A Fidesz nem tagadta le a válságot, pont fordítva, a regnáló kormányt támadta, mert az nem hajlandó észrevenni/következményeivel számolni.
A Fidesz is demagóg, persze, de ez sokkal inkább a válságkezelés mikéntjére vonatkozott, állításuk szerint bármiféle megszorítás elkerülhető lett volna ha ők vannak kormányon. Ami persze marhaság.
Mit gondolsz mért kellett a Paks 2 hitelkeret ? Azért mert már kivéreztette az országot, és a multiknál a jó népnél már nincs potenciál, ha tőlük vennének el abból már nem fülkeforradalom lenne . Így valahonnan kellett pénzt szerezni,és az nem érdekli ,hogy vissza kell fizetni, hiszen ő csak a költésnél lesz jelen !
Az államháztartás központi alrendszerének 2014. január havi hiánya 75,4 milliárd forintra teljesült. Tavaly ilyenkor ez 2,5 milliárd forint volt – írja az NGM
Ez így volt, én is emlékszem. És mit hallottunk közben a másik oldaltól: 'Hölgyeim és uraim, válság nincs. A válságot a kormány hazudja, mert szereti eladósítani az országot és kiszipolyozni a zembereket. Ha mi lennénk kormányon, csökkentenénk az adókat, és többet költenénk, így megteremtenénk a kötségvetési egyesúlyt.
Amiket betettem alant és azokra csak hazudozással és tereléssel tudsz reagálni.
Az ábráidat (amiket magad sem értesz, de bízol benne, hogy mondanak valami olyasmit, amit Te szeretnél) már széjjelfikáztam, kisbarétim, ha nem vetted volna észre...
A nagy arc helyett inkébb utánanézhetnél az adatoknak, akkor -példának okáért- nem írnál le ilyen baromságokat : "2008 közvetlenül a Nagy Válság előtt 3,7% hiány?????"
Az ábráidat (amiket magad sem értesz, de bízol benne, hogy mondanak valami olyasmit, amit Te szeretnél) már széjjelfikáztam, kisbarétim, ha nem vetted volna észre...
2008 közvetlenül a Nagy Válság előtt 3,7% hiány?????
Az jobb, mint a mostani (ugyanis akkor még volt MANYUP és az bezony +kb 2%-pontnyi hiányt generált)... azaz Manyupnélkül számolva: 1,7% volt kb akkoriban a hiány!!!
Na erre kössön gombot akármelyik Orbán/Matolcsayfan...
Valóban: a Gyurcsányék éltek az adatszolgáltatás néhány résével (gap) de nem annyira, mint amennyire erre a fidesz rárepült (miszerint Gyurcsi" a hazugság szinonímája" az EU-ban) - NEEEEEM.
Sőt: elvileg Gyurcsi egészen jól teljesesítette a konvergenciaprogramot annak ellenére, hogy a fideszes önkormányzatok szándékosan (valszeg orbáni útmutatást követve) szarrá eladósították magukat...