Keresés

Részletes keresés

Phoere Creative Commons License 2002.11.25 0 0 350
Alapvetően magamból tudok kiindulni és valószínűleg én sem adtam volna meg a tévének és a médiának az örömöt, hogy élőben lekeverek két nagy pofont. :))
De abban igazad van, hogy a Laci vsz. otthon sem ejnyebejnyézett.
Bár van még egy szempont, ami szóba jöhet. Ha tegyük fel Zsanett tényleg megbánja, amit tett (visszanézve a felvételeket rájön, hogy tényleg egy rohadt kis dögként viselkedett a barátjával szemben) és komolyan meg akarja tartani a Lacit, a srácnak bizony jelentős adu van a kezében, hiszen ő a megbocsátó fél, de ezt bármikor Zsanett orra alá dörgölheti és akár egy kicsit lazábban is viselkedhet, hiszen ha Zsanett meg akarna bántódni, akkor Laci egyből mondhatja: Nana! Hogy is volt az a BB-ben? Jó lesz csöndben maradni!

De persze ez csak egy lehetőség, nem biztos, hogy Laci képes lesz élni ezzel a lehetőséggel. Lehet, hogy behúzza fülét-farkát és örül, hogy megúszta anélkül, hogy ténylegesen a fejére kerültek volna a szarvak. :))

Előzmény: LUKI (349)
LUKI Creative Commons License 2002.11.25 0 0 349

Egyetértek, kivéve a Lacit illetően. Te eltudod képzelni, hogy otthon nekiesett a Zsaninak, hogy ejnye-bejnye? Hozzáteszem, hogy szerintem iszonyú nyüglődés veszi most majd kezdetét a kapcsoltukban, elkezdik szép sorban visszanézni a dolgokat. De ez az ő ügyük és én sem a külső dolgok miatt utáltam + a csajszit, hanem a házban történtek miatt.
A média szerintem épp így lett kiszolgálva. Szerintem undorító, hogy a média és az általa írányítani próbált közvélemény szemében minél szemetebb, erkölcstelenebb valami, annál jobb és elfogadottabb. (döbbenet, hogy az RTL Klub már ku..át fizet azért, hogy du..on már végre valaki a VV-ben. Mellesleg ez bűncselekmény is, ugye?)
Szóval szerintem az egész show-nak az ártott volna, ha a Laci egy tökös gyerek, de erről ugye szó sincs.:-)

Előzmény: Phoere (348)
Phoere Creative Commons License 2002.11.25 0 0 348
Én sem sajnálom egyiket sem, főleg nem Szabit. Hihetetlen óvodás módjára viselkedett, egy pudlikutya nem ragad annyira a gazdája seggébe, mint ő tette Zsanett hátsójával. :))

Laci esetében csak azzal értettem egyet, hogy nem a nagyközönség előtt rendezi a számlát. Az helyes, ha nem süllyed le arra szintre, hogy kiszolgálja a szenzáció éhes médiát.
Hogy azután otthon benyújtja-e a számlát? Hát nem tudom. Ha nem teszi, akkor magáról állít ki szegénységi bizonyítványt.

Minden játékosnak magában kell azokat a korlátokat felállítani, amelyeket nem lép át az otthon maradt családtagok miatt. Zsanett egyértelműen nehéz helyzetbe hozta az otthoniakat, szörnyűlködhettek eleget. :))
Viszont fenntartom, hogy a kiszavazásban ennek nem lehetne szerepe, csak a benti társaság szempontjából lenne szabad megítélni a játékosok viselkedését (Zsanett ebből az aspektusból vizsgálva is megérdemelte, hogy kiszavazták).

Előzmény: LUKI (347)
LUKI Creative Commons License 2002.11.25 0 0 347
Szasztok!!!

Én már egy picit sem sajnálom a Szabit! Aki ennyi idősen ilyen hülye, az vessen magára!

A Laci detto. Én maximum azért játszottam volna meg, hogy várom a Zsanikámat, hogy ott legyek a színpadon amikor kijön és élő adásban küldjem el a francba a közönség és a nézők előtt. Nagyon király lett volna. Pofára esett volna az a kis ribi is, valamint a TV2. Ebben az esetben a Lacika lett volna a király szinte az egész ország szemében kivéve Gellénházát és környékét.
Szerintem az egész a lóvé körül is forog. Gellénházán szerintem a Zsanikáék igen módos kis emberek, állítólag a Lacika náluk is lakik. Milyen jópofa lehetett ahogy esténként a vejkó leült a Kedves Mamával megnézni, hogy Zsanika ma kinek a fülzsírját nyalogatja ki. :-))))))))))))))))))))))))))))
Szóval örülök, hogy idővel majd hallanom sem kell erről az öntelt, csámpás, dagadt kis lotyóról.:-)
Egyébként nem vagyok elfogult. Nagyon szeretem a hölgyet:-)

Phoere Creative Commons License 2002.11.24 0 0 346
Na most egy kicsit megint bővebb leszek. :))

Először is: zsanett megérdemelt, hogy kijöjjön, ez tény. Ahogy kijött - a show és szinésui elemeket leszámítva - korrekt volt, ezerszer inkább, mint Pongó tombolása. Úgy köszönt el a többiektől a stúdióból, ahogy illett: mindenkivel őszíntén tisztázta, hogy kedvelték egymást vagy sem, de senkibe nem rúgott bele, ahogy Pongó, illetve Iti tette. Évit pedig alaposan meglepte, hiszen ő esküdni mert volna rá, hogy kölcsönösen jelölgetik egymást.
Szóval hülye liba volt Zsanett az elmúlt 3-4 hétben, de a végén sokkal érettebben viselkedett, mint saját élettapasztalatától elvakult korábbi játékostársa.
Aki viszont az egész játékkal,kapcsolatban a véleményem: akkor lenne korrekt, ha minden játékost CSAK a benti viselkedése alapján ítélnének meg, és nem lenne szempont a kinti élete és családja. Így pl. szemétség volt azért jelölni Tarát, mert kisgyereke volt, azért elítélni Zsanettet, mert a viselkedésével a barátját hozza kellemetlen helyzetbe stb. Jelenleg azok vannak előnyben, akik "facér"-ként játszanak, nekik elnézik azt, amit másnak nem. Angi-Bálint, illetve Évi-Renáto szex-menetek elfogadhatók voltak, de mindenki fel lett volna háborodva Zsanett, Pongó vagy Iti esetében.

Természetesen ehhez az is kellett volna, hogy ezek a játékosok ne emlgessék állandóan a külső életüket. de emlegették, így az én elméletem csak elmélet maradhatott mindenképpen.
Viszont ha érvényesült volna a fent vázolt elmélet, Zsanett akkor is repült volna most, mert a Szabi-féle macska-egér játékon kívül semmivel nem foglalkozott és igencsak hülye volt az elmúlt időszakban.

Nagyon érdekes volt Angéla hatása a játékosokra. Amíg bent volt, addig mindenki másképp viselkedett, mint ahogy az alaptermészetéből fakadna. Így pl.:
Évike: a kedves mindenre nyitott lányból egy piszkálódó, a neki nem teszőket (Zsanett, Andi elsősorban) a hátuk mögött kibeszélte, állandóan Angélával susmusolt róluk, mindig beléjük kötött.
Zsanett: Az Angéla-Évi-Tara trió ellenszenves viselkedése őt szimpatikus, aranyos, kislányos viselkdésűvé tette elsősorban, és ezzel szimpatikussá a közönség előtt.
Andi: ő volt szinte a közellenség, bármit csinált, azt a fenti trió kikezdte, kibeszélte stb.

Amikor Angéla kiment, mindenki megváltozott. Évi ismét igyekezett mindenkivel jóban lenni, még Zsanettel is, nem félretéve az ellenszenvét, de nem lovagolt állandóan rajta és próbált a pillanatnak élni. A neki nem tetsző dolgokat szóvá tette, de nem kötött bele senkibe. Még Andiban is hirtelen a jó dolgokat kezdte meglátni, holott korábban mindennek elmondta.
Zsanett viszont már nem lett a "rossz" ellentéte, hanem a tényleges jellemvonásai kerültek felszínre. Ráadásul a Szabi-ügy miatt ki is került a társaságból. Nagyon ellenszenves lett a viselkedése az emberek többsége számára.
Andi kikerült az árnyékból, hiszen Angéla központi figurája eltűnt, és a többiek már nem nyomják el a társaikat, egyre inkább egyenrangúak lesznek a játékban.

Szóval minden szempontból hasznos volt Angéla távozása és indokolt volt most Zsanett távozása.

Laci viselkedése pedig elgondolkodtató. Hogy mit tett otthon, nem tudjuk, de abban igaza volt, hogy nem a nagyvilág előtt kell a magánéletüket rendezni. Az már nem része a BigBrothernek.

inglisvumenke Creative Commons License 2002.11.24 0 0 345
Sziasztok! Mindenkinek jól telt az éjszakája? Az enyém igen! :-)))) Remélem, Ti is szépeket álmodtatok, ...... DE már újra itt vagytok! :-))))

???

inglisvumenke Creative Commons License 2002.11.24 0 0 344
Neked is szép álmokat! :-))
Előzmény: Kopi (342)
Kopi Creative Commons License 2002.11.24 0 0 342
De! Meg akarok sértődni! ;)

Megyek is aludni.
Szép álmokat, vagy mozgalmas éjszakát - tetszés szerint! :)))

Sziasztok! :)

Előzmény: inglisvumenke (341)
inglisvumenke Creative Commons License 2002.11.24 0 0 341
Dehogyis! Pont ellenkezőleg! Gondolj a hangjára milyen sármos :-))) meg a nyakát is szépen tudja tekergetni! :-))))))))))) Meg szépen zümmög is néha :-)))))) (nehogy megsértődj!!!)
Előzmény: Kopi (340)
Kopi Creative Commons License 2002.11.24 0 0 340
Na, engem itt sértegetnek ...
:)))
Előzmény: inglisvumenke (339)
inglisvumenke Creative Commons License 2002.11.24 0 0 339
:-)))) Bizony! Én vagyok a Kistesó, Te meg a Nagytesó, BIG BROTHER!!!!!!! :-)))) Mégiscsak igaza volt Csiribínek, látod? :-)))
Előzmény: Kopi (338)
Kopi Creative Commons License 2002.11.24 0 0 338
Na látod! :)

Én meg figyelem ezt a topic-ot, hamár az enyémből indult ki. :)

Előzmény: inglisvumenke (337)
inglisvumenke Creative Commons License 2002.11.24 0 0 337
Köszi :-))

Amúgy lesem ám a Megane fórumot is, csak nem nagyon szólok (de ez ismerős helyzet ezek szerint :-))))) )

Előzmény: Kopi (332)
Kopi Creative Commons License 2002.11.23 0 0 336
Akkor ez hiba!
;)
Előzmény: inglisvumenke (335)
inglisvumenke Creative Commons License 2002.11.23 0 0 335
nem iiiiis! :-))
Előzmény: Kopi (330)
Kopi Creative Commons License 2002.11.23 0 0 334
Magának kereste a bajt!
A helyében én sem lennék! Mert nem mennék be egy ilyen helyre! :)))

De én is sajnálom.

Előzmény: Törölt nick (333)
Kopi Creative Commons License 2002.11.23 0 0 332
:) Gratulálok!!!

Úgy tűnik, már megtaláltuk a végleges változatot, csak egy kicsit még finomítunk rajta.

(Azért egy-két helyre még írogatok. :) )

Előzmény: inglisvumenke (329)
inglisvumenke Creative Commons License 2002.11.23 0 0 331
óta= -t követően (most)
Előzmény: inglisvumenke (329)
Kopi Creative Commons License 2002.11.23 0 0 330
Na tessék!
Hívnak, aztán édeskettesben elhúznak! ;)
inglisvumenke Creative Commons License 2002.11.23 0 0 329
De miért? Nem csak Megane van ám a világon! :-)) Clijjjóka is---- szerda délután óta én is boldog tulaj leszek! :-))))

Hogy álltok a matricával? Van már döntés?

Előzmény: Kopi (327)
inglisvumenke Creative Commons License 2002.11.23 0 0 328
Neked is. Aztán át kéne húzni... :-))
Előzmény: Törölt nick (320)
Kopi Creative Commons License 2002.11.23 0 0 327
Szabi egy nagy dinnya!
Zsani meg ... hülye! Meg az is, aki megvárta. ;)

Én nem sok helyre írogatok. A Mégane-osba szoktam ... :)

Előzmény: inglisvumenke (324)
Kopi Creative Commons License 2002.11.23 0 0 326
Nem!
VV!

;)

Előzmény: Törölt nick (323)
inglisvumenke Creative Commons License 2002.11.23 0 0 324
Na ne mááá! Eddig se írogattál, most úgy örültem Neked! :-)))) Gyerünk, tessék csak írogatni!

Mit szóltok Zsanihoz??? Én örülök, hogy ő jött ki, mert már nagyon idegesített, rohadt álnok kígyó. De Szabit borzasztóan sajnáltam :-((((((
Össze fog roppanni.

Előzmény: Kopi (322)
Kopi Creative Commons License 2002.11.23 0 0 322
Csak a háttérben, mint eddig! :)))
Előzmény: inglisvumenke (318)
inglisvumenke Creative Commons License 2002.11.23 0 0 319
nyugi Csiribí... :-))))))) Várok Rád. Ööööööö, a mailedre ;-))
Előzmény: Törölt nick (316)
inglisvumenke Creative Commons License 2002.11.23 0 0 318
Valóban :-)

De azért nehogy eltűnj! :-))

Előzmény: Kopi (317)
Kopi Creative Commons License 2002.11.23 0 0 317
Ez erősen félreérthető!
Elforduljak? ;)
Előzmény: Törölt nick (316)
inglisvumenke Creative Commons License 2002.11.23 0 0 315
Úgy látom, érdemes volt visszajönnöm :-))

Na és mennyi aranyat találtál? :-))))

Előzmény: Törölt nick (314)
inglisvumenke Creative Commons License 2002.11.23 0 0 313
Szijja! :-))))) Te aztán jó korán keltél!
Előzmény: Törölt nick (312)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!