Keresés

Részletes keresés

Baley Creative Commons License 2000.06.03 0 0 300
Szerintem Steve és csapata elkészitette minden idők legjobb metal lemezét, ti nem igy látjátok?
Egyébként nem tudom ismertek-e egy Sonata Artica csapatot, de szerintem ha nem rohanjatok el megvenni az albumukat mert egyszerűen zseniális.
Bookshie Creative Commons License 2000.06.03 0 0 299
Puhh, ez azért jólesett, köszi, Wisey. Mán azt hittem, el vagyok tévedve, mint Piroska a fene nagy rengetegben... Természetesen a hangerő javíthat rajta, de az már szomorú, ha ehhez kell folyamodni! A Wicker Man videnyót látva valami dinamikusabb, lendületesebb anyagra számítottam. Persze sok fincsi pillanat ül benne így is. Én csak egyre lennék kíváncsi: az a pár ezer, nem neten lógó rajongó mi a frászra fog gondolni, amikor odaballag a PeCSa zárt kapuihoz? Mert hogy a Hammerben sincs benne a változás, az szemmel látható. Gondolom, korábban volt lapzárta. De ez nagyon gáz, emberek...
Wisey Creative Commons License 2000.06.03 0 0 298
Szerintem is néha túl nyugis az album, de ezzel csak az első hallgatások után voltam így. Kellő hangerővel ez a zene is ugyanúgy üt :-)
Bár a tempóval valóban spóroltak Steve-ék...
És nekem is a Fear ugrott be elsőnek...
Előzmény: Bookshie (296)
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.03 0 0 297
Nade a Wicker Man kislemez milyen allat mar! A ket Blaze-s szam Dickinson eloadasban, mintha a powerslave albumot hallgatnam:))))
Koncertre en sem tudok menni:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Bookshie Creative Commons License 2000.06.03 0 0 296
Vannak változékony emberek - én már csak így fogok öregasszonnyá aszni.
Most hallgattam az albumot - hű, asszem, mindenki a torkomnak fog ugrani, ha elárulom, hogy párszor elbóbiskoltam alatta!... Néha olyan érzésem volt, mintha pár hét telt volna el a Fear of the Dark éra óta... De nekem valahogy túl nyugis. Persze azért jó, kétségtelen. Most inkább cserélek egy kis nordikusra, hátha az feléleszt.
The Evil Creative Commons License 2000.06.03 0 0 295
Bookshie!
Sokáig én is úgy gondolkoztam, mint Te.
Bookshie Creative Commons License 2000.06.03 0 0 294
Bocsi: "mennyire" akart lenni. Úgy láccik, belekábultam a sok metal hallgatásába így, az iccaka közepén...
Bookshie Creative Commons License 2000.06.03 0 0 293
Köszi, kicsim. A rendességet. Az egész értékrend kérdése. Kinek mennyie fontos, hogy megértésre találjon a számára fontos területeken. Számomra a zene az egyik legfontosabb tényező, sosem tudnék megértő társra lelni olyasvalakiben, aki nem érzi át ennek a lényegét.
Sziasztok, jó éjt!
vinyo Creative Commons License 2000.06.03 0 0 292
A probléma áthidalható. Azért mégsem lehet zenei ízlés alapján válogatni, nem igaz ? Sem társat, sem barátot, senkit. Mint ahogy van sok köcsög metalos, úgy van sok normális nem-metalos. Te példul a rendes és metalos kategóriába tartozol + Csibe is vagy. Na szia(sztok), én azt hiszem, megyek aludni.
Előzmény: Bookshie (291)
Bookshie Creative Commons License 2000.06.03 0 0 291
Arról én roppantul nem tehetek, ha egyes alakok olyan macával éldegélnek, akik hidegrázást kapnak attól a muzsikától, ami a magunkfajta számára az egyedül üdvözítő... Mindenki maga válogatja meg a nyűgeit. Én még itt vagyok, ha valakinek elkél a segítség, csak sikítson. Ha pedig mindenki heppi és elégedett, akkor hallgassa az új albumot és vadul tanulja a verzéket szerdáig!
Buksitok
vinyo Creative Commons License 2000.06.03 0 0 290
Tanársegéd pl. Hammerfall. De van még mb.ea. ( megbízott előadó ) meg pgr.öd. ( posztgraduális ösztöndíjas ). Elég az offokból.
Komolyra fordítva a szót, Csibe Bookshie, nagyon örülök, hogy ilyen önzetlenül felajánlottad az átvételt, de én a magam részéről most nem fogok erre ráérni ( időpont-egyeztetés, kazettavásárlás, kazetta-odaadás stb. ). Kibírom a koncert utánig. Én általában egy-egy koncert után kattanok rá újra a bandákra pl. nemrég jöttem haza Karthago-ról ( V.I.P. helyem volt a Pecsa kerítésnél ) és holnap tuti mást sem fogok hallgatni, csak Kartit. Namost, a Maiden buli után tuti újra belezúgok a bandába és akkor komoly lépéseket fogok tenni az új LP beszerzése érdekében, miközben 1000-el döngenek a régiek.
Egyébként a kendvenc albumom a Killers !!!
Előzmény: The Evil (289)
The Evil Creative Commons License 2000.06.03 0 0 289
:))) És a ts.???
Előzmény: vinyo (287)
The Evil Creative Commons License 2000.06.03 0 0 288
Nekem kell az új Maiden! Ha megvan már a Virtual XIII, akkor most rögtön viszek egy kazit. Akkor meg is bocsátok, ráadásul :)
Előzmény: Bookshie (286)
vinyo Creative Commons License 2000.06.03 0 0 287
Nana ! Kicsit gyors a tempó ! A párom meg agyonüt, nem elég, hogy utálja a metalt, még a Csibék miatt is konfliktus legyen ? :-)))
Evil ! Doc.=docens, prof. emer.=prof.emeritus ( ezt nagyon öreg korban szokták adni a professzoroknak, pl. a Helloween doc., a Maiden prof., de a Sabbath már prof. emer. )
Előzmény: Bookshie (279)
Bookshie Creative Commons License 2000.06.03 0 0 286
Kicsoda s miért??? Miért bántasz? Mert átpártolok a skandináv csodákra? Hm, soha rosszabbat... HIM, Bodom, In Flames, Nightwish rulez... Szóval senkinek sem kell az új Maiden? Nos, okés, én akár el is csónakázhatok a lefolyóban...
The Evil Creative Commons License 2000.06.02 0 0 285
Sinus!
Előtte volt, teljesen váratlanul ért mindenkit. Szerintem ne számíts arra, hogy előre bejelentik. Szegény Steve-nek nincs arra ideje, hogy 10.000 izét aláírjon.
The Evil Creative Commons License 2000.06.02 0 0 284
Áruló...
Előzmény: Bookshie (283)
Bookshie Creative Commons License 2000.06.02 0 0 283
A fél szemüregem még ébren pislákol... csipcsirip... de ha nem érkezik javaslat, hát elszunnyadom az új Nightwish éteri dallamai mellett...
The Evil Creative Commons License 2000.06.02 0 0 282
A dr., prof., adj. meg az Evil világos, a többit nem tudom, micsoda. :) Mindenesetre nagyon tudományosan hangzik ;)))
Előzmény: vinyo (278)
Sinus Creative Commons License 2000.06.02 0 0 281
hedbengerben hetfo delutan erkezik uj maiden album szallitmany mer cd-n elfogyott, es csutortokig 29xx, utana 47xx. en hetfo delutan lecsapok ra :)

az eklub bulin elotte vagy utana volt dedikalas? en lemaradtam rola. most hogy lesz ha lesz? ha valaki tud vmit szoljon

koszi

The Evil Creative Commons License 2000.06.02 0 0 280
Nahát, ilyen egy kedves csibét! :)))

vinyo!
Nem vagyok tanult, még nem! Most tanulok :)

Előzmény: Bookshie (279)
Bookshie Creative Commons License 2000.06.02 0 0 279
Just találkozz velem akárhol, akármikor egy kazival a mancsodban és átveszem! Ezen ne múljék, kicsikém! Várom a javallatot és tiéd!
Előzmény: vinyo (278)
vinyo Creative Commons License 2000.06.02 0 0 278
Dr. prof. emer. Evil adj. doc. ts. aktfotót szeretne. Na meg én is. :-)))
Elnézést az ízetlenkedésért, melegítsetek a bulira. Én sajnos a koncertig nem tudom beszerezni az új lemezt, azért vagyok ilyen frusztrált és azért nyomatok ilyen poenokat.
Előzmény: Bookshie (270)
vinyo Creative Commons License 2000.06.02 0 0 277
Művelt, tanult rockerek. Még ilyet !
:-)))
Előzmény: The Evil (259)
Totikus Creative Commons License 2000.06.02 0 0 276
Piskota, m.illion, ha meg elado a jegyetek, megvennem, irjatok surgosen a totikus@gmx.net cimre. Kosz,
Totikus
Előzmény: Piskóta (258)
The Evil Creative Commons License 2000.06.02 0 0 275
A D.D. Harris bá' kiadójának elsőnek szerződtetett feltörekvő bandája.
Tavaly is őket vitték magukkal, biztos nem olyan rosszak.
Előzmény: iLane (273)
The Evil Creative Commons License 2000.06.02 0 0 274
Wisey!
8-tól szerintem a D.D. lesz. Utána meg B.D. :)

A motyogásra felfigyeltetek a Thin Line végén?
Nicko: "Aaaaah, I fucking' missed it!"
Hang (Kevin Shirley?): "We'll keep that on tape...'I fuckin' missed it'"
Maiden: MUAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Én: ":)))))))))))))"

iLane Creative Commons License 2000.06.02 0 0 273
Sőt. Ott együtt van az oooooo-zással!

your time will come, your time will come, your time will come, your time will come, your time will come, your time will come, your time will come... ooo-ooooh, oo-ooo-oo-oooooooooohh.

Ki lesz az előzenekar? Dirty Deeds?
"Az meg mi a pöcs?" (Vincent Vega :)

Előzmény: Wisey (271)
The Evil Creative Commons License 2000.06.02 0 0 272
Bookshie!
Én örülök ennek! Magyarországon ritka a hozzád hasonló Maiden csibe! :)
'98-ban Harris bátyó dedikált az E-Klub mögött, sőt Janick-et is sikerült elkapnom egy nice fotó erejéig :) Idén sem tervezem másképp!
Wisey Creative Commons License 2000.06.01 0 0 271
18-kor lesz a kapunyitás, és a jegyre 20 órás kezdést írtak. Kérdésem: nyolckor a Dirty Deeds jön vagy a Maiden?

És ha már a refréneknél tartunk:
your time will come, your time will come, your time will come, your time will come, your time will come, your time will come, your time will come... :-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!