Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
The Borgias- a sorozat, amit nálunk forgattak, az isteni Jeremy Irons-szal a főszerepben- 15. századi pápaság a téma;monstre, másfél órás pilot. Nekem bejött, ebben a sorozatban rengeteg lehetőség van (lehet), ha kihasználják.
Jó termés! :D Megszavazom neked a hét junkie-díját:))) ezek közül csak a Bonest és a Castle-t nézem, - bár elég eklektikusan, azt hiszem egy nagy nyári dara lesz mindegyik., Főleg a Bones, nem is tudom, melyiket láttam utoljára.
Befejeztem a Harmadik műszakot.Ambivalens.Jól indult,a sorozat menetközben koncepciot váltott,megviselte azért sok főszereplő távozása,a Doki nevű mentősé fura volt.Viszont az évadzárók zseniálisak voltak.A sorozat lezárása viszont gyenge volt.
CW hullámzik erősen,néha olyan jelenetek vannak,hogy aláznák a mozifilmeket,néha meg egészen bárgyúak.
Dr.Csont.....ebben az évadban olyan mintha saját magával versenyezne undoritó jelenetekben.Filmben ennyi szerves folyadék,huscafat ,ürülék még nem vert képen senkit mint ebben....szó szerint.
Mentalista.Ez a REd John vonal kezd unalmas lenni,egyelőre a cimszereplő viszi a sorozatot,meg Cho ügynök:)
Lie to me.Itt is a fsz viszi,de valahogy ez nagyon bejön.
Smallville.Ideje abbahagyni,már csak azért nézem,mikor kezd repkedni ez a nyomorult.
Justified.Nagyon nem történt semmi,de akkora red neck karakterek vannak,nem igaz:)Beleértve hősünket is.Zseniális.
Big bang theory....mélyrepül magához képest de szórakoztatóan.
Castle.Maga Castle jó.A finom utalások ,jó nem annyira finom:),a Firefly-ra jók.
Human target..nekem nem hiányzott ez az angol akcentusu milliárdos asszonyság,lehetne véresebb,mint az évadnyitóban,több teret adhatnának a kis szakállas törpének,néha nagyokat villant.
Hawai 5.0 ha kiveszem a szines ,szélesvásznű tájképeket,nem tudom minek nézem.
SG Universe a szünet utáni első kettő volt a legerősebb két rész szvsz.
Sons of Anarchy-t várom nagyon.Kiváncsi vagyok merre tovább,nagyon ütött a szezonzáró(ha igy hivják)
Minden idők legnagyobb főgecije (sorry:) az antipatikus ATF es csaj.
Mildred Pierce 2011-es, minisorozat feldolgozása az 1945-ös filmdrámának; Kate Winslet alakítja Mildredet. Az első részt abszolváltam eddig, és ez a Kate nem tud hibázni... a sorozat hangulata nagyon jó, habár pont ez az 1930-40-es évek nem épp a kedvenc történelmi korszakom.
Aki esetleg nem ismerné, a sztori nagyjából annyi, hogy Mildred egy középosztálybeli, kétgyerekes családanya, akit elhagy a férje cirka az első öt percben. Munkába áll, összegyűjt egy kisebb vagyont és egy kis éttermet nyit, ami aztán kinövi magát.