Már hogyne emlékeznénk ilyen frappáns elnevezésű gétére! Ha addig élek se találtam volna ki egy ilyen komlett című elnevezést. Bógod újévet Király párductevéjének is!
Jó reggelt! Én olyan jóminőségű sapkát kaptam karácsi ünnepre, hogy csak na. Annyira frappánsan illeszkedik, hogy miután leveszem, egy kis ideig olyan a fülem mint a támadó macskáé:) Úgyhogy füllefagyás kizárva.
Szép jó reggelt, jó kávézolást. Remélem, ma lesz napl, és esetleg a Mester megosztya velünk a gondolatait erről a rickor gázkomlikációról, ami most fennforog.
Velem is megtörtént már ilyen. Még jó régen 1999 körül regisztráltam a mostani nicknevemen az Internetto fórumra. Eltelt megannyi idő és valahogy nem használtam egy ideig, majd kellett volna hozzászólnom. Íziben regisztráltam egy leo-007 nevet és használtam is. Később gondoltam, csak jobb lenne, ha a máshol is megszokott nicknevem lenne, ezért próbáltam regisztrálni. Erre a géphölgy kiírta, hogy ez bizony már foglalt. Még egy kicsit morogtam is magamban, hogy nééé máán megelőztek, de kellemetlen. Utána csak úgy próbából megpróbáltam bejelentkezni a nick+jelszavammal és voila! beengedett.
Az alábbi adoma illik erre is:
Bácsi bemegy a gyógyszertárba. - Cavintont kérek! - Igen, uram! Hány dobozzal? - Mit hány dobozzal?!
Boldokk úv éjet kívánok és Jó napot kívánok! A Mesternek és saccperkábé a Gömbnek! Nem tudom emlékszik-e rám valaki, sajnos jelszóelefelejtés rickor történt, illetve sok munka és főnök ukcve, de már nem, vagyis munka még igen, de jelszó már megvan a munkaidő rovására.