Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Elkezdem nézni az elejétől, csak miattad, ;P hogy tudjak reflektálni, elég szar, hogy te még nem tartasz a legújabb részeknél, így nem lehet megbeszélni ezt, tűrhetetlen.
Supernatural s02e17 Sammy harmadik csaja(2. évad)( a farkasember asszony) volt eddig a legjobb csajeee.....mondjuk marhaság, hogy valaki kinyíratja magát)
A CW nem várta ki a pár hét múlva kezdődő upfrontsot, hanem már most berendelte a The Vampire Diaries, a Supernatural, a Gossip Girl és a 90210 új évadját. - sorozatjunkie.
Mekkora! Most nézetem meg a Hawaii Five-O eheti részét és P.Diddy is játszik benne. (Részemről) új számának, Coming Homenak a refrénjét adják az epizód elején és a végén is. Elnyerte a tetszésemet ez a dal. :)
Eyecandy mindegyik, de elsősorban nem is csak emiatt nézem - inkább a humoruk miatt, van valami egészen elképesztő kontraszt a sorozatban, amit a lehető legjobban aknáznak ki. Bár nem mindig, vannak aljadék részek, de azokat gyorsan el köll felejteni.
Nem szoktam nézni a Winchester tesók sorozatát, de tegnap egy részt azért bevállaltam, mert felkeltette az érdeklődésémet a 6x17 alapsztorija. Final Destination rulez! :D
Volt egy rész ahol Bobbynak mesélték el hogy is történtek eddig a dolgok, de mindiga másik mesélt el mi volt az egyikkel.
Ezen nagyon röhögtem.
Ahogy Sammy szerint milyen csajai vannak Deannek, hehehe, ilyen nagy hányós, piás:-DDD Persze Dean egyből rácáfol, egy gyönyörű intelligens nővel...vagy ahogy Sammy szerint mikor elmentek a halott alkására Dean kétpofára felzabált valami kekszet, Dean szerint pedig csak egyet evett...2.40-nél meg itt a videóban ahogy Dean szerint történt...Sammy: blablabla.....Sammy erre:Soha nem beszélek így:-DDDDDDDDD
Az a baj, hogy így leírva nem is emlékszem már a részekre, durván megbocsájthatatlan, tudom :p - viszont lehet mormolni a miatyánkat azért, hogy rendeljék be a köv. évadot is... *mormolmormolmormol*