Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Alapjában véve feelgood és semmi gondom azzal a giccsel, amit helyenként képvisel a sorozat, de ez a lagzis rész túmáccs volt:D Kurt-öt én is nagyon bírom.:)
folytatva a darát, végre lezúztam a clone wars 2. évadának eddig nem látott epizódjait is
hát bravo! ez a sorozat egy igazi "hegymenet"*! főleg ez az évad! minden újabb rész egyre jobb, a legutolsó néhány epizód elérte azt is, h a 3. évadot már kifejezetten várni fogom!
(mert én ezt szinkronnal nézem)
*(a mozi változat és az első évad elég debil volt, remélem ez már a múlt és tényleg megcombosodott a dolog)
Fogggalmam sincs már, miért nem tetszett, talán túl giccses volt? Vannak ilyen részek, évadonként 2-3, ami nálam nagyon nem talál be, de ez nem feltétlenül baj (pl. a mostani előtti is abszolút mélyrepülés volt, aztán a legutóbbival felhozták újra a szekeret:))
A Glee-t én is nagyon szeretem, annyira feelgood sorozat, tele jobbnál jobb dalokkal. Az egyik kedvencem az általad is említett Marry You. Még jobban tetszik, mint az eredeti szám.
Imádom a sorozat karaktereit, színészeit/énekeseit, remek humorát és poénjait és hogy olykor komolyabb témákat is boncolgatnak. Egyedül csak abban gyenge, hogy nem minden szereplőnek ismerjük meg a hátterét. Például Mercedes, Artie, Britanny és Santana hátteréről semmit vagy csak alig valamit tudunk. Ezt jobban kibonthatnák.
A legtöbb emberrel ellentétben nekem a mostani évad dalai is ugyanúgy bejönnek, mint az első évadosak. Merthogy sokan arra panaszkodnak, hogy nekik ez az évad meg sem közelíti az elsőt. A dalok tekintetében ez nem hinném, hogy igaz lenne. Az eddig leadott 12 részből én 29 dalt tudtam összeszedni, amik mind a kedvenceim.
Mot láttam a Glee s02e08-at, és annyira feelgood volt a Finn-anyuka Kurt-apuka házasságkötéses bevonulás, hogy elhatároztam az enyém is valami ilyesmi lesz. :D
én sem tudom őket úgy ajánlani, mint életem legjobb sorozatai
sem kiugróan jó karakterek/ötletek nincsenek bennük, de a sztorijukért sem kell megvadulni
egyedül a V gyíkkirálynője méltó említésre, mert az nálam egybenőtt morena baccarin-al, és ez így egy darabig azért lenyűgözött (de 6 rész után már ez is uncsi, mert minden részben ugyanolyan, és valahogy hiányzik a savbors...)
illetve a walking dead egyedi hangulata, ami még bevonzza a figyelmet
a walking nagyon más, mint a mai többi sorozat, valahogy nem az a tipikus, nem hasonlít egyik másik ma futóra sem
nagyon jól megkreált (átélhető, elhihető) akció-menekülős jelenetek sorozata az egész tulajdonképpen
említésre sem méltó színészi teljesítményekkel (illetve de, a Prison Breakes Sara iszonyat gyenge, ezt kár volna feledni), közhelyes karakterekkel, halovány sztorival, de egy különleges, egyedi hangulattal és remek látvánnyal
mondjuk előtte érdemes félretenni a "zombik? utálom őket és egyébként is, mit lehet még kihozni egy újabb hülye zombis marhaságból?" előítéleteket :)
a V pedig egy tipikus mai sorozat, ugyanazzal akar megnyerni, mint a Prison Break vagy a FlashForward
eleinte azt hittem, hogy még a Battlestar Galactica-ra is hajaz, mert hasonló a témájuk, de nem, nagyon nem, itt azok a dolgok, amik a BSG-ben mélységesen ki vannak fejtegetve, azok itt teljes mértékben elnagyoltak, felületesek, sajnos
köze nincs a BSG kellemes mélységeihez
de azért végig lehet izgulgatni, szerencsére csak két évad
Ne már. :-P Annyira csak megérted... vagy nem? Ángol felirattal? Sokat nem beszélnek úgysem.:D A hosszupuska fórumán meg lehet érdeklődni, készül-e a magyarítás. :-) Megmondom őszintén, én már csak nagy ritkán nézek bármit is magyar felirattal (mondjuk egy japán filmet legfeljebb... :D), ezért fogalmam sincs, hogy speckó a FNL -hoz ki csinálja és ha nem csinálja, akkor miért nem. Néha én is szoktam feliratot fordítani, de állatnagy munka, és agyleszívó.
Basszus, nekem meg itt figyelnek a gépemen a részek, de nem tudom megnézni őket, mert nincs felirat. Áááááá! Csinálja még egyáltalán valaki? Talán a 4-hez volt utoljára.
Vége hát... sokféle sorozat létezik, sokféle nagyon jó sorozat él, de a Friday Night Lights egyedi és megismételhetetlen marad; ezzel a csapattal, ezekkel a közelképekkel, és Tim Riggins... khm... :)))
Kár, hogy a fináléra a régiek egy kis hányadát gyűjtötték össze... viszont le a kalappal, úgy sikerült megríkatniuk, hogy egy nyálas mozzanat, egy szirupos mondat nem hagyta el senki száját.
Nem hiszem el, hogy a Friday Night Lights utolsó részét nézem meg hamarosan... :-(( viszont az első 3 évad csapata nagyon hiányzott az utolsó két évadból, akárhogy is nézzük. Durva újradara lesz ebből.
Óbaccamög, hogy én mennyire elfelejtettem, hogy a 30 Rock egy zseniális sorozat... lemaradtam rendesen, a negyedik évadot darálom, hogy utolérjem magam benne, istenem. No way, hogy ezt abbahagyom ennyi időre újra.:DD