Azt te csak szeretnéd hinni. Te pedig ua.úgy nem kérdeztél meg engem,innentől kezdve egál. Eddig sem tartottam fontosnak a véleményed,ezek után sem érdekel.
Tudod az baj Drago,h annak idején meghallgattad -egy akkor éppen elég rossz idegállapotben lévő- csaj vádaskodásait.
Sajnos akkor ő nem látott túl a megszerezni kívánt pasin, és a cél érdekében minden mást feláldozott. (Hamar kiderült,h nem érte meg.) Minket okolt a kapcsolat megszakadásért. Igaztalanul.
Amikor ez történt te jóban voltál Biggel. A pletyka meghallgatása után fenyegető üzit küldtél neki és mocskoltad a 808-on is.
DE BIG-ET NEM HALLGATTAD MEG!!!
Most meg már késő. Már nem érdekel minket,h te mit gondolsz.
Nem haragszunk rád, - csak egyszerüen nem kivánjuk a társaságodat.
No, a végén mindenki kibékül mindenkivel (nagyon helyesen), viszont én már nem írok többet ebbe a topicba. Elindítottam, most Rátok hagyományozom. Beszéljétek meg a nézeteltéréseket, mert ha valami tüske marad az emberben, az csak el- és megfertőz mindent, mindenkit maga körül.
Fogalmam sincs,h mi és hogyan ment hozzád wixxa. Mindenesetre sem a chaton,sem a neten még nem wágtam át senkit soha. Ja,és nincs is más newem sem! Csak ezt használom mindenhol! A chaton csak azért "üres" a nickem,mert azt nem lehet lenyulni semmilyen trükkel. Nem érdekem,h hazugságon érjenek. Ilyen eccerü...
Hozzám ez nem így jutott vissza,és ezé lettem pipa,mikor rádüzentem. A válaszaidat pedig nem értettem,fogalmam sem volt arról,miről beszélsz. Ezért akkor -mint írtam-,felhívtam az illetőt,h ez micsoda,me nem értem,h jön ez hozzám és exemhez.
Nekem meg akkor nem wot fogalmam,h te mi másrol beszélhettél wolna,miko exkedweseddel csak a napi politikárol dumáltunk és sem a chat,sem a magánügyek nem kerültek szoba!
Ezért sem értettem a támadásod,és csak az elözöekben emlitett témára tudtam fogni.
Hogy a francba nem lehet elférni ekkora helyen? Miért nem lehet átnézni számunkra nem szimpatikus emberkék felett? Nem kell mindenkivel beszélgetni, nem kell mindenkit észre venni!
Nem,ott én végig exemről és magamról írtam neked,és nagyon nem értettem,h jön a képbe amiről te beszélsz. Az volt az a pillanat,mikor felhívtam az ominózus hölgyet,h ez most mi,me egy árva szót nem értettem az egészből.
Akkor sem vitázni jöttem ide,és nem fogom megtenni,nem fogok belemenni.
Ozdi emléke miatt vagyok,nem háborúzni. Nem is azzal a szándékkal írtam,és nem is szóltam hozzád,nem is kötöttem beléd.
C6népe: Nem nézegettem a nickeket itt. Enhy említette a topikot,miatta jöttem.
Sztem a képbeszúrás azért nem olyan eccerű mert többlépcsős. Nem elég, hogy tallózom, töltsem is fel, de még akkor se nincs sehunse. Mert még be is kell szúrni. :) Na én már a felénél beküldöm az írtakat. :)
Huu, Big remélem nem azt akarod, hogy asszociáljak...mert nem biztos, hogy mindkettőnknek ugyanaz jut eszébe a kígyóról...:o))))) Nyugalom. Inkább nevess rajtam, mámeg mit tettem! Egyszerre 3kép is megjelent..de most már legalább tudom, hogy hol hibáztam eddig.
Ugyan pont én mondtam, hogy nem szabad lereagálni az alacsony szintű létformákat, pár dolgot azért megjegyeznék:
Big Dewil nem hazug (sok-sok éve ismerem személyesen).
A magánéleti dolgok, hogy ki kivel kufircol, hogyan, miként, MAGÁNÜGY. Mindenkinek a magánügye. Nem való se fórumra, se chatre, se más közéleti eszmecsere-helyre.
Amennyiben lelki kielégülést okoz számodra, hogy itt egy kellemes társalgásban nem-szívesen-látottan (legalábbis úgy vettem észre) álmosolyogva szúrkálódj, javaslom, keress fel szaksegítséget.
Mindezt nem vitaként írtam, választ sem várok rá...
Így előre szólok, hogy evvel kapcsolatban nincs és nem is lesz több mondanivalóm.
Micsoda véletelen/?/egybeesések!:o)) Big, és 20im:))Én is nagyon jól éreztem magam tegnap. Kedves emberek társaságában voltam.:))) Kár, hogy olyan gyorsan elrepült az idő...
/Mindenkitől elnézést, az előbbi nagy üres hely miatt. Folyamatosan próbálom a képbeszúrást. Egy kézfogás lett volna. Remélem nem hiú ábránd marad, még ha a kép nem is látszik..
Asszem Te voltál az,aki leírta,hogy itt bármiről lehet írni.Másik.A 808 számomra megszünt.Ugyan úgy ,ahogy NEKTEK a 806.Ennyi. Elekről nem nyitok vitát.Én éltem vele nem más.
Csetnépe.Te sem fogsz hiányozni ugyan úgy mint a 806-ról a többieknek.És inkább kiállok egy őszinte ember mellett DRAGÓ,mint ismeretlen hazugok mellett.Ennyit a képmutatásról.
Egyébként télleg az oZDIról szól a topic hajrá.:)))
Szerbusztok :)))
Arról már nem is beszélek,hogy,akivel a 808-on sem voltam jóban itt miért kellene???????????
Jah.Enhykém.Nekem ne játszd meg a nagyasszonyt ,mert Te is szépen lejárattad csetnépét.Állítólag a kis barátnőddel kufircolt.Ejnye-bejnye csetnépe.Te sem ismered fel az emberek értékeit.Nem vagy különb elekemédesnél.Szarok vagytok mindketten.
"egyszerűen pont ott lehet megállítani az egymás szidását, hogy idegbaj nélkül átlépünk az ilyen dolgokon, és nem veszi fel senki a kesztyűt, mégha a lábunk elé is dobja valaki."
Azé én emléxem,amiko kiakasztottak ugy,h sirtál egy hétig is. Söt,mintha azota ritkábban chatelnél...
Mellesleg én sem wéletlen hagytam abba a chatot.
Elegem wot az emberi aljasságbol,a határtalan primitiwségböl és abbol,h mindegy,h ki és mit mond magárol,mindig wan oan,akinek csak 1 a fontos. -Jol értesültnek tünjön és a háttérben minél nagyobb xart tudjon kawarni...