Nos, nemsok pasival találkoztam, aki migrénre panaszkodott volna :))
Bébibaba új neve Nagy Szonja lesz. Talán. Egyelőre. De a végén úgyis kalapból húzunk.:)
a nick névhez tége irtalak be, lepofoztam a gépet, oszt tessék magam magamat köllöt vóna! teke szintén pocsékul ment, nagy erővel semmi ésszel! vége a csocsónak legalább az jó volt! bele került a klasszikusok közé : a tanú és a holnap lesz fácán közé! fácánhoz mit tudnál kinálni , egy kis bufelejtésnek
szonja aug baba lesz SATI SATI lesz belőled Saci.
mivan G69696969 kiheverted? Gerát eladni öngyilkosság! bár Lisztesnél Örültem végre megszabadultak tőle , oszt lám lám!
megörjit ez a várakozási idő Sati mennyi munka van benne mig elmulik . kész szerelem
tessen mondani márc 21 tél utolsó tavasz első napja akkor én mire gerjedek? tavasz tündérkére? vagy a mult nyárra? sajtos pogácsára? fene egy kedvem van!
Nálam hidegfront = migrén.
Mostmár melegfront is, pedig eddig meg sem éreztem.
Állítólag ha vki érzékeny, akkor a születési évszakának megfewlelő frontra gerjed. Én pl januári vagyok, ez nálam bejött.
Amúgy minden rendben :)
De miért is vagyok alteregoja Sat kolleginának?
Jó sokat írtok nap mint nap :)
Én most jutottam oda, hogy tudjak kicsit olcasni.
Ma hugomat köszöntöttük, szülinapja volt. Holnapután nagymami szülinapja, pár nappal korábban másik hugi névnap... Mos örülök csak, hogy Szonja augusztusi baba lesz :) akkor legalább semmi más nincs
Szia, B-B, csak neked megsúgom, hogy le sem feküdtem :((
Hogy haladtok a tervezéssel?
Körülöttem is van egy csomó ember, aki már volt Jordániában, ha valami kérdés fölvetődik, szólj, másoktól én is meg tudom kérdezni,
magamtól sajnos nem :(( nekem még ez kimaradt...