Mivel én sem tudok többet róla, bemásolom az egész szöveget:
"Ez ugyan nem kulturális program de ez tünt a legközelebbinek. Szóval ez a délelőtt kizárólag a tanulásról szól! Nincs lábtartó koptatás, erőcsúsztatás.... Lesz viszont elméleti oktatás, gyakorlati oktatás több lépcsőben..beszélünk a társas motorozásról, túrázásról..és mindenről ami fontos lehet... A program 8,30-kor kezdődik és kb 13,00-ig tart. Ára: 8,000,- ami mindössze a pályahasználati díj!!! Remélem nem emelik az árat a pályán! Tehát ha úgy érzed van mit tanulnod, vagy érdekel egy ilyen program gyere el! Nem fogsz csalódni remélem. "
Nekem teccett, jelentkeztem is rá. Az a 8 rongy nem sok azért h ha olyat tanulhatok amit eddig nem tudtam v csak a magam kárán tanulnám meg. És tavaszi indítónak is pont jó!:)
- A motor összes gyári tartozéka az utolsó csavarig:)
- 2db Hella FF50 ködfényszóró (nincs felszerelve)
Az első tulajdonos én vagyok, a motor vezetett szervízkönyvvel rendelkezik, leinformálható a hódmezővásárhelyi Suzukinál. 12000-es nagyszervíz után. Garázsban tartott gyári állapotú 1szezont futott!!!
Szia,marha korán keltél,elcsúsztál pár héttel,lehet az altató segítene hogy tavaszig aludj...De szerintem hagyd a fenébe és maradj ébren...:-)))))))))))
Gyönyörű ez a szín!:) Én lehet h még a blokkvédő lemezt is a feketéből választanám, bár lehet h azzal már túl sötét lenne a moci...
Mikor felébredtem aszittem télleg itt a tavasz... sütött a nap, csicseregtek a madarak (de lehet h varjak voltak:)... aztán amikor kimentem az uccára fél percen belül majd leesett a fülem olyan hideg volt, úgyh rájöttem h korán keltem megint:))
A freewinderek is nagyon leültek most úgyh azért garázdálkodok más oldalon is;)
Tibi (meg a többiek is persze:), lesz március 20-án egy euroringes oktatónap (inkább csak fél). Szerintem tök jó buli és a berozsdásodott csontjainkat is átmozgathatnánk ott. A motorozz.hu -n lehet rá jelentkezni, 8 rugó. Én már rajta vagyok a listán:) Mennyünk többen, mert úgy a jó.
Na, megyek aludni, remélem mire felkelek itten van a tavasz...
Úgy látszik, otthon mindenki egyéni therápiát tart a feleségével, barátnőjével!:-)) Pedig több szem többet lát alapon itt is meg tudnánk vitatni néhány dolgot!:-))
Bocsi, de mivel gőzöm nincs az előzményekről, ezért pl. azt sem tudom, az alábbi mit takar: "Egyelőre csak várni, aztán majd elbeszélgetni egy pszihológussal, és közösen feltárni az okokat, hogy mi vezetett idáig..." Ha segítenél, talán tudnék mondani valami okosságot!:-)
A psychológia témához nem igazán akarok hozzászólni, mert..... 20 évig psychiátriai szakápolóként, és szociális munkásként dolgoztam!:-))) Mindezért "csak" 10 évig kellett tanulnom a tantárgyat! Mondjuk szerettem!:-) És az biztos, hogy nem arról szól, mint 20 évvel ezelőtt! Tényleg biznisz lett belőle!:-((