, a vege fele van vmi ilyen:

body onload="openPopup2('/NASApp/mlb/visualization/RadioPopupGenerator.jsp?showStats=false&gameID=2001_04_19_texmlb_seamlb_1&mediaSource=http://play.rbn.com/?url=mlb/mlb/mariners2001/live/sealive.rm&proto=rtsp','radio','241', '50', 'no', 'no', 'no'); self.close();" bgcolor="#ffffff"

Innen kimasolod a http://play.rbn.com/?url=mlb/mlb/mariners2001/live/sealive.rm&proto=rtsp -t beirod a browserbe es beallitod a hangerot...

tribe Creative Commons License 2001.03.23 0 0 46
Megnézegettem az MLB.com-ot. tényleg 10 ember kell a ligához. meg van valami legal resident státuszról, bár ezt nem tudom mennyire veszik komolyan. Mert ha igen, akkor én sajna itt nem fogok játszani.
Előzmény: riska (43)
tribe Creative Commons License 2001.03.23 0 0 45
Ja, JuanGone első vizitje vissza piros-kékben.

tényleg, most az új unbalanced schedule-ban hány Indians-Rangers van?

Előzmény: uh (42)
szenyo12 Creative Commons License 2001.03.23 0 0 44
en is beszallhatok.
en eddig a www.sportsgamer.com -on levo fantasy baseballt jatszottam, itt nem lehetett ligat valasztani, hanem erkezesi sorrendbe rakta be a csapatokat a ligakba...
Előzmény: riska (43)
riska Creative Commons License 2001.03.23 0 0 43
eddig 3...
meg vki?
Előzmény: uh (42)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!