Keresés

Részletes keresés

Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.04.22 0 0 1229
Ótejóég, hihetetlen, mennyire szerencsétlen vagyok a GG DVD-kkel, erről akartam is írni Neked egy levelet...az elmúlt héten csak háromszor indultam el a csomaggal a postára, első alkalommal ebédidőben (ebédszünet postán mekkora sux), másodszorra akkora tömeg volt, hogy az utcára kígyózott a sor, és suli miatt nem állhattam végig, harmadszor pedig sikerült pont zárás után odaérnem. Milyen posta az, ami 4-ig van csak nyitva??? Még ki kell ismernem ezt az albérletemhez legközelebb eső postamtot, eddig még nem nagyon találjuk a közös nevezőt...szóval ne haragudj a bénázésért és a késedelemért, már két hete be van csomagolva a cucc, most már csak ki kell fognom egy olyan pillanatot, amikor a posta is nyitva van, holnap újra próbálom!
Előzmény: BloomingB (1226)
FeanorB Creative Commons License 2007.04.22 0 0 1228

úristen, Candy most komolyan elgondolkoztatott.....

mert ugye itt elsősorban House-ról van szó....az ő helyzetéről, az ő dolgairól, meg hogy ugye hogy viselkedik bizonyos helyzetekben..lásd előző rész, mikor azt hitte, hogy W lefektette Lisát, csak kibújt a szög a zsákból, hogy féltékenykedett..

el tudom képzelni, hogy esetleg elviszik egy ilyen irányba, hogy megtudja, hogy W meleg...és hogy alakul a barátságuk, mert azért tényleg Wilson az egyetlen! vajon House mit csinálna? mert eddig nekem az jött le az ő karakteréről, hogy bezony nem egy meleg-toleráns ember..hm?

viszont Wilson nekem nem tűnik melegnek, csak lúzer a nőkkel...remélem inkább abba az irányba viszik el, hogy végre leteperi egy belevaló csaj a takarítós szertárban! :DDDDDDDD

vagy ki tudja, mi lesz ezzel a ribivel, aki a múlt részben volt?

Előzmény: BloomingB (1226)
Cim33 Creative Commons License 2007.04.22 0 0 1227
Megnéztem végre! :) House-Wilson meccs szuper volt, bár én kivételesen Foreman beszólásain dobtam el legjobban magam. :)
BloomingB Creative Commons License 2007.04.22 0 0 1226

Neeem, nem akasztottál ki, csak meglepődtem ;-))) Mondom: van benne ráció, ám én valahogy mégsem ezt gondolom... inkább kis szerencsétlen Wilson, mint meleg... elvégre szerencsétlen lúzer is köll a sorozatba :-D Ellenpont a nagypofájú, mindig magabiztos House mellett.

Én mondjuk Cuddyval kapcsolatban abszolút éreztem az első pillanattól ezt a 40-es egyedülálló nők problémáját, aki annyira a karrierjére figyelt eddig, hogy a magánélete zéróra redukálódott...

És a sokadik házasságát is elrontó aranyos orvos képe is sztereotípia... de ha Neked lesz igazad, akkor hajlongószmájli;-)))

BTW, halkan megkérdezhetem, hogy mikor tudod küldeni a Gilmore Girls-DVD-ket? :-)))

Előzmény: Candy Perfume Girl (1225)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.04.22 0 0 1225

Kellőképpen kiakasztottalak, béb? :-))

House nem meleg, ez egymillió és egy százalék. A legkevésbé sem, Chase is már bizonyítoott ugyebár, Foreman sem az a kategória, de igazából nem is az a lényeg, hogy kell, hogy legyen egy meleg szereplő a sorozatban, de én most tök komoylan azt érzem, hogy Wilsonnal ebbe az irányba mennek. Építkeznek. Mert azért elég tudatos karakterépítés van minden szereplő esetében, és voltak már meglepetések, pl. ki hitte volna az első évadban, hogy Cuddynak a legnagyobb vágya és célja, hogy anya legyen? Én azt veszem észre, hogy fokozatosan és nagyon lassan hántják le a magánéleti rétegeket a figurákról, és ezért tartok elképzelhetőnek akár egy ilyen fordulatot is. Végül is, aki már 3 házasságát elkúrta, mert soha sem foglalkozott a zasszonyokkal....

De nem kell egyetérteni, és nem is azt mondom, hogy igazam van és kész, punktum, ezt kőbe lehet vésni, ez csak az én véleményem. Érdekes fordulat lenne... :-)

Előzmény: BloomingB (1224)
BloomingB Creative Commons License 2007.04.21 0 0 1224

jáj neee!!!

Csak ezt ne hozzák ki ebből!

Végülis logikus lenne valahol, de neeeeeeeeeee!

Wilson szipppppppp! Legyen Foreman meleg! :PPP Vagy House :DDDDDD

Előzmény: Candy Perfume Girl (1223)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.04.21 0 0 1223

Wilson meleg. Ez tegnap éjjel esett le (nem véletlenül), és egyre biztosabb vagyok benne. Ne nézzetek hülyének, komoylan gondolom. Simán el tudom képzelni, hogy ezt akarják majd kihozni a karakterből. (egyszer) Annyi, de annyi erre utaló jel van, hogy azok már nem lehetnek véletlenek. És szerintem kifejezetten érdekes lenne House meg a barátságuk szempontjából egy iylen "felfedezés". Simám kinézem a sorozatból.

Nem, nem vagyok House/Wilson shipper, véletlen sem, nem ezért mondom. :-)

Előzmény: bubu77 (1220)
FeanorB Creative Commons License 2007.04.21 0 0 1222
huj, Candy bizti illetékesebb nálam, de én úgy emlékszem, hogy valamitől totál csuma genny volt az állkapcsa, vmi fertőzést szedett össze a csávó, és végül is azért voltak a szado-mazo cuccok is, merthogy ugye azzal terelte el a figyelmét vagy mi, meg a tictaccal a szájszagát....de banyek hogy lehet hogy nem halt meg ennyi trutyival?!
Előzmény: Mrs Fred Weasley (1221)
Mrs Fred Weasley Creative Commons License 2007.04.21 0 0 1221
Candy szívem, meséld el, mi volt abban a részben, amikor volt egy húzott szemű, akinek a szekrényében szado-mazo cuccok, meg egy nagy rakat tic-tac volt, miért került kórházba? Miért kellett kivenni az állkapcsát?
Csak a második felét láttam sajna....
bubu77 Creative Commons License 2007.04.20 0 0 1220

Na, megnéztem a két utolsó részt! :DDDDD

Hát, csináltatok egy kitűzőt, I love Wilson felirattal :))) hihihi, mekkora gazficok!

bubu77 Creative Commons License 2007.04.20 0 0 1219

OFF

Köszi, ezt jól esik hallani :) jó tudni, hogy nem vagyok egyedül azzal, hogy nem akarok teljesen elszakadni a világtól gyermeknevelés közben és más anyuka is trükközik. House-ért megéri! :DD

Előzmény: Cim33 (1216)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.04.20 0 0 1218
Az érzés ismerős... :-)))))
Előzmény: FeanorB (1217)
FeanorB Creative Commons License 2007.04.19 0 0 1217

jááááááááááj megnéztem!!!!!!!!

Chase istenkirály, meg House, meg Wilson!!!!!!!!!

juhuhújj!! Csésze annyira szexi volt!! meg Wilson és House csatái, hülyére röhögtem magam rajtuk! :DDDD

most értelmesebbet nem tudok írni, nagyon friss az élmény!! :DD

Cim33 Creative Commons License 2007.04.19 0 0 1216

Ha nem is dicsekszem, de ideoffolom :) amikor az enyémek voltak ilyen rém kicsik, igyekeztem úgy szervezni az alvást, hogy a Dallas elé leülhessek. :) (Az már jó rég volt.) Szörnyen szégyelltem magam, viszont akkoriban ennél komolyabbat úgyse lett volna időm megemészteni. :)

Fel a fejjel, lesz könnyebb is, még ha ez most nem is tűnik úgy.

Előzmény: bubu77 (1214)
Cim33 Creative Commons License 2007.04.19 0 0 1215

Woooooow! :)

Nyilván az se mindegy, mikor. :)

Én megvárom legalább az angol feliratot. De lehet, hogy nagyon türelmes leszek (meg lusta fordítani :)) és a magyart is kibekkelem.

bubu77 Creative Commons License 2007.04.19 0 0 1214

Muszáj eldicsekednem vele, hogy nekem a House utolsó epizódja top speed-el jött, 170-200-al egész pontosan, de ha a torkomszorongatnád sem tudnám megmondani, hogy van beállítva ilyen szuperül a rendszer :)

Viszont én is örültem neki, ha a gyerekek ma időben elalszanak, irány a gép, House-t nézni :)

Előzmény: Cim33 (1207)
Cim33 Creative Commons License 2007.04.19 0 0 1213

Engem nem zavar a spoiler, mindig át tudom ugrani. :)

Előzmény: Mrs Fred Weasley (1209)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.04.18 0 0 1212

OK!

Tehát 3/19 spoilerek, aki még nem látta vigyázat!!!!

Előzetesben annyit, hogy a lényeg:

House és Wilson közt megy a meccs, mert House hozzávágott 2 színházjegyet Wilsonhoz (LOL), hogy hívjon el egy nőt, akit ágyba akar cipelni (mert Greg szerint ez az egyetlen oka annak, ha egy pasi egy nőt színházba visz), csakhogy nagyon megszívja, mert Jimmy Cuddyt viszi el...na, amikor ez kiderül, kitör Házból a féltékenység, Wilson meg persze nem rest baszogatni, és azzal szívatni, hogy lefektette Cuddyt, de persze nem ám. :-) Azért House egy pillanatra lemerevedik (LOL), és a szemei majd kiugranak a helyükről.

Ez a hülye meg azért, hogy elijessze, virágot küld Wilsonnak Cuddy nevében. :-DDD Ábázz, ezt látni kell. De ez is majdnem visszafelé sül el, mert Wilson közli vele, hogy beindult Cuddyra, és már majdnem el is megy hozzá, hogy leteperje, amikor rájön, hogy az egész bekavarás mögött Háuz áll, és jól lecseszi, szívatják is egymást kölcsönösen, Wilson azért észrevette, hogy Cuddy mennyire érzékeny téma.

Eközben Chase szívecskéje darabokra tört (jaj, szegény!), de House arra kényszeríti őket, hogy továbbra is együtt csináljanak mindent Cameronnal (a kis kerítőnő :-), Csésze finoman bepróbálkozik, de Camera nagyon adja a kemény csajt, hogy neki ugyan nem köll, pedig dehogynem.

Közben 2 kisgyereket kezelnek, akik egyhén koraérettek, a kiscsaj 6 évesen menstruál, a kissrác meg 8 évesen meg akarja dugni Cameront, letapizza a seggét, és egy féltékenységi rohamában megharapja Chase-t. Nem, vicc! :-DDD jaj, de beteg ez a sorozat, úgy imádom...

A megfejtés az, hogy az apjuk betegítette meg őket valamivel valahogy, de hogy pontosan hogy, azt mi se tudjuk, mert ugye túl elfoglaltak voltunk azzal, hogy röhögjünk a House-Wilsonos féltékenységi jeleneteken, meg Gregen, Lisán és Csészén olvadozzunk.

Foremant meg kurvára iritálja a Chase/Camera ügy, úgy ahogy van, kérdés, hogy melyik miatt féltékeny. :-P

Az utolsó jelenet meg a legjobb: Greg és Lisa állnak a lépcsőknél, szépek, mint állat és össze vanank öltözve, és arról beszélgetnek, hogy a gyerekek apja miért nem képes egy vele egykorú nővel járni, és miért olyan nehéz találni valakit (mondja Cuddy), mire az Ház válasza, hogy neki van 2 jegye egy színdarabra, majd kihívóan ránéz. ÉS EBBEN A SZENT PILLANATBAN ÉR VÉGET AZ EPIZÓD!!!

ótejóég, nagyon jó volt! Imádom őket!

Mindezt csak azért írtam le, mert ezek a dolgok nem biztos, hogy kiderülnek az LJ-s beszámolómból. :) Az csak a reakcióm minderre. Amit egyébként mindjárt elküldök e-mailben.

Előzmény: Mrs Fred Weasley (1211)
Mrs Fred Weasley Creative Commons License 2007.04.18 0 0 1211
Jöhet angolul, persze!:D)
És nagyon köszi!:D)
Előzmény: Candy Perfume Girl (1210)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.04.18 0 0 1210

De nem ismétlik valamikor?

Persze írok összefoglalót szívesen. Angolul vagy magyarul szeretnéd? ;-))) Ezt most csak azért kérdezem, mert ha angolul is jó, akkor belinkelem, amit a journalomra írtam, de az orvosi eset leírására ne nagyon számíts. ;-)

Előzmény: Mrs Fred Weasley (1209)
Mrs Fred Weasley Creative Commons License 2007.04.18 0 0 1209
Kérhetek egy rövid összefoglalót, ha már egyszer agyi fogyatékosságomnál fogva lemaradtam róla?
Majd Mrs Bennet átugorja.

Plííííííííííz!:D))
Előzmény: Candy Perfume Girl (1196)
Kymry Creative Commons License 2007.04.18 0 0 1208
Mjad megtapasztalod még mindkettőt is. Nagyon sok tényező befolyásolja. Az elméleti alapja egyszerű, tiszta matematika az egész, de túl sok minden hat rá ahhoz, hogy biztosan lehessen mondani, hogy "eddig fog tartani és kész".
Előzmény: Cim33 (1207)
Cim33 Creative Commons License 2007.04.18 0 0 1207

Köszi mindenkinek. Szélessávom van, jöhetne éppen jobban is. A 20 percért irigykedem :) a 11-12 óra szörnyen elborzasztott. :)

Javítok kicsit a feltöltési arányon. Most néha 60-at is elér, úgyhogy reménykedem.

Előzmény: Kymry (1206)
Kymry Creative Commons License 2007.04.18 0 0 1206

Kicsit szétszórt vagyok... szóval nem tudom hogy milyen neted van. Ha 512mbites, akkor a 20kb/s az nem is olyan rossz, bár ez átlag 65kb/s-nél fut csúcsra, ezt túl is lépheti, de ez az a sebesség, amit fenn tud tartani tartósan.

Jobban nem ragoznám a témát nyilvános fórumon...

Előzmény: Kymry (1205)
Kymry Creative Commons License 2007.04.18 0 0 1205

Még OFFabb

Ami még hatással lehet rá, az az, hogy a feltöltési sebességed milyenre van állítva. Optimális beállítás általában a maximum letöltési sebességed 1/3-a, bár van, akinek akkor a legjobb a letöltés, ha korlátlanra van állítva a feltöltés.

De a 20kb/s nem is olyan rossz sebesség.

Tipp: éjszakára hagyd bekapcsolva a gépet, amíg alszol, megy a töltés, és nem fogja le a sávszélességed, és nem szaggatnak be az oldalak addig sem. Egy 45 perces epizódnak 20kb/s-es csúcssebességnél 11-12 óra elég. Maximum. Vagyis este nyolctól reggel nyolcig simán megvan:)

Előzmény: Cim33 (1201)
BloomingB Creative Commons License 2007.04.18 0 0 1204
hááát, ez függ attól, mennyi seederes a film, de gondolpm, Te is ugyanazt töltöd, amit én- vagy mi. De ez legfőképp a szolgáltatótól függ... én nem tudok róla, mivel lehetne növelni; nekem ma vagy 20 perc alatt lejött, örültem is, mint majom a farkának!:))
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.04.18 0 0 1203
Sajnos ehhez nagyon nem értek. :-(
Kymry Creative Commons License 2007.04.18 0 0 1202

OFF

A letöltési sebesség két dolog függvénye:

- az egyik a saját sávszélességed, ami azt korlátozza, hogy milyen sebességel tudsz letölteni

- a másik a seeder sávszélessége, ami azt korlátozza, hogy ő milyen sebességgel tud feltölteni

Ehhez jön még hozzá az, hogy hányan seedelnek (több seeder, nagyon sebesség) és mennyi a leecher (több letöltő jobban megosztja a feltöltési sebességet, kisebb az egy emberre jutó rész).

Technikai leírást az adott oldalon lehet találni, ahonnan letöltesz. Ha van valami speckó kitétel is (pölö el kell érni bizonyos feltöltési arányt a teljes élvezethez), azt is ott megtalálod a FAQ-ban.

Cim33 Creative Commons License 2007.04.18 0 0 1201
Most nem olvasok vissza a spoilerveszély miatt :). Csak egy technikai kérdésem van: másnál is ünnepi pillanat, ha a torrentről 20fölé emelkedik a letöltési sebesség? Lehet azt valahogy befolyásolni azonkívül, hogy maximálisra van állítva? Éktelen lassú. :(((
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.04.18 0 0 1200

Greg a zuhany alatt.

......................................................

Most, hogy ezt leírtam, képtelen vagyok már bármi másra gondolni, bocs. :-P

Előzmény: BloomingB (1199)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!