Keresés

Részletes keresés

Al Macinnis Creative Commons License 2001.09.20 0 0 80
A wild card helyért bőszen lépked a Cardinals, utolsó 10 meccsükből 9x nyertek, legnagyobb örömömre. :-))))))) Remélem meg lesz a rájátszás hely. Most megyünk 4 meccsre Pittsburgbe, ez nem olyan veszélyes, de utána a Houston már annál inkább. Azokat a meccseket nagyon jó lenne hozni.

Bonds mostanság nem sok vizet zavar, lehet mégsem lesz meg az a 70.

Előzmény: Al Macinnis (79)
Al Macinnis Creative Commons License 2001.09.11 0 0 79
Igen az AL-ben az Oakland tuti befutó, de a NL-ben még ott a Giants, a Cubs, Cardinals, Dodgers. Szóval jó kis meccsek várhatók az előttünk álló majd 3 hétben.

Bondsnak akkor lesz 70 vagy esetleg afelett, ha ilyen "tökös" dobókkal kerül össze. :-))) Mert azért mostanság, 10-ből 8-szor inkább kisétáltatják, úgy meg nem olyan egyszerű HR-t ütni. Bizony ezzel a 3 HR-nal nagyot nőt az esélye, hogy megdöntse Big Mac rekordját.

Előzmény: riska (78)
riska Creative Commons License 2001.09.11 0 0 78
szinten gratulalok a csapatoknak. leginkabb a szentendrenek, mert az o meccsuket lattam sajnos nem az elejetol de 0-3rol forditani 7-3ra... nagyon jo meccs volt, szep lassan de megtortek az ellenfel dobojanak lenduletet es utana mar nem volt ellenfel a szloven csapat.

uh,
milyen bunkozasra gondolsz? a palyan vagy a nezoteren?

Al,
meg mindig azt mondod nem lesz 70(+)??? :)
wildcarddal egy AL es egy NL kerul be. komoly tulekedes egyelore csak a NLben van, de ott nagyon nagy. remelem a giants er oda, bar ok elvileg meg csoportgyozteskent is bejuthatnak...

Al Macinnis Creative Commons License 2001.09.10 0 0 77
Bonds ma megint ütött egy-két-három HR-t :-))) Sosa már lóháton sem hozza be.

Nagy a tülekedés a Wild Card helyért (így csak egy csapat kerül be ligánként, jól tudom? Mármint egy american, és egy a national ligából)

uh Creative Commons License 2001.09.09 0 0 76
Gratulalok a magyar csapatoknak (es termeszetesen a szloveneknek is)!

De miert viselkedett jonehany ember olyan kobunko modon?! Az osszetuzeseknek szemmel lathatoan volt mar eloeletuk. Miert csinalja ezt, aki csinalja? Nem jatszani jott? Es miert karomkodtak egy csomoan magyarul a szlovenekre?!

Előzmény: riska (75)
riska Creative Commons License 2001.08.31 0 0 75
nem eppen MLB de a mienk :-))

INTERLIGA negyes donto: szept 8-9, Szentendre, Izbegi baseball stadion

a negyes dontobe 2-2 magyar es szloven csapat jutott.
szombaton a dontobe jutasert lesz 2 meccs, vasarnap pedig 1-2. es 3-4 helyert.
erdemes kimenni!!!!!

Al Macinnis Creative Commons License 2001.08.29 0 0 74
www.ezbets.com, ha minden igaz. Tegnap találtam, és otthon van meg a címe. Az oddsokat is fejből írtam, de valami ilyesmik voltak.

Na, most megnéztem, a cím jó, az oddsok nem.
Bonds 1-4 ezt nem értem, 4 dollárra 1-et fizet???? Talán 5-öt.
Sosa 17-10 ez már jobb, 17-et ad 10-re ez még jobb, mint amit írtam :-)))
Luis Gonzales 20-1, tegnap ütötte a 49.-et asszem

Előzmény: riska (73)
riska Creative Commons License 2001.08.29 0 0 73
ha konnyiteni akarsz a penztarcadon ne habozz :-)))
hol lehet ilyet fogadni?
Előzmény: Al Macinnis (72)
Al Macinnis Creative Commons License 2001.08.29 0 0 72
Figyeltem én is :-))))
Azon filózok, hogy megfogadom a neten Sosa-t, hogy ő nyeri idén a home run derbyt. Asszem 5 dollárra 8-at fizet. Bonds meg 3-ra 4-et.
Előzmény: riska (71)
riska Creative Commons License 2001.08.29 0 0 71
ja, mert randy johnson be volt szarva es csak 2 setara futotta neki BB ellen
:-)))
Előzmény: Al Macinnis (70)
Al Macinnis Creative Commons License 2001.08.29 0 0 70
SS 52 :-)

Mondtam, hogy ő jön. :-)))))))

Al Macinnis Creative Commons License 2001.08.28 0 0 69
Ha Sosa kettesével üti, akkor előbb-utóbb behozza Bondsot. Ma ő következik :-))) A 70-es csúcs, szerintem nem forog veszélyben.
Előzmény: riska (68)
riska Creative Commons License 2001.08.28 0 0 68
BB 56 :-)

ez egyebkent jo kis csata lesz:
HR: SS-BB
wildcard: CC-SF

bar Bonds lepten nyomon azt nyilatkozza hogy neki a bajnoki gyuru a lenyeg es nem arra figyel hogy meglegyen a HR rekord. szerenykedik, pedig mar biztos erzi hogy...

Előzmény: Al Macinnis (67)
Al Macinnis Creative Commons License 2001.08.27 0 0 67
Sosa tegnap ismét két HR-t nyomott, így már 51-nél tart. Szerintem lehagyja Bondot.
Al Macinnis Creative Commons License 2001.08.26 0 0 66
Nem semmi meccs volt az éccaka, Boston-Texas 18 inning hosszú. :-)
Inti Creative Commons License 2001.08.25 0 0 65
Sziasztok! Én is inkább McGwire-nek szurkolok, mert nagyon megkedveltem '98-ban, amikor kinn voltam és naponta követhettem a Baseball Tonight-on azt, amit csinált... Egyébként Braves szurkoló vagyok, de sajnos a mi meccseinkből van a legkevesebb a Fox-on :(
Al Macinnis Creative Commons License 2001.08.24 0 0 64
Az az igazság, hogy a Cardinals miatt, én inkább McGwire-nek szurkolok, ha nem haragszol :-))) Neki 11 kell a 4. helyhez az örökranglistán, ha jól emlékszem.
Előzmény: riska (63)
riska Creative Commons License 2001.08.24 0 0 63
hatra van 35 meccs az alapszakaszbol
kell meg 15 (+1:-) homer, szurkoljunk neki...
Előzmény: Al Macinnis (59)
tribe Creative Commons License 2001.08.24 0 0 62
Persze én ezt egyáltalán nem bánom...nagyon kiváncsi vagyok mit tud mutatni a csapat a hétvégén Seattle-ben. Ha háromból kettőt elhozunk, szerintem már nem lehet gond a végén, és most nagyon jól kezd játszani a Tribe.
Előzmény: Al Macinnis (61)
Al Macinnis Creative Commons License 2001.08.24 0 0 61
Este a neten követtem az Oakland-Cleveland meccset, mert az OAK dobója az a Mulder, aki szintén elképesztő formát mutatott az utóbbi időben, és nem mellesleg a fantasy csapatomban is játszik. Jó kis meccs volt, a CLE kezdő dobóját már a 3., még Muldert a 4. inningben le kellet cserélni. Mulderról addigra 8 pontot (ER) értek el :-(( Igaz hátfájósan vállalta a játékot. Inkább nem kellett volna.
riska Creative Commons License 2001.08.24 0 0 60
szoritsunk a bostonnak hogy texasban is hasonlo sikeresek legyenek mint a californiai kirandulason. remelem megcsipik a wild cardot....
Előzmény: hockey (56)
Al Macinnis Creative Commons License 2001.08.24 0 0 59
Ha a 70 nem is lesz meg neki, de az örökranglistán tutkó meg fogja előzni McGwire-t.
Előzmény: riska (58)
riska Creative Commons License 2001.08.24 0 0 58
Bonds 55nel tart, szerintem neki meglesz a 70+.

es ha veletlenul milwaukeeben jarok mindenkeppen kimegyek egy meccsre :)

Előzmény: palagyi (55)
tribe Creative Commons License 2001.08.24 0 0 57
Pontosan milyen tabellákra gondolsz. Ha leírod mit látsz rajta, megpróbálhatok segíteni neked.

Playoffs: a 6 division champion (AL/NL East/Central/West), + ligánként a legjobb csapat. Ez utóbbi a wild card, úgyhogy ha wild card standings című tabellát látsz, az erre utal.

Előzmény: hockey (56)
hockey Creative Commons License 2001.08.24 0 0 56
Sziasztok en nem olyan regen szerettem meg a baseballt (USA-ban vagyok most NYC-ben) a Red Sox-nak szurkolok + minden Bostoni csapatnak (Patriots es Revolution is).
Az lenne a kerdesem hogy a szazfele tabella kozul melyik mire jo es hogy lehet bejutni a playoff-ba?
Előzmény: palagyi (55)
palagyi Creative Commons License 2001.08.23 0 0 55
Na, mar ilyen is van? Eppen a Cubs-Brewers meccset nezem: tegnap Sosa harom HR-t utott ket kulonbozo doborol. Igy mar 49-nel tart. Felolem o is meg Bonds is megdontheti a McGwire rekordjat, o ugyanis paraszt modon nyilatkozott arrol, hogy "nem olyan konnyu am megdonteni a 70-et, kicsikeim..." Egyebkent meg (ez meglepo lesz, de lokalpatriota vagyok): Hajra Brewers! (aki Milwaukeeban jar, menjen el egy meccsre: nagyon szep az uj stadion es jovore itt lesz az All-Star hetvege is)
tribe Creative Commons License 2001.08.23 0 0 54
Azért ez viccesen nézett ki:

MLB (Major League Baseball) Joe Sakic Al Macinnis

nem inkább egy hoki-topicra hasonlít ez így? De most már ott a tribe is, 1értelmű, hogy miről van szó.

:-)

Al Macinnis Creative Commons License 2001.08.23 0 0 53
Hogy itthon vagyok, azért nem gátol abban, hogy Cardinals meccseket lássak. Szerdánként 10-ből 8x a Cardinals meccset adják a FoxSportson. Dicséretes. :-)))
Al Macinnis Creative Commons License 2001.08.23 0 0 52
Sjanos nem vagyok St. Louisban :-(((((((((( Pedig akkor az ember járhatna meccsekre ezerrel. Itthon vagyok Mo-n, csak ismerősök által hozzám nőtt St. Louis. Ismerek onnan egy családot, akik speciel 10 éve Mo-n élnek, mert ide köti őket a munkájuk. Innen a St. Louis imádat, és így nem sokat kellett keresgetni a különböző ligákban, hogy kinek szurkoljak. Minden fronton a STL-nak. :-) Kár, hogy nincs kosárcsapatuk :-)

Nem tudom, hogy Bondsot beéri-e, de most nagyon beleszaggatott. 14 HR csak augusztusban. Nagyon megy neki, és szerintem hajt is. Ezt már csak onnan gondolom, hogy példul a hétfői dupla meccsükön, mindkét meccsen pályára lépett. Pedig a másodikon nagyon elkenték a Cubs száját. Vagy lehet kedden volt? mindegy.

McGwirenek is szurkolok ezerrel, hogy az örökranglistán minél előkelőbb helyen végezzen. Talán van még esély, hogy előbbre lépjen. Ugye az idény végén visszavonul :-((((

Előzmény: tribe (51)
tribe Creative Commons License 2001.08.23 0 0 51
Persze hogy nem csináltuk meg. Tíz ember kellett volna hozzá, mi meg voltunk négyen, kábé... Nem volt túl sanszos.

Láttam a szezoneleji tippjeimet... háát, a Rangerst nagyon mellélőttem..... bár akkor még fogalmam sem volt, ki az a Suzuki Ichiro, és hogy Bret Boone hirtelen Mark McGwire-ré változik. Na mindegy.

De legalább a Tribe már biztosan az első helyen, eltartott egy darabig.

Sammy tényleg nagy király. Elkapja Bonds-t?

szóval, jól gondolom, hogy te St Louisban vagy?

Előzmény: Al Macinnis (50)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!