Keresés

Részletes keresés

kapitula Creative Commons License 2006.03.23 0 0 269
de azt minek teszed?
Előzmény: Eavit (268)
Eavit Creative Commons License 2006.03.23 0 0 268
én katéterezem az orromat.
kapitula Creative Commons License 2006.03.23 0 0 267

hát igen-olvastam a hírt.

Szerintem Bischinger professzort meg kellene hívni közénk, tudnánk tőle tanulni.

máskülönben nekem a fikaevéssel nincs gondom, de az idézett esetben mindenképpen komikus, és még annyi, hogy inkább az elmegyógyászat felől kellett volna megközelítenie a cikk írójának a témát, mint az immunológia oldaláról.

Előzmény: lmrck (266)
lmrck Creative Commons License 2006.03.23 0 0 266
rájöttem, az indexről is sokat lehet tanulni

"Az "orvosok" a közvélekedéssel egyetemben nem ajánlják a mucophagia gyakorlását, mivel fertőzést és orrvérzést okozhat, ám 2004-ben az ausztriai Friedrich Bischinger doktor azzal vívta ki a világsajtó figyelmét, hogy kifejezetten az orrváladék elfogyasztását tanácsolta.

Szerinte ugyanis az antibakteriális enzimeket és antitesteket tartalmazó viszkózus kolloid (több összetevőből álló genyaszerű anyag), azaz a takony a gyomorba jutva gyógyszerként viselkedik, amiért a takonyban összegyűjtött, legyengített baktériumok felkészítik az immunrendszert a védekezésre.

Bischinger szerint a gyerekek nem véletlenül túrják az orrukat egészen addig, amíg a mucophagiát mélységesen elítélő, gusztustalankodásnak tartó felnőtt társadalom le nem szoktatja róla (A Wikipedián található vicc szerint: "- Mi a különbség a brokkoli és a fika között? - A gyerekek nem eszik meg a brokkolit.").

A szakemberek zsebkendő használatát ajánlják az orrtúrás helyett. Azt viszont mindig elfelejtik hozzátenni, hogy nincs még olyan intelligens zsebkendő, ami az ujjbegy mozgékonyságával és a tapadást segítő különleges bőrfelületével felvenné a versenyt."

fika berci
Előzmény: kapitula (265)
kapitula Creative Commons License 2006.03.23 0 0 265
ÜDV
Előzmény: lmrck (264)
lmrck Creative Commons License 2006.03.23 0 0 264
a skót hobbisták oldalán olvastam erről, ők haggisectomy-nak nevezik ezt a bevatkozást
Előzmény: kapitula (263)
kapitula Creative Commons License 2006.03.22 0 0 263
add nekem a fél gyomrot, megtöltöm mindenféle jóval, oszt lesz belőle finom gömböc. hamnyamnyamnnnyammm
Előzmény: lmrck (262)
lmrck Creative Commons License 2006.03.22 0 0 262
ha akarod én szívesen kiveszem a fél gyomrodat,  talán valakinek jól jön a másik fele. de csinálhatunk belőle kis sapkát is, vagy egy helyes kis pénztárcát.
Előzmény: Eavit (261)
Eavit Creative Commons License 2006.03.22 0 0 261

zseni vagy.

Előzmény: kapitula (260)
kapitula Creative Commons License 2006.03.22 0 0 260

szerintem bármit kajálhatsz, ha képes vagy ledugni az ujjadat a torkodon.

Még sportolni sem kell különösen.

A gyomorsavtól károsodott fogsorort is könnyen lehet pótolni, ma már nagyon igényes inplantátumok állnak az ügyfelek rendelkezésére.

Előzmény: Eavit (259)
Eavit Creative Commons License 2006.03.22 0 0 259

figyi és milyet szedjek, ha különösebb izzadás nélkül, és nótorius csokievés mellett szupermodell alakú akarok lenni?

lipoectomiát amúgy vállal valaki?

a liposuctiontól kicsit idegenkedem. szörnyen brutális.

eavit.lusta.org :)

kapitula Creative Commons License 2006.03.22 0 0 258

az nem biztos hogy a kék tabletta a szexualitással hozható összefüggésbe. Például az agresszió, és halálközeli élmény is kiválthat olyan hatást amiről te beszámoltál.

az elsőre bizonyíték, hogy természeti népek a harci jelenetekben a férfiakat álló farokkal ábrázolják, az utóbbira pedig ott van a legenda, mely szerint a mandragóra gyökér bitófa alatt nő, mivel az akasztott férfi a végórában elengedi az utolsó cseppeket, bele a földbe.

/a mandragóra gyökér tekintetében a Harry Potter mint forrás, nevetséges, és gyerekes/

Előzmény: Black Heart Affair (257)
Black Heart Affair Creative Commons License 2006.03.22 0 0 257
erdekes, a kek tablettak ezek szerint valahogyan a fajfenn- illetve fajfennnemtartassal hozhatok kapcsolatba. Nekem is vannak kek tablettaim, de azok pont ellentetes iranyba befolyasoljak a szervezetem, vagy legalabbis azt hiszem. Igazabol csak a tunetek utalnak a szervezetemben lezajlo folyamatra, ugyanis erekciom tamad... szerintetek ezt mit jelenthet?
Amugy ti melyik patikabol szoktatok vasarolni? Nekem e-mailben kuldik havonta az aktualis akcios katalogust, es ket kattintassal mar rendelhetek is, roppant kenyelmes megoldas.
Előzmény: kapitula (254)
kapitula Creative Commons License 2006.03.22 0 0 256
:)
Előzmény: Eavit (255)
Eavit Creative Commons License 2006.03.22 0 0 255
én ezért szoktam mániákusan olvasztgatni a kezemben a kék m&ms-t . hátha lejön róla a szín. de persze csak a számban olvad.
Előzmény: kapitula (254)
kapitula Creative Commons License 2006.03.22 0 0 254

meg vajon minden kék pirula fura hatást gyakorol a szervezetre?

csak azért mert a fogamzásgátlóm kék, mindig lefekvés előtt veszem be, tehát nem vagyok észen, mikor feldolgozásra kerül...fene tudja mi történik velem, miközben alszom

Előzmény: Eavit (253)
Eavit Creative Commons License 2006.03.22 0 0 253
lehet, hogy paradox a hatása, előbb szeretném megtudni officially mire való, mert nem akarom égetni magam a testem hülye reakcióival.
Előzmény: kapitula (252)
kapitula Creative Commons License 2006.03.22 0 0 252
mesélj!
Előzmény: Eavit (251)
Eavit Creative Commons License 2006.03.22 0 0 251
én kéket szoktam bevenni, és elég érdekes a hatása.
Előzmény: lmrck (248)
kapitula Creative Commons License 2006.03.22 0 0 250

ez egyfajta színterápia?

Én a székrekedésre a barna sörösüvegen való keresztülnézést javaslom....nem is tudom, mi lesz ha nem lesznek színes sörösüvegek

Előzmény: lmrck (248)
kapitula Creative Commons License 2006.03.22 0 0 249
nálam akkor is a bp tv-ben rendelő fenomén a király! Az megmondja az igazságot!
Előzmény: tündértakony (247)
lmrck Creative Commons License 2006.03.21 0 0 248
mi placebot használunk gyógyszerek helyett, általában m&m's-et, zöldet a náthára, vöröset a vérszegényeknek, sárgát a kínai betegeknek, barnát pedig székrekedés ellen.
Előzmény: tündértakony (247)
tündértakony Creative Commons License 2006.03.21 0 0 247
hát igen, sajnos a mai gyógyászat és gyógyszerészet a pénzről szól, csakúgy, mint a jazzen kívül minden zene. nincs már érzés az emberekben. mindenféle kompjúteres meg robotkaros cuccokkal operálnak, már lassan szükség sem lesz az emberi érintésre. bezzeg indiában vannak még olyan ortodox orvosok, akik a legdurvább lobotómiaműtétet is ezsköszök nélkül, puszta kézzel végzik el!!! saját szememmel láttam, vakbelet is úgy műtenek, csak simán benyúlnak az ember hasába, érthetetlen hogy beszalad a kezük!! ez a gyógyászat kérem!!!

tt
Előzmény: kapitula (246)
kapitula Creative Commons License 2006.03.20 0 0 246

http://index.hu/politika/bulvar/tgn0315/

és akkor még erről a malőrről nem is ejtettél szót!

Előzmény: lmrck (245)
lmrck Creative Commons License 2006.03.18 0 0 245
"Miképp arról az amerikai New Scientist folyóirat február végi száma beszámolt, az általuk ígért új eszköz látszólag egy infrasugarakkal működő szemüvegféleség - valójában kamera -, mely dobogás közben is állónak mutatja a szívet. Mindezt a profi fényképezőgépek gyors autofókuszához hasonlatos módszerrel éri el, a - mellkasüregbe juttatott - kamera (és a robotkar) ugyanis a szív legapróbb rezdülését is követi. A mozdulatlanság illúziója pedig jelentősen megkönnyíti az operációt végző robotkarok irányítását." HVG

szánalmas, szánalmas. egyszerűen érzék kell hozzá, nem szupertechnika.

sajnálom, hogy a magyar szívsebészeti társaság, illetve papp lajos mellett Minket nem is kérdeztek meg, mondjuk megértem, mivel úgy Rólunk, a Mi Sikereinkről szólt volna az egész cikk
kapitula Creative Commons License 2006.03.17 0 0 244

óóó, köszönöm ...bárcsak mindenki így gondolná

Előzmény: Eavit (243)
Eavit Creative Commons License 2006.03.17 0 0 243

mi tagadás, igazad van. stíluskirálynő vagy, én mondom.

Előzmény: kapitula (242)
kapitula Creative Commons License 2006.03.15 0 0 242
...nem beszélve a stílus szépségéről.
Előzmény: Eavit (241)
Eavit Creative Commons License 2006.03.15 0 0 241
legalább rögtön sterilizálsz, vérzéstcsillapítasz.
Előzmény: kapitula (239)
Eavit Creative Commons License 2006.03.15 0 0 240

esztétikai műtétre van szükségem.

most vettük rajzszakkörön a kollázst.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!