De ugye nem a förmedvény bevezetését érted a 'jobb rendszer' alatt?
Hiszen az IE csak még tovább növelné a már meglévő nőpárti elfogultságot, feminista szervezetek képviselőit ültetve olyan pozíciókba, ahol pont a pártatlanság lenne a lényeg.
Ezért kell a szakértő és egy jobb rendszer. Mi innét nem tudjuk megmondani, hol volt a hiba. Egy függetlenebb szakértő, egy csbe-ben jártas ember biztos látta volna a jeleket, ismerte volna ennek az egésznek a dinamikáját.
Úgy érted, ennyi apát foszt meg a házasságból lelépő feleség a gyerekeitől.
Amúgy az 'apák tízezrei' csak szófordulat volt, hiszen a házasságok közel fele végződik válással, túlnyomó többségükben a nő akar válni, de a gyerekeket és a vagyont azért továbbra is szeretné. Szóval, akár apák millióit is írhattam volna.
Maradjunk abban, hogy nem mindenki ilyen hidegvérű és a hatóságok korrektségében maximálisan bízó ember, főleg nem egy stresszhelyzetben. Szóval én el tudok képzelni olyan helyzetet, ahol a hatóságok értesítése a biztos bukta (ártatlanul is), tehát még mindig jobb megpróbálni valami mást.
Nézd ! Csak a magam fejével tudok gondolkodni . Én nagyon szeretem , hogy a baloldalamon alszom el , és ott is ébredek ....
Ha belemásznék (akarattal biztos nem fogok) valami nagy szaharába , mindent is inkább vállalnék , mint életem végéig rettegni , hogy hátha kiderül . Abba szerintem bele lehet hibbanni (feltéve , hogy valaki nem eleve a hibbantsága okán követte el a valamit) .
Oszt' el lehet dönteni melyik a jobb ...., hogy lehet kinyuvasztanak/dutyiba kerülök , vagy majd elmeosztályon vegetálok a hátralévőben .
Úgy gondolod, hogy 1-2 ilyen nagy port felkavaró eset ellensúlyozza a családügy közismert nőpárti elfogultságát? Attól még apák tízezreit szakítják el a gyerekeiktől, és fosztják ki állami segédlettel. Ami pedig a gyerekek hullását illeti, itt az idő követelned a KE ratifikálását, hiszen a gyerekek elleni erőszak és gyilkosság elsősorban a nők 'szakterülete'.
senki sem vetkozteti le, ha magatol nem tudja, kulturaltan megkerjuk, hogy a kutya/macska/hajlektalan pisis/szaros cipojeben ne az en lakasomban maszkaljon
Akkor is mentőt hívsz, ha jól tudod, hogy a látszat ellened szól és a hisztérikus közhangulatban a fejedet követelik majd, elfogult bíróság ítélkezik feletted, akik számára egyértelmű, hogy az eltitkolt gyerektől megszabadulni akaró anya vagy?
Tedd hozzá azt is, hogy feltehetőleg nem lennél olyan higgadt és racionális, mint amilyen most vagy.