Keresés

Részletes keresés

Cicafül Creative Commons License 2007.07.11 0 0 239
Levi ébren. este tudok jönni. sziasztok.
Cicafül Creative Commons License 2007.07.11 0 0 238
algopirint azt hiszem... vagy igyál tonikot, abban van kinin. látni egy fekete pacát kell majd
Előzmény: mel_75 (234)
mizseiszilvi Creative Commons License 2007.07.11 0 0 237
pl, hogy lány :)) ezenkívül (lehet, hogy ez kissé lilán hangzik) már akkor érződött, hogy egy külön akarattal bíró kis emberpalánta
ja és a húst nem szereti, mint ahogy én nem szerettem a terhesség alatt (már akkor elutasította hihi...)
Előzmény: sipric_ (222)
Cicafül Creative Commons License 2007.07.11 0 0 235
gyerekekkel kapcsolatos, ennyit :)

nem bánom, dehogy :)
nem költözünk, csak vettünk egy lakást, ami kiadó, és vannak építési telkeink, amik eladók :) mi meg maradunk a helyünkön, végre ezt rendbetettük, bár majd ha kész a kert, a belső felújításnak lesz itt az ideje...

analízis nagyon bejött, tényleg, épp pénteken voltunk egy találkozón hasonló korú analízises gyerekekkel, elképesztően jól megvoltak mind.
Előzmény: Törölt nick (229)
sipric_ Creative Commons License 2007.07.11 0 0 236
helyes, helyes. remélem, úgyis ittragadsz körünkben ;)

UH-kép: nekem 5+1 van papíron, de nem tudom beszkennelni, mert körberajzoltam rajta a látnivalót, valaki számára, aki nem látta, hogy mit kell látnia :) de túl vastag volt a toll és ennek eredményeként most már _semmi_ sem látszik :S sz'al nem azt a képet fogjuk kitenni kis ezüstkeretben a zongora tetejére :D

lényegében egy kis fekete pöttyöt fogsz látni, amiben van egy még kisebb fehér.
Előzmény: mel_75 (233)
mel_75 Creative Commons License 2007.07.11 0 0 234
végszükség esetén milyen fájdalom csillapítót lehet beszedni fejfájásra? már két napja hasogat a fejem pedig nem vagyok fejfájós típus.
mel_75 Creative Commons License 2007.07.11 0 0 233

azt nem garantálom, hogy napi szinten írok majd ide, de azért időnként benézek majd jó? :)

Zsizzsik, a másik topikban feltett kérdésedre: a munkahelyemen tudta a közvetlen főnököm, meg 1-2 kolléga. szerencsére az én főnököm normális, maximálisan támogatott, és drukkolt. mivel az inszemig jutottunk csak el, nem volt olyan nagy macera megoldani. 12. nap környékén volt egy uh, és ott megbeszéltük, hogy mikor kell a repesztő szuri és mikor lesz inszem. tehát két utazásból meg volt oldva.

Viszont az utóbbi két hétben többen rákérdeztek, hogy babát várok-e. pedig nem híztam, nem lufi a hasam sem. baromi kellemetlen így magyarázkodni.

Valakinek nincs véletlenül beszkennelt uh képe ilyen korai időből? érdekelne mit kellene majd látnom... :)

Cicafül Creative Commons License 2007.07.11 0 0 232
az indexes tapasztalat az, h az analízist kevesen fogadják el/nézik jó szemmel, szóval erről nem igazán szoktunk itt mesélni, de pl. ő nem szeretett már kicsinek sem ölben lenni (a klasszikus tartásban), a mai napig az nyugtatja meg, ha a nyakamba csimpaszkodhat, és már magzati korban is így volt.
Előzmény: sipric_ (228)
sipric_ Creative Commons License 2007.07.11 0 0 231
nálunk is sokkot kapott az utazóközönség :))
Előzmény: gandi006 (230)
gandi006 Creative Commons License 2007.07.11 0 0 230
Süsüt ma én is hallottam. Dermedt csend a villamoson, aztán valami félrészeg papa énekelt utána. Többség igazából röhögött a Süsüs bemondós szövegen. :-))
Előzmény: stunc (208)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.11 0 0 229
Stunc, akkor a leírt bioritmusod alapján simán lehetek én is terhes. :))

Cicafül, azt nem árulod el, hogy mi lenne a tevékenységi kör? Naaaa, legalább egy FEOR vagy TEOR számot, lécci :)) Ha annyira nem bánod ráleletem a blogodra, olvastam, hogy lakásmizériában vagytok. Most akkor mi van, költöztök vagy építkeztek,vagy hogyvan?
Az analízis ezek szerint bejött nektek?
Előzmény: stunc (217)
sipric_ Creative Commons License 2007.07.11 0 0 228
nem gondolod, hogy ezt a gondolatmenetet most így abbahagyhatod? a tömeg részleteket követel :)
Előzmény: Cicafül (226)
Cicafül Creative Commons License 2007.07.11 0 0 227
nem panaszkodom :)
akkor csak tegnap pont kifogtam :)
Előzmény: stunc (219)
Cicafül Creative Commons License 2007.07.11 0 0 226
nálam ez másképp volt, jártam vele analízisre, és ott ugye erről (is) szól a történet, de ahhoz képest, amit ott tapasztaltam, el is mondhatom, h bejöttek a dolgok. nemcsak személyiség, de viselkedés terén is.
Előzmény: Cicafül (224)
sipric_ Creative Commons License 2007.07.11 0 0 225
a Schöpf-Méreiben tervezek, de azt nem tudom, a dokim hogy tervezi :) majd kifaggatom jövő pénteken (demesszevanmég :o ). A Nagy Eü. Reformig a SM-ben szültek a dokim páciensei.
Előzmény: stunc (221)
Cicafül Creative Commons License 2007.07.11 0 0 224
pl. h fiú :)))
Előzmény: sipric_ (222)
Cicafül Creative Commons License 2007.07.11 0 0 223
nem is mennék illetve mehetnék, csak bízom benne, hogy jövő november előtt megszületik a második tesó, mert azért az úgy jobban jönne ki biztosítás, nyugdíj stb. szempontból :)

érdekes, nekem az itthonlét és ez a kor kellett ahhoz, hogy rájöjjek, mit is szeretnék igazán az életben, főleg munka terén, én nem voltam az a fajta, aki már 18-20-22 évesen tudta, h fogorvos, tanár stb. szeretne lenni, most viszont egyre inkább élesedik egy kép, persze önálló/társult vállalkozás, ahol a magam ura vagyok, ahol van időm a gyerekeket iskolába/óvodába vinni, és azt csinálhatom, amit szeretnék. ráadásul találtam hozzá jó partnereket, de még nem nyilatkozom konkrétan, mert baba terén nem, de ennek terén babonás vagyok :)
Előzmény: sipric_ (220)
sipric_ Creative Commons License 2007.07.11 0 0 222
egyébként te milyennek érzed a gyereked? Vannak már megérzéseid vele kapcsolatban?

többi ittjáró anyu: nektek voltak olyan megérzéseitek a gyerekkel kapcsolatban, amik ténylegesen be is jöttek? volt olyan tulajdonsága a gyereknek még magzat korában, amiről kiderült, h jellemző a későbbi egyéniségére is?

ez tökre érdekelne :)
Előzmény: stunc (219)
stunc Creative Commons License 2007.07.11 0 0 221

Az a Bobka szülinapja. Nagyon fog neked örülni, ha tartod a határidőt:) És hol tervezel szülni?

Én is folyton benézek ide ma:)))

Előzmény: sipric_ (220)
sipric_ Creative Commons License 2007.07.11 0 0 220
na, tessék... én meg rendszeresen benézek, de nagy nehezen befogom, mert nem akarok túltengeni :D

Cicafül, remélem, az a mhely már csak egy emlék marad, és nem is kell visszamenned.
stunc, akkor köztünk kb. egy hét van, én jan. 27-re vagyok kiírva.
Előzmény: Cicafül (218)
stunc Creative Commons License 2007.07.11 0 0 219

Te panaszkodsz? Mostanában én is így érzem (nem csak itt), lásd, mennyivel később írtál, mint ahogy én itt jártam. Most jöttél, és én lám, máris itt vagyok:)

Betöltöttem a 10 hetet, vagyis most vagyok a negyedénél kb.

Előzmény: Cicafül (218)
Cicafül Creative Commons License 2007.07.11 0 0 218
stunc, hol is tartasz most? biztos írtad, de passz..
én nem nagyon tudok nyilatkozni munka terén, csak az első trimesztert dolgoztam le valahogy, de már nem emlékszem rá, hogyan :)
sipric, válaszoltam, remélem átmegy.

azt megfigyeltem, sikerül elkapnom mindig azt az időszakot, amikor rajtam kívül nincs itt senki más, de egyedül is tök jó beszélgetni, ne fáradjatok :)
Előzmény: stunc (217)
stunc Creative Commons License 2007.07.11 0 0 217

Sipric: te egészen használható munkaerő vagy, még terhesen is felvennélek:))) Nálam munkába indulástól 12-ig ebédvárás van, tudatszűküléssel, utána telegyomor szindróma, és kb. 14-től 16-17-ig van némi agykapacitás. (közben persze van egy kis munkálkodás is, de nagyon nehézkes...)

Komolyan csodálom egykori önmagam, hogy amúgy mennyit dolgoztam.

Zsizzsik, munkahelyen már van, aki tudja, a főnököm már a próbálkozástól, mások meg gondolom részben a főnöktől, részben két barátnőféle kolleginától, akik szintén tudják. Nem zavar, sőt, egyáltalán nem érdekel, korábban mindig marha babonás voltam, oszt mégse lett belőle baba. És utólag egyáltalán nem estek jól azok az elismerések, hogy nahát, egyáltalán nem látszott rajtad, milyen vékony maradtál. Hát, most máris lufisodom:D

És akkor most én elmentem enni;)

Előzmény: sipric_ (214)
sipric_ Creative Commons License 2007.07.11 0 0 216
(hülye vagyok, hát írtad... bocs :) )
Előzmény: sipric_ (215)
sipric_ Creative Commons License 2007.07.11 0 0 215
és ma nyugi van inkább vagy munkadömping?
Előzmény: Törölt nick (213)
sipric_ Creative Commons License 2007.07.11 0 0 214
stunc,

aluszékonyság: megértelek... nekem is úgy kell a fülemnél fogva kihúznia magam a mindjárt-idealszom állapotból, ráadásul ma és holnap is pörögnöm kell, mint búgócsiga, ha nem akarom, h a diósgyőri vár festői romjai között is az el nem végzett feladatokon járjon az agyam :)

nálam beállt egy olyan bioritmus, hogy 8-11-ig van agykapacitás, 11-től csak az evésre tudok koncentrálni :D 12-13 graveyard shift, 13-16 munkaképes állapot 16 után mintha fejbevertek volna egy vascsővel. onnantól már csak mozira vagyok alkalmas meg sétálgatásra, meg persze vacsorázgatásra, naná :) 11-fél 12 beájulás, alvás.

sok munka van nálatok vagy tudsz kicsit lazítani? a munkahelyeddel hogy tervezted? tudják már?
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.11 0 0 213
És a nagyon teresség miben merül ki? (vagy legállbis reméljük, hogy a nap végére kimerül az összes tünet)
Mi is tegnap éjfélig ültünk még egy kínai étteremben, én sem vagyok friss és fiatalos. Ráadásul egy csomó dolgom lenne.
bobka2006 Creative Commons License 2007.07.11 0 0 212
Ja, a legidegesítőbb az utolsó mondat, ahogy süsü kéjesen elhörgi: utazzatok jóóóól... én vagyok a híres egyfejű....
Előzmény: bobka2006 (211)
bobka2006 Creative Commons License 2007.07.11 0 0 211
Nekem is volt ma Süsü, megint a Moszkván.... úgy látszik én nem úszom meg, pedig kezdett idegesíteni :)))
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.11 0 0 210
Van neki biztonsági öve, gondolom abból csak Hudini palánták másznak ki.
Előzmény: sipric_ (207)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!