Nagyon nyomul a Cardinals, s immár eljött a pillanat, hogy átvegyük a vezetést a csoportunkban. Köszönet érte a Cubsnak, akik 3x is elverték a Houstont :-))) Most a Houston azt a San Fransisco-t fogadja, akik szintén szeretnének odaérni a wildcard helyre, ráadásul Bonds is szeretné megdönteni a HR rekordot. :-)))) Királyul alakul a dolog.
Visszaolvasva, helyenként nem voltam elég világos. Szóval Williams a 4. inningtől 10 struck outot csinált, és ez tetszett nekem nagyon.
A meccset nézve, még egy dolog feltűnt. Big Mac játéka. Ha röviden akarnám jellemezni, akkor ennyit mondanék: Szörnyű volt. talán 4x jutott szóhoz, ebből 2x walk lett a vége, 2x meg struck out. Ez még hagyján, de egész meccsen egyetlen egyszer sem próbálta megütni a labdát. Volt mikor félig megütötte, vagyis az ütő elindult és félúton megállította (persze nem találta volna el), strike is lett a kisérlet vége.
Szerintem már nagyon várja a szezon végét.
Éjjel keltem 2-kor, és megnéztem élőben a Cardinals-Astros meccset. Megérte :-))) Nyertünk 3-2-re, és nagyon kellett ez a győzelem, ha a rájátszásba akarunk kerülni. Ma kellene egyet nyerni még Houstonban, és akkor azt mondom egyenes ágon juthatnánk a playoffba. A St. Louisnak még van egy meccse Houstonban, aztán jön a Milwaukee (őket illik elgyapálni), majd asszem megyünk POittsburgbe és jön a Houston. Szóval simán meglehet. Persze ehhez a MIL. elleni meccseket + a HOU ellenieket kell hozni.
A HOU-nak kegyetlen nehéz dolga lesz. Játszik még otthon velünk, aztán megy a Cubshoz, fogadja a Giants-t, és utána jön megint hozzánk. Remélem nem hozzák ki 50 %-ra, és akkor....
Egyébként a meccsről annyit, hogy az elején rögvest elment az életkedvem, mert egy hiba után (Paquette), elhúzott az 1. inningben 2-0-ra az Astros. Ezt a 3. inn. elején sikerült kiegyenlíteni. Ezután a dobók jutottak főszerephez. Itt jegyezném meg, hogy a Cardinalsből Williams kegyetlen jó volt. 4. inningtől nem vagy 10 SO-t. Jó volt:-). A meccs végén, taljesítményére, majdnem egy HR formájában tette fel a koronát. Nem sok hiányzott, hogy a 9. Inningben home runt üssön. Pedig egy pitchernek nem az a dolga :-)
A győztes pontot a 8. inningben Paquette érte el. Elégtétel volt az elején elkövetett hibájáért.
a palyan en se csodalkoztam... a meccs heveben ugye, es a vegen mindenki bekesen kezet fogott ha jol lattam :) viszont a sportban olvastam hogy a meccs elejen a szloven dobo utot is dobalt ha jol emlekszem (a meccs elejerol lemaradtam).
a palya szelen nehany nagykanizsai jatekosnak volt nagy hangja asszem, akik eleg morcik voltak az elozo napi vereseg miatt nyilvan... ugye az volt a nagy problemajuk hogy a jo dobon kivul nem sokat tudott felmutatni a szloven csapat. persze ez nem mentseg...
erdekes most az MLB honlap... a LA-SF meccset a cim/cikk szerint a dodgres nyerte, a szamok viszont giants gyozelmet mutatnak.
kepalairas, BB 3 seta ketszer kiesett egyesen, a statiban pedig 2 seta. kicsit osszekavarodtak ugy latszik.
pedig igencsak jo lenne ha nem a cikk hanem a szamok mutatanak a valos eredmenyt, mert az arizona meg 1.5 meccsel van SF elott.......
>milyen bunkozasra gondolsz? a palyan vagy a nezoteren?
Sajnos mindketton elofordult. Hogy a palyan neha kicsit fagyos a hangulat ket csapat kozott, az ertheto. (Ezt mar en is ereztem.) De mikor nezokent szerepel valaki, akkor miert nez a szlovenok szemebe es karomkodik bele magyarul? (Elhangzott a 'Slovenians go home!' is.)
A baseball sokkal inkabb tarsadalmi esemeny, mint egy europai foci meccs. (3 orat nem is lehetne ugy vegigtombolni, max a japanok, a Mr Baseball tanusaga szerint.)
Szoval nem orulnek, ha a foci drukker kulturat vennenk at a baseballba is. Maradjon fair a szurkolas: biztassuk a csapatunkat es tapsoljuk meg a szep akciokat, anyazasnak nincs helye.
Persze orulnek, ha lennenek nezok. Mondjuk 50.
Ja, bármikor beírtam, hogy nem lesz meg neki, rögvest másnap ütött 2-3 HR-t. Aztán felülbíráltam magam, beírtam, hogy talán mégis meg lesz, akkor egy hétig mosoly szünet következett, és Bonds egy hétig nem sok vizet zavart. Szóval attól függ, mit írok? OK. Akkor meg lesz neki :-))))
Cardinals továbbra is húz a wild card helyért, még 6x játszunk a Houstonnal, de jó lenne vagy 5x nyerni belőle. Akkor a Houston mehetne a wild cardért, mi meg egyenesen benn lennénk a rájátszásban.
A wild card helyért bőszen lépked a Cardinals, utolsó 10 meccsükből 9x nyertek, legnagyobb örömömre. :-))))))) Remélem meg lesz a rájátszás hely. Most megyünk 4 meccsre Pittsburgbe, ez nem olyan veszélyes, de utána a Houston már annál inkább. Azokat a meccseket nagyon jó lenne hozni.
Bonds mostanság nem sok vizet zavar, lehet mégsem lesz meg az a 70.
Igen az AL-ben az Oakland tuti befutó, de a NL-ben még ott a Giants, a Cubs, Cardinals, Dodgers. Szóval jó kis meccsek várhatók az előttünk álló majd 3 hétben.
Bondsnak akkor lesz 70 vagy esetleg afelett, ha ilyen "tökös" dobókkal kerül össze. :-))) Mert azért mostanság, 10-ből 8-szor inkább kisétáltatják, úgy meg nem olyan egyszerű HR-t ütni. Bizony ezzel a 3 HR-nal nagyot nőt az esélye, hogy megdöntse Big Mac rekordját.
szinten gratulalok a csapatoknak. leginkabb a szentendrenek, mert az o meccsuket lattam sajnos nem az elejetol de 0-3rol forditani 7-3ra... nagyon jo meccs volt, szep lassan de megtortek az ellenfel dobojanak lenduletet es utana mar nem volt ellenfel a szloven csapat.
uh,
milyen bunkozasra gondolsz? a palyan vagy a nezoteren?
Al,
meg mindig azt mondod nem lesz 70(+)??? :)
wildcarddal egy AL es egy NL kerul be. komoly tulekedes egyelore csak a NLben van, de ott nagyon nagy. remelem a giants er oda, bar ok elvileg meg csoportgyozteskent is bejuthatnak...
Gratulalok a magyar csapatoknak (es termeszetesen a szloveneknek is)!
De miert viselkedett jonehany ember olyan kobunko modon?! Az osszetuzeseknek szemmel lathatoan volt mar eloeletuk. Miert csinalja ezt, aki csinalja? Nem jatszani jott? Es miert karomkodtak egy csomoan magyarul a szlovenekre?!
INTERLIGA negyes donto: szept 8-9, Szentendre, Izbegi baseball stadion
a negyes dontobe 2-2 magyar es szloven csapat jutott.
szombaton a dontobe jutasert lesz 2 meccs, vasarnap pedig 1-2. es 3-4 helyert.
erdemes kimenni!!!!!
www.ezbets.com, ha minden igaz. Tegnap találtam, és otthon van meg a címe. Az oddsokat is fejből írtam, de valami ilyesmik voltak.
Na, most megnéztem, a cím jó, az oddsok nem.
Bonds 1-4 ezt nem értem, 4 dollárra 1-et fizet???? Talán 5-öt.
Sosa 17-10 ez már jobb, 17-et ad 10-re ez még jobb, mint amit írtam :-)))
Luis Gonzales 20-1, tegnap ütötte a 49.-et asszem
Figyeltem én is :-))))
Azon filózok, hogy megfogadom a neten Sosa-t, hogy ő nyeri idén a home run derbyt. Asszem 5 dollárra 8-at fizet. Bonds meg 3-ra 4-et.
ez egyebkent jo kis csata lesz:
HR: SS-BB
wildcard: CC-SF
bar Bonds lepten nyomon azt nyilatkozza hogy neki a bajnoki gyuru a lenyeg es nem arra figyel hogy meglegyen a HR rekord. szerenykedik, pedig mar biztos erzi hogy...
Sziasztok! Én is inkább McGwire-nek szurkolok, mert nagyon megkedveltem '98-ban, amikor kinn voltam és naponta követhettem a Baseball Tonight-on azt, amit csinált... Egyébként Braves szurkoló vagyok, de sajnos a mi meccseinkből van a legkevesebb a Fox-on :(
Az az igazság, hogy a Cardinals miatt, én inkább McGwire-nek szurkolok, ha nem haragszol :-))) Neki 11 kell a 4. helyhez az örökranglistán, ha jól emlékszem.
Persze én ezt egyáltalán nem bánom...nagyon kiváncsi vagyok mit tud mutatni a csapat a hétvégén Seattle-ben. Ha háromból kettőt elhozunk, szerintem már nem lehet gond a végén, és most nagyon jól kezd játszani a Tribe.
Este a neten követtem az Oakland-Cleveland meccset, mert az OAK dobója az a Mulder, aki szintén elképesztő formát mutatott az utóbbi időben, és nem mellesleg a fantasy csapatomban is játszik. Jó kis meccs volt, a CLE kezdő dobóját már a 3., még Muldert a 4. inningben le kellet cserélni. Mulderról addigra 8 pontot (ER) értek el :-(( Igaz hátfájósan vállalta a játékot. Inkább nem kellett volna.