Szerintem Bischinger professzort meg kellene hívni közénk, tudnánk tőle tanulni.
máskülönben nekem a fikaevéssel nincs gondom, de az idézett esetben mindenképpen komikus, és még annyi, hogy inkább az elmegyógyászat felől kellett volna megközelítenie a cikk írójának a témát, mint az immunológia oldaláról.
"Az "orvosok" a közvélekedéssel egyetemben nem ajánlják a mucophagia gyakorlását, mivel fertőzést és orrvérzést okozhat, ám 2004-ben az ausztriai Friedrich Bischinger doktor azzal vívta ki a világsajtó figyelmét, hogy kifejezetten az orrváladék elfogyasztását tanácsolta.
Szerinte ugyanis az antibakteriális enzimeket és antitesteket tartalmazó viszkózus kolloid (több összetevőből álló genyaszerű anyag), azaz a takony a gyomorba jutva gyógyszerként viselkedik, amiért a takonyban összegyűjtött, legyengített baktériumok felkészítik az immunrendszert a védekezésre.
Bischinger szerint a gyerekek nem véletlenül túrják az orrukat egészen addig, amíg a mucophagiát mélységesen elítélő, gusztustalankodásnak tartó felnőtt társadalom le nem szoktatja róla (A Wikipedián található vicc szerint: "- Mi a különbség a brokkoli és a fika között? - A gyerekek nem eszik meg a brokkolit.").
A szakemberek zsebkendő használatát ajánlják az orrtúrás helyett. Azt viszont mindig elfelejtik hozzátenni, hogy nincs még olyan intelligens zsebkendő, ami az ujjbegy mozgékonyságával és a tapadást segítő különleges bőrfelületével felvenné a versenyt."
ha akarod én szívesen kiveszem a fél gyomrodat, talán valakinek jól jön a másik fele. de csinálhatunk belőle kis sapkát is, vagy egy helyes kis pénztárcát.
az nem biztos hogy a kék tabletta a szexualitással hozható összefüggésbe. Például az agresszió, és halálközeli élmény is kiválthat olyan hatást amiről te beszámoltál.
az elsőre bizonyíték, hogy természeti népek a harci jelenetekben a férfiakat álló farokkal ábrázolják, az utóbbira pedig ott van a legenda, mely szerint a mandragóra gyökér bitófa alatt nő, mivel az akasztott férfi a végórában elengedi az utolsó cseppeket, bele a földbe.
/a mandragóra gyökér tekintetében a Harry Potter mint forrás, nevetséges, és gyerekes/
erdekes, a kek tablettak ezek szerint valahogyan a fajfenn- illetve fajfennnemtartassal hozhatok kapcsolatba. Nekem is vannak kek tablettaim, de azok pont ellentetes iranyba befolyasoljak a szervezetem, vagy legalabbis azt hiszem. Igazabol csak a tunetek utalnak a szervezetemben lezajlo folyamatra, ugyanis erekciom tamad... szerintetek ezt mit jelenthet? Amugy ti melyik patikabol szoktatok vasarolni? Nekem e-mailben kuldik havonta az aktualis akcios katalogust, es ket kattintassal mar rendelhetek is, roppant kenyelmes megoldas.
meg vajon minden kék pirula fura hatást gyakorol a szervezetre?
csak azért mert a fogamzásgátlóm kék, mindig lefekvés előtt veszem be, tehát nem vagyok észen, mikor feldolgozásra kerül...fene tudja mi történik velem, miközben alszom
mi placebot használunk gyógyszerek helyett, általában m&m's-et, zöldet a náthára, vöröset a vérszegényeknek, sárgát a kínai betegeknek, barnát pedig székrekedés ellen.
hát igen, sajnos a mai gyógyászat és gyógyszerészet a pénzről szól, csakúgy, mint a jazzen kívül minden zene. nincs már érzés az emberekben. mindenféle kompjúteres meg robotkaros cuccokkal operálnak, már lassan szükség sem lesz az emberi érintésre. bezzeg indiában vannak még olyan ortodox orvosok, akik a legdurvább lobotómiaműtétet is ezsköszök nélkül, puszta kézzel végzik el!!! saját szememmel láttam, vakbelet is úgy műtenek, csak simán benyúlnak az ember hasába, érthetetlen hogy beszalad a kezük!! ez a gyógyászat kérem!!!
"Miképp arról az amerikai New Scientist folyóirat február végi száma beszámolt, az általuk ígért új eszköz látszólag egy infrasugarakkal működő szemüvegféleség - valójában kamera -, mely dobogás közben is állónak mutatja a szívet. Mindezt a profi fényképezőgépek gyors autofókuszához hasonlatos módszerrel éri el, a - mellkasüregbe juttatott - kamera (és a robotkar) ugyanis a szív legapróbb rezdülését is követi. A mozdulatlanság illúziója pedig jelentősen megkönnyíti az operációt végző robotkarok irányítását." HVG
szánalmas, szánalmas. egyszerűen érzék kell hozzá, nem szupertechnika.
sajnálom, hogy a magyar szívsebészeti társaság, illetve papp lajos mellett Minket nem is kérdeztek meg, mondjuk megértem, mivel úgy Rólunk, a Mi Sikereinkről szólt volna az egész cikk