Bookshie!
Én örülök ennek! Magyarországon ritka a hozzád hasonló Maiden csibe! :)
'98-ban Harris bátyó dedikált az E-Klub mögött, sőt Janick-et is sikerült elkapnom egy nice fotó erejéig :) Idén sem tervezem másképp!
18-kor lesz a kapunyitás, és a jegyre 20 órás kezdést írtak. Kérdésem: nyolckor a Dirty Deeds jön vagy a Maiden?
És ha már a refréneknél tartunk:
your time will come, your time will come, your time will come, your time will come, your time will come, your time will come, your time will come... :-)
Kedves Evil, én volnék az, MIÉRT????
Ami azt illeti, pelyhes kiscsibe korom óta ott lappangok minden jobbvágású metal bulin. Ez pedig nem mostanság kezdődött! Senki sem felelt a dedikálást feszegető kérdésre... hüpp... Ez most azt jelenti, hogy Strato szindróma? (Magyarán: túróst a fülünkbe meet'n'greet helyett?)
Ma hajnalban látta valaki a MetalBoxot?
Leadták szinte az összes létező Maiden videoklippet! Sajnos egy kicsit későn kapcsoltam be, és lemaradtam az elejéről. De így is láttam: Run To The Hills, Hallowed Be Thy Name, Aces High, 2 Minutes To Midnight, Stranger In A Strange Land, The Evil That Men Do, The Clairvoyant, Tailgunner, Wasting Love, Be Quick Or Be Dead, From Here To Eternity. És ezeken kívül még volt néhány videó, ami már korábban lement! Nem rossz... Lehetett nyerni Brave New World-öt, Vasszűz fogságában könyvet, plakátot is. Ha ezt előre tudtuk volna...
YETI, miért nem szóltál ide? :-(
don't look to, don't look to, don't look to, don't look to the eyes of a stranger, don't look to, don't look to, don't look to, don't look to the eyes of a strangerdon't look to, don't look to, don't look to, don't look to the eyes of a strangerdon't look to, don't look to, don't look to, don't look to the eyes of a strangerdon't look to, don't look to, don't look to, don't look to the eyes of a strangerdon't look to, don't look to, don't look to, don't look to the eyes of a strangerdon't look to, don't look to, don't look to, don't look to the eyes of a stranger
:))))))))))))))))))
A Wicker Man-es oooozás király!
'98-ban is ez volt, akkor meg az E-Klubról nem lehetett tudni.
Mindenestre írtam a Maiden honlap admin-jának hogy tegye ki a főoldalra a helyszínváltozást.
The Evil That Men Do lives on and oooooooooooooooooon
Jajjjistenem miert kell minden refrent 50-szer ismetelni???
"I only dream in black and white I only dream in black and whiteI only dream in black and whiteI only dream in black and whiteI only dream in black and whiteI only dream in black and whiteI only dream in black and whiteI only dream in black and white"
"It's a brave new worlda brave new worlda brave new worlda brave new worlda brave new worlda brave new worlda brave new worlda brave new worlda brave new worlda brave new worlda brave new worlda brave new world"
Nekem a Nomad tetszik leginkabb, de a Mercenary is jo. A tobbi is jofajta, de a sok ismetelgetes meg oooo-oooo-zas kicsit megvisel. Bocsi.
Azért az nem semmi, hogy a plakátokon még mindig Petőfi Csarnok a helyszín, ma jelent meg a Pesti Műsor, abban is Petőfi Csarnok szerepel. Csak az internetről lehet tudni a Kisstadionról. Pedig a hetedike itt van a nyakunkon. Aki nincs netközelben, azzal mi lesz?
Egyáltalán a Maiden tudja, hogy a Kisstadionba kell jönnie? :-)
Én szándékosan úgy pakoltam a vizsgáimat, hogy szabad legyek... 6-án van egy kemény vizsgám, de utána csak 15-én, úgyhogy lesz időm regenerálódni :)
m.illion: azért feltétlenül menj koncertre is! Legfeljebb egy kicsit fáradt leszel. Szerintem ki ne hagyd, egész életedben bánni fogod. Én például nem is tudok elképzelni olyan körülményt, ami arra késztetne, hogy kihagyjam a szerdai bulit.
Sziasztok! Nagy az én problémám, de talán tudjátok enyhíteni. A jegyet már régen megvettem, de sajnos nem tudok elmenni a koncertre. (m.illion: tényleg kemény)
Ha valaki megvenné tőlem, nagyon hálás lennék. Akit érdekel, írjon mail-t, vagy esetleg ide is jöhet.
Szerintem is kb 6 új számot játszanak majd.
1.The Wicker Man
2.Ghost Of The Navigator
3.The Trooper (vagy valami hasonló klasszikus)
...
ezenkívül az még újról: Brave New World, The Fallen Angel, The Nomad és még egy)
Ja, ha valaki a Headbangerben jár, kérhet turnéplakátot is. Amikor én kérdeztem, még egy egész köteg volt belőle. És persze ingyen :-)
Két napja folyamatosan hallgatom az új lemezt - fantasztikus! Eleinte furcsa volt a Nomad és az Out Of The Silent Planet is, de gyorsan megbarátkoztam velük :-)
Ja, a koncertre én is megyek,. már az első héten megvettem a jegyet.
Amúgy a Nyugati MCD-ben kedden 45 Brave New World-öt adtak el, ma már nem is volt, átballagtam a Solarisba, az utolsó darabot vittem el. Oh yeeeeeah! :))
Szerintem 6 számot nyomnak az újról, a Virtual XI-ről is annyit játszottak legutóbb.
The Nomad
Like a mirage riding on the desert sand
Like a vision floating with the desert winds
Know the secret of the ancient desert lands
You are the keeper of the mistery
in your hands
Nomad rider of the ancient east
Nomad rider that men know the least
Nomad where you came from no one knows
Nomad where you go to no one tells
Undercover of the veil of your disguise
The men that fear you are the ones
that you despise
No one's certain what your future will behold
You're a legend your own story will be told
Nomad rider of the ancient east
Nomad rider that men know the least
Nomad where you came from no one knows
Nomad where you go to no one tells
Lányok is lesznek ám! (Legalábbis egy tutira...) De most tényleg, hallott valaki bármit is egy esetleges dedikálásról?????? (Esetleg MCD? Bár a Stratót is elcseszték rendesen...)
Én is jövök ! A Maiden a király !!!
Szerintetek milyen lesz a régi és új nóták aránya ? Én úgy saccolom, hogy az új album 60-70%-át fogják nyomni, lesznek egyértelmű, kihagyhatatlan klasszikusok és egy-két meglepetés pl. Wasted Years ( milyen találó lehet a cím az utóbbi évekre, bár én bírtam Blaze-t is )