Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Mildred Pierce 2011-es, minisorozat feldolgozása az 1945-ös filmdrámának; Kate Winslet alakítja Mildredet. Az első részt abszolváltam eddig, és ez a Kate nem tud hibázni... a sorozat hangulata nagyon jó, habár pont ez az 1930-40-es évek nem épp a kedvenc történelmi korszakom.
Aki esetleg nem ismerné, a sztori nagyjából annyi, hogy Mildred egy középosztálybeli, kétgyerekes családanya, akit elhagy a férje cirka az első öt percben. Munkába áll, összegyűjt egy kisebb vagyont és egy kis éttermet nyit, ami aztán kinövi magát.
Alapjában véve feelgood és semmi gondom azzal a giccsel, amit helyenként képvisel a sorozat, de ez a lagzis rész túmáccs volt:D Kurt-öt én is nagyon bírom.:)
folytatva a darát, végre lezúztam a clone wars 2. évadának eddig nem látott epizódjait is
hát bravo! ez a sorozat egy igazi "hegymenet"*! főleg ez az évad! minden újabb rész egyre jobb, a legutolsó néhány epizód elérte azt is, h a 3. évadot már kifejezetten várni fogom!
(mert én ezt szinkronnal nézem)
*(a mozi változat és az első évad elég debil volt, remélem ez már a múlt és tényleg megcombosodott a dolog)
Fogggalmam sincs már, miért nem tetszett, talán túl giccses volt? Vannak ilyen részek, évadonként 2-3, ami nálam nagyon nem talál be, de ez nem feltétlenül baj (pl. a mostani előtti is abszolút mélyrepülés volt, aztán a legutóbbival felhozták újra a szekeret:))