Keresés

Részletes keresés

nina_morgan Creative Commons License 2011.02.15 0 0 631

Supernatural rocks, nézd csak tovább! :D

Dexter? Próbáld be- szerintem tetszeni fog.

Előzmény: Törölt nick (630)
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.15 0 0 630

A Lost, a Prison Break, és a 24 minősége után nehezen veszem rá magam újra sorozatra. Főleg amikor nem összefüggőek az epizódok.

Most a Supernatural van soron, igazi lájtos ijesztgetős, de sokkal profibb, mint a médium meg a charmed..etc. 

Még csak az első évadnál járok, de a 16. rész, SPOILER

amikor  a szőke kiscsaj másodjára bukkan fel benne, és a fiúk itt találkoznak a faterrral először SPOILER na az zsírklafa vót!

Szegény BSG, meg Fringe pedig mióta várnak, hejjhej...

nina_morgan Creative Commons License 2011.02.15 0 0 629

Alapjában véve feelgood és semmi gondom azzal a giccsel, amit helyenként képvisel a sorozat, de ez a lagzis rész túmáccs volt:D Kurt-öt én is nagyon bírom.:)

(ex-Fleur-)

Előzmény: sissoko (627)
mindenki senkije Creative Commons License 2011.02.14 0 0 628

folytatva a darát, végre lezúztam a clone wars 2. évadának eddig nem látott epizódjait is

hát bravo! ez a sorozat egy igazi "hegymenet"*! főleg ez az évad! minden újabb rész egyre jobb, a legutolsó néhány epizód elérte azt is, h a 3. évadot már kifejezetten várni fogom!

(mert én ezt szinkronnal nézem)

*(a mozi változat és az első évad elég debil volt, remélem ez már a múlt és tényleg megcombosodott a dolog)

sissoko Creative Commons License 2011.02.13 0 0 627

Az lehet, néha vékony a határ. :)

Tetszik, hogy eddig eléggé Kurt centrikus a második évad (8-nál járok), ő nagyon nagy figura. Asszem a Golden Globe jogos volt.

Előzmény: *Fleur* (626)
*Fleur* Creative Commons License 2011.02.13 0 0 626

Fogggalmam sincs már, miért nem tetszett, talán túl giccses volt? Vannak ilyen részek, évadonként 2-3, ami nálam nagyon nem talál be, de ez nem feltétlenül baj (pl. a mostani előtti is abszolút mélyrepülés volt, aztán a legutóbbival felhozták újra a szekeret:))

Előzmény: sissoko (625)
sissoko Creative Commons License 2011.02.13 0 0 625

Mi volt vele a baj? :)

Előzmény: *Fleur* (622)
sissoko Creative Commons License 2011.02.13 0 0 624

Office megvolt (lásd 508-as hsz :)), de ez a videó kurva nagy! :)

Előzmény: Frizuravarjú (620)
Aragorn83 Creative Commons License 2011.02.13 0 0 623

Belinkelem neked, hogy te is tudd miről beszéltünk:

Előzmény: Frizuravarjú (620)
*Fleur* Creative Commons License 2011.02.13 0 0 622

Glee rocks, de nem minden része- ez a házasodós konkrétan az egyik legrosszabb volt, szerintem:D Nem a bevonulás, hanem maga a rész.

Előzmény: sissoko (619)
Aragorn83 Creative Commons License 2011.02.13 0 0 621

A Glee-t én is nagyon szeretem, annyira feelgood sorozat, tele jobbnál jobb dalokkal. Az egyik kedvencem az általad is említett Marry You. Még jobban tetszik, mint az eredeti szám.

Imádom a sorozat karaktereit, színészeit/énekeseit, remek humorát és poénjait és hogy olykor komolyabb témákat is boncolgatnak. Egyedül csak abban gyenge, hogy nem minden szereplőnek ismerjük meg a hátterét. Például Mercedes, Artie, Britanny és Santana hátteréről semmit vagy csak alig valamit tudunk. Ezt jobban kibonthatnák.

A legtöbb emberrel ellentétben nekem a mostani évad dalai is ugyanúgy bejönnek, mint az első évadosak. Merthogy sokan arra panaszkodnak, hogy nekik ez az évad meg sem közelíti az elsőt. A dalok tekintetében ez nem hinném, hogy igaz lenne. Az eddig leadott 12 részből én 29 dalt tudtam összeszedni, amik mind a kedvenceim.

A Glee topicjában fel is soroltam őket. :)

Frizuravarjú Creative Commons License 2011.02.13 0 0 620

A Glee-t nem nézem, de az Office-os házasságkötéses bevonulós rész megvolt? Ez egyik legnagyobb a sorozatból:)

Egyébként pedig az ötletet a valóságból merítették:

sissoko Creative Commons License 2011.02.13 0 0 619

Mot láttam a Glee s02e08-at, és annyira feelgood volt a Finn-anyuka Kurt-apuka házasságkötéses bevonulás, hogy elhatároztam az enyém is valami ilyesmi lesz. :D

Azt a Bruno Mars számot amúgy is nagyon bírom. :)

Kurva jó ez a sorozat!

*Fleur* Creative Commons License 2011.02.13 0 0 618

Köszi a részleteket; majd meglátom, talán valamelyik kap egy esélyt:D

Előzmény: mindenki senkije (617)
mindenki senkije Creative Commons License 2011.02.13 0 0 617

én sem tudom őket úgy ajánlani, mint életem legjobb sorozatai

sem kiugróan jó karakterek/ötletek nincsenek bennük, de a sztorijukért sem kell megvadulni

egyedül a V gyíkkirálynője méltó említésre, mert az nálam egybenőtt morena baccarin-al, és ez így egy darabig azért lenyűgözött (de 6 rész után már ez is uncsi, mert minden részben ugyanolyan, és valahogy hiányzik a savbors...)

illetve a walking dead egyedi hangulata, ami még bevonzza a figyelmet 

a walking nagyon más, mint a mai többi sorozat, valahogy nem az a tipikus, nem hasonlít egyik másik ma futóra sem

nagyon jól megkreált (átélhető, elhihető) akció-menekülős jelenetek sorozata az egész tulajdonképpen

említésre sem méltó színészi teljesítményekkel (illetve de, a Prison Breakes Sara iszonyat gyenge, ezt kár volna feledni), közhelyes karakterekkel, halovány sztorival, de egy különleges, egyedi hangulattal és remek látvánnyal

mondjuk előtte érdemes félretenni a "zombik? utálom őket és egyébként is, mit lehet még kihozni egy újabb hülye zombis marhaságból?" előítéleteket :)

a V pedig egy tipikus mai sorozat, ugyanazzal akar megnyerni, mint a Prison Break vagy a FlashForward

eleinte azt hittem, hogy még a Battlestar Galactica-ra is hajaz, mert hasonló a témájuk, de nem, nagyon nem, itt azok a dolgok, amik a BSG-ben mélységesen ki vannak fejtegetve, azok itt teljes mértékben elnagyoltak, felületesek, sajnos

köze nincs a BSG kellemes mélységeihez

de azért végig lehet izgulgatni, szerencsére csak két évad

Előzmény: *Fleur* (616)
*Fleur* Creative Commons License 2011.02.13 0 0 616

Na, ezeket nem nézem... most épp válságban vagyok :D Elfogyott minden darálnivalóm, és egyszerűen ötletem sincs, mit kezdjek el :-S.

Úgyhogy most várok és figyelek.:D

Előzmény: mindenki senkije (613)
Aragorn83 Creative Commons License 2011.02.12 0 0 615

Én betegszabi alatt a Dexter darának ugrottam neki. :)

Ja, amúgy jobbulást. :)

mindenki senkije Creative Commons License 2011.02.12 0 0 614

most pedig a V (2009) van terítéken

épp most felyezem be az első évadot!

ez a walking deadnél is jobban tetszik!

viszont ilyen egy hülye sorozatcímet, alig lehet rákeresni a torrent oldalakon :)))))

mindenki senkije Creative Commons License 2011.02.12 0 0 613

lebetegedtem, ezért van időm nézni ezt-azt, pl:

the walking dead:

ez nem volt rossz!

*Fleur* Creative Commons License 2011.02.11 0 0 612

Biztos megcsinálják, a kérdés az, mikor, ha ennyire le vannak maradva...

Előzmény: sissoko (611)
sissoko Creative Commons License 2011.02.11 0 0 611

Ha nem lesz más kénytelen leszek angol felirattal megnézni. Majd néha meg-megállok értelmezni, biztos nagy élmény lesz. :)

Előzmény: *Fleur* (610)
*Fleur* Creative Commons License 2011.02.11 0 0 610

Ne már. :-P Annyira csak megérted... vagy nem? Ángol felirattal? Sokat nem beszélnek úgysem.:D A hosszupuska fórumán meg lehet érdeklődni, készül-e a magyarítás. :-) Megmondom őszintén, én már csak nagy ritkán nézek bármit is magyar felirattal (mondjuk egy japán filmet legfeljebb... :D), ezért fogalmam sincs, hogy speckó a FNL -hoz ki csinálja és ha nem csinálja, akkor miért nem. Néha én is szoktam feliratot fordítani, de állatnagy munka, és agyleszívó.

Előzmény: sissoko (609)
sissoko Creative Commons License 2011.02.11 0 0 609

Basszus, nekem meg itt figyelnek a gépemen a részek, de nem tudom megnézni őket, mert nincs felirat. Áááááá! Csinálja még egyáltalán valaki? Talán a 4-hez volt utoljára.

Előzmény: *Fleur* (608)
*Fleur* Creative Commons License 2011.02.11 0 0 608

Vége hát... sokféle sorozat létezik, sokféle nagyon jó sorozat él, de a Friday Night Lights egyedi és megismételhetetlen marad; ezzel a csapattal, ezekkel a közelképekkel, és Tim Riggins... khm... :)))

Kár, hogy a fináléra a régiek egy kis hányadát gyűjtötték össze... viszont le a kalappal, úgy sikerült megríkatniuk, hogy egy nyálas mozzanat, egy szirupos mondat nem hagyta el senki száját.

Clear eyes, full hearts can't lose. Thank you, coach Taylor, thank you, Dillon.

Előzmény: *Fleur* (607)
*Fleur* Creative Commons License 2011.02.10 0 0 607

Nem hiszem el, hogy a Friday Night Lights utolsó részét nézem meg hamarosan... :-(( viszont az első 3 évad csapata nagyon hiányzott az utolsó két évadból, akárhogy is nézzük. Durva újradara lesz ebből.

*Fleur* Creative Commons License 2011.02.06 0 0 606

Azt nem csodálom ;))) Rá lehet cuppanni.

Előzmény: Aragorn83 (605)
Aragorn83 Creative Commons License 2011.02.06 0 0 605

Rákattantam a Dexterre. Pénteken kezdtem el nézni. Eddig 1 évad/nap. Most épp a 3x02 jön majd valamikor. :)

*Fleur* Creative Commons License 2011.01.31 0 0 604

Óbaccamög, hogy én mennyire elfelejtettem, hogy a 30 Rock egy zseniális sorozat... lemaradtam rendesen, a negyedik évadot darálom, hogy utolérjem magam benne, istenem. No way, hogy ezt abbahagyom ennyi időre újra.:DD

Haragei Creative Commons License 2011.01.13 0 0 603

Hali

Nem mondom hogy nem jó,inkább nem jött be.

Tegnap belekezdtem pld a Blue blood ba,az se fogott meg.Pedig Tom Sellecket birom.

Előzmény: *Fleur* (602)
*Fleur* Creative Commons License 2011.01.13 0 0 602

Hát, pedig a Jóasszony nagyon... jó... :D - de riszpekt, ha neked annyira nem... .:)))

Előzmény: Haragei (600)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!