Szasz Daty! Köszi hogy megelőlegezed a király jelzőt, remélem én is hogy minden olyan lesz mint amilyenre szeretném, egyébként alakul a dolog, szerintem 3 hét múlva már kész is leszek, sajnos az idő viszont közbe szólhat, nagyon hidegekben nem igazán szeretek dolgozni, meg nem is a szeretemen múlik, hanem egyszerűen utálom ha a kezem odafagy a vashoz, az a halálom, sajnos nap mint nap pont ezt csinálom a melóhelyem miatt is, ilyenkor nem hálás a meló!:(
Igen, igaz, ezt úgy jellemezném hogy egy fantasztikus eredmény, álmomba sem gondoltam volna erre, de biztos van benne valami, mert már ránézésre is egy elég jól összegyúrt motor benyomását kelti, na persze a részletek miatt volt ez a győzelem, gondolok itt a technikára, kezelhetőség, stb..., tényleg le a kalappal a "kis" DL előtt!;)
És természetesen ha egy két túramotoros csapattal összeverődnénk, úgy még jobban mutatnák! Pl Bikerék, meg a Suzuki SV Club, meg ha hól tudom, van még rajtunk kívül más Stromos csapat is, meg HyGy a szocimotorosokkal, meg természetesen mindenki aki szívesen jön, és várom még az ötleteket, hogy kikkel stb...
Na mi pont ezért mennénk kelet Magyarországra, mert oda senki sem megy!:-) legalábbis eddig én is úgy kukkoltam, hogy tényleg fehér folt vagyunk!:-( Igen tervezem, csak egyenlőre nem tudom, hogy hol is legyen, meg mi legyen az útvonal itt Észak Kelet Magyarországon! Pedig errefelé is sok-sok látnivaló van! Kit ne érdekelne pl. az a falu, ahol Anettka lagzija volt, ahol csak 9-en laknak összesen, nem beszélve arról, hogy festői a táj! vagy kit ne érdekelne egy nem annyira ismert bükki utcska ami Egerből vezet át Miskolc Tapolcára, és a többit hadd ne soroljam! Meg ez az első inkább, ilyen ismerkedős lenne, és csak 1 naposra gondoltam. Pl a Budapestiek, és környékiek eljönnének Egerbe, ott találkozhatnánk, vagy Szilvásváradon. Aztán közösen elmotorozgatnánk Aggtelek felé, aztán más úton vissza, aztán délután mindenki indulna hazafelé. Ez Pesttől számolva olyan 5-600 km összesen, oda vissza, szerintem ez nem lenne sok egy napra! A környékbelieket meg összeszedném, és elmennénk elétek Egerba pl. Na de én úgy szeretném, hogy mindenkinek jó legyen, minél többen el tudjanak jönni, és bízok benne, hogy akit komolyan érdekel egy személyes tali, az mond is pár konkrét javaslatot! Akár az útvonalra, akár a tali időpontjára vonatkozóan! Én olyan április vége május elejére tenném.
Úgy érted csalódok és V.-t vagy B.-t vagy K.-t veszek vagy DL után már csak ezekkel a gépekkel lehet tovább jutni, überelni amik anyagilag csődbe toszigálnak?
Ja a Dl a tuti!! De ha már megvetted, utána nehogy felülj egy Varadéróra, vagy BMW Adventure-re, vagy más hasonló katregóriájú gépről ne is beszéljünk, mert úgy jársz mit én! Anyagilag rosszul!
Köszi Daty,hogy nem haragszol!Bízom benne tényleg lesz rá mód és nem fogsz csalódni.Mármint a krémest illetően.Ezen a közös guruláson remélem találkozunk és csak neked viszek valami fincsit. Olyat amit jobban lehet szállítani motoron mint a krémest.
Nagyon örülök, hogy látlak!! Hiányoztak már poénjaid, és hozzáértő hozzászólásaid innét! Remélem már nem kell sokáig nélkülöznünk Téged!! És biztos vagyok benne, hogy király lesz a vasad, mire befejezed! A tucnit onnét ismerem, hogy az öcsém megszállott bicajos, és soxor hallottam ezt tőle!!:-) Én még csak gyűjtögetem a cuccokat a mocchoz, de mielőtt igazán tavasz lesz, mindent rárakok, és úgy megyek majd el az első közös Dl fórumos talinkra, és biztos vagyok benne, hogy az enyémen is lesz egy-két egyéni megoldás, amit a többiek szívesen lemásolnak majd!:-)
Én téli álmot alszok, most is csak azért írok, hogy tudassam, még élek! Ja és ezerrel csinálom a mocit, jó sokat vásárolok, mindenféle extrákat, ma vettem egy krossz kormányt meg stucnit /kormánymagasítót/, meg egy SoulRace protektoringet, az elsősárvédő toldás project is alakul, kép majd lesz ha készen lesz!;) Ice
Sorry, de még nem beszéltem a sráccal, mivel úgy is csak akkor tud nyilatkozni, ha látta a vasat, mostanában pedig nem igazán van olyan idő, hogy el tudnék hozzá menni, ugyanis nem egy faluban lakunk!
Az Euromotornál vettem 24700Ft-ért(Kappa KN532).Sajnos képet nem tudok feltenni,egyrészt nem tudom hogy kell,másrészt még a gyári csomiban van.Vasárnap szerelem fel .Majd akkor megpróbálok egy képet feltenni.O.K.!