mai infó Körmendről , hogy a MAFC jan 15.-el befejezi a NB1 -es szezont pénzügyi okok miatt. Az eredményeket törlik ( Szolnok ,Körmend Kaposvár nagy örömére ), és a Magyar Kupa 8 közé jutásáért a vasi csapat játék nélkül megy tovább. + a Zsebe tegnap este elköszönt.
Na , ha ez igaz kiesési gondok nincsenek , jöhet a legjobb 8 :)))))
Amúgy meg mindegy,mert én mindig,vagy nagyon sokszor másképp látom a dolgokat,történéseket, mint ti. Nincs ezzel semmi baj, mindenkinek legyen önálló véleménye,és adjon is hangot neki. Ez a normális. Különben min vitatkoznánk? A traktorok aktuális árán?
...itt van a lényeg,ezt mondtam az után,hogy a statisztikából talán hibásan lehet következményeket levonni,pl. azt hogy talán megint nem volt csapatjáték. Nekem elsőre ez jött le a két légiós 60 pontjából,itthonról,a számítógép elől. :)
De ne már,hogy magyarázkodnom kelljen mikor nem is értem mi a probléma.
miért, az 5788 és 5789 mi,ha nem fikázás? Nem mondom,hogy most örömtáncot kell járni,meg hurráhangulat,nem,egyáltalán nem. Amit eddig elkúrtunk,azt már nem lehet visszacsinálni. De lehet örülni egy idegenbeli győzelemnek,főleg,ha az egy olyan csdapat ellen volt, aki elverte a zalbát, a paksot, a pécset,szolnokot. Még akkor is,ha a legjobbjuk nem játszott.Na és.Egyszer már nekünk is lehet szerencsénk.Edwards se játszott a mafc ellen, azért is kaptunk ki. Igenis volt csapatjáték, nem Q irányított nagyrészt, hanem Fecsó,megtalálták a megfelelő ritmust,igaz,voltak hibák így is. Az össz rádobás 50 %-át dsobta rá a két amerikai(ne niggázzunk itt,nagyon szépen kérlek).Ez miért sok?Q 9/10 közeli, 3/4 tripla.Ezu sok???Vagy mi ezzel a probléma??? Edwards 12/14 közeli, 0/3 tripla. Ezzel mi a bajotok??? Blair 1/8-at dobott triplából... Na csak ez az én bajom. Jó éjt.
Hát eddig csak Bazsyval kommentáltuk itt a meccset és nem tudom milyen "problémakeresésről" írsz, csak Pipi (!) nyilatkozatáról találgattunk, hogy miről lehet szó... Na, nem mintha nem lenne szinte egyértelmű... sajnos. :(
#5788... Ezen kívül azt sem értem kit fikáztam,miért lenne nehéz azt hinnem,hogy nyertünk. Viszont tényleg nem voltam Kecskeméten,csak a statisztikát láttam...
De qrva érdekes,hogy ilyenkor is csak a problémakeresés,a fikázás megy itt... Nehéz elhinni,hogy nyertünk???? Márpedig jól és felszabadultan játszottunk. Egyáltalán nem volt önző egyik légiós sem Akkor miafaszt írogatnátok,ha tízzel kikaptunk volona??? Wagner úr most majd mibe fog belekötni? Nézzetek már kicsit magatokba is néha. Otthonról könnyű ám dumálni, el kell jönni a meccsre...
Gratula a csapatnak, szép volt! Közhelyes, de karácsonyi ajándékkal leptek meg minket, na nem mintha ez alapjaiban változtatná meg a szájízünket ezután az ősz után, de legalább most kijött nekik a lépés. Jővőre csak jobb jöhet! (legalábbis remélem)
...mondjuk ehhez látni kellene a meccset,a statisztika alapján viszont megint nem voltunk csapat,borzasztó hogy a két Nigga a 87-ből 60-at dobott. Szikó,Szikó... :o(